Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si myslím že pro dost lidí není vůbec problém být alespon z poloviny tak sexy))))) A máš pravdu co by za to lidi dali , kdyby měli takové tělo super modelky, které je vytištěno zdarma na upatlaných plakátech)) A neboj ona je i na mladší , hlavně aby měl škváru, mladej starej, zo je jedno))Fandím ti Fillipe!!
  • Koukám, že je tady shromaždiště zakomplexovaných ubožáků. Taky byste chtěly, aby Vás měl někdo na plakátě? To by jste museĺy být aspoň z poloviny tak sexy jako Ornella, ale to si nikdy nepřiznáte. *15* Rád bych ji potkal, třeba by nakonec byla i na mladší.. Fandím Ti, Ornello!!
  • No, já bych tedy na jejím místě nespala ani se starým a ani se ženatým chlapem. A když už bych ho tedy tak děsně milovala a nemohla si pomoci, tak bych rozhodně použila spolehlivou antikoncepci. A kdybych i přesto otěhotněla, chodila bych kanálama a sypala si písek na hlavu, že jsem byla tak blbá..... Ani ve dvaceti letech holky nebývají tak naivni, jak se slečna prezentuje. A když jsou, tak se za to spíš stydí, ne?
  • Právě proto, že je ště.ka, tak do českého showbusinessu patří, a právě proto je celebrita. Bezejmenná ... modelka je nyní na prvních stranách tisku. Bulvárního.
  • JÁ BYCH SE S NÍM HLAVNĚ NIKDY NIKDY NIKDY NEVYSPALA. Je škaredý a starý a ženatý atd. Jo souhlasím s tím když už jí to dítě uděl ať platí alimenty to jo, ale ona je pěkná k...a.
  • Ty obdivuješ někoho, kdo se vyspí z vypočítanosti a chamtivosti se starým škaredým chlapem, nechá si udělat dítě, honem to běží říct do novin a vyfotit se? Promiň ale 20 let není tak málo na to aby měla nějaké morální kodexy. Pokud někoho takového obdivuješ no hodně štěstí v dalším žovotě.
  • No já myslím, že io dobro toho dítěte jí až saz tak moc nejde. Spíš o to svoje. ZLATOKOPKA JAK VYŠITÁ
  • Zuzzanka.k
    Zdravím, já ji teda neznám, ale bude to asi tím, že žádná celebrita není ne?! Krom toho, že otěhotněla s ženatým chlapem a ten je bohužel známý, tahle ženština nepatří do českého "showbusinessu". Co se týče jejího těhotennství, je jasné, že něco chce - kdo by nechtěl pro své dítě to nejlepší *5*
  • A máme sele-brity zpátky! *8* http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-ceske-celebrity/246363/?foto=2 Tak nevím, nevím, jen stará vytáhne paty, už je Ornella zatlačena Rychtářovic Ivetou. To bude tvrdý návrat na první stránky! BArtošová totiž zase asi chlastá a Rychtář vypadá, že je stavu čehokoli. Možná leda, kdyby to Rychtář se starou Štikovou spojili *1* ? Jak už jsem pověděla, mohli by udělat Pussy Štika, na hlavu kukly, a prachy by se sypaly z celýho světa *3* . A kdyby performance ukradli občas nějaké kuře v supermarketu ala Pussy Riot, tak by se konečně snad i nažrali (horem i spodem).
  • Můj kamarád před třemi lety zaměstnával Moniku Štikovou, jako vrátnou.
    S tím bohatstvím to nebude asi moc slavné, když musela maminka Ornelky sedět na vrátnici.
    Kdo si myslí, že kecám, tak ať si to ověří, dělala vrátnou na ETF v Praze. A móóóc jí tam všichni měli rádi.
    Doufám, že mi to kamarád odpustí, že jsem to tady prezentoval, promiň .... !
  • Anonyme, neco lepsiho nemas ??;))) Resp. Štiková?
  • Dobře. Půjčila jsem si na FCB. Takhle jsem se dlouho nezasmála *1* *1* *1* *1*
  • No buď budou Štikovi zklamaní, nebo se budou konečně mít dobře.
    *5*
  • Já přemýšlím co by pro ohnelu byl větší očistec, zřejmě výchova dítěte než potrat. Jen by mě zajímalo jak vypadá Koktovo daňové přiznání aneb alimenty budou zábavná věc.
  • Jo a ještě dodám aby si nikdo nemyslel, že jsem zaujatý. To co se děje okolo této kauzy považuji za zvrácené. Kokta je vůl, který musel být ožralý jako hova.o, protože když se okolo tzv. VIP osobností (mám na mysli muže) pohybuje taková spousta krásných holek a on v opilosti má poměr s tímto zjevem, tak to ani jinak nejde chápat.
    Ornela je celá maminka, která je zosobněným zlem a nádobou plnou hříchu.
    Partyšová před časem použila stejnou taktiku, takže jak se zdá, nemá si s Ornelou co vyčítat, ale určitě nikdy nepoužila taktiku mladé zlatokopky, která aby se zviditelnila udělá všechno. Pokud se to stalo, tak si to má vyřešit Ornela s Koktou a ne napřed upozornit bulvár a Kokta se o dítěti dozví z novin. To je fakt trapný. Určitě by se to do novin dostalo taky, ale nebylo by to tak trapné. Možná to zní divně, ale když už se Štiky takhle chovají, tak ať na to dojedou. Tak trochu si přeju, aby se nakonec zjistilo, že dítě není Koktovo. Ne kvůli Koktovi, ale kvůli chování obou Štik, aby si namlely hubu.
    Kokto ty pitomče, příště nechlastej a drž se Gábiny.
  • Tak nám bohatí Štikovi odletěli na dovolenou. No když jsem si to vyhledal na internetu, tak si říkám
    ,,I na boháče jednou dojde a musí třít na dovolené bídu s nouzí,,
    http://www.etravel.cz/hotel-victoria-palace
    *1*
  • Musím naprosto souhlasit s Clariskou, kdo za to hlavně může tak je Kokta, jako na to že už je takhle starej tak by moh mit víc rozumu a nešukat s takhle mladou holkou jako je Ornella,je to pěkný prase a navíc Ornellka je ještě hodně mladá a chce vyzkoušet ruzné věci a nebojí se do toho jít.Já jí hodne obdivuju a dělá hodně dobře že si to nenechá líbit a navíc ta Partyšová taky není žádná světice taky měla milence a teď ze sebe dělá chudinku že ňáká mlada holka jí přebrala manžílka.A Kokta ať platí když byl tak blbej a musel jí udělat dítě.
  • třeba to chtěla napsat tak aby tomu Ornella dobře rozuměla
  • Tyhle komentáře o tom, že je mladá a nevybouřená *1* jsem stejně stará... tohle udělat, tak chodim kanálama, taková ostuda... ale Ornella, je na sebe pyšná jak to Partyšový natřela *15*
  • Tady nejde o ty prachy, ale o to, že ona se snaží hlavně proslavit, o alíky by ho mohla pumpnout i bez toho, aby novinám vykládala, jak ho stále miluje i přes to co jí provedl, vykládat o milostných SMS, jak je s ním dlouho atd. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit