-
Příběh číslo 4. :
Za naší Ornelkou přijel její kamarád, on byl s rodiči dlouho v cizině. Přijel pro ní autem, tak jsem se hned podívala a má Audi. Je to strašně hodný kluk.
autor výroku: Monika Štiková -
Možná ano.Ale to mě celkem nezajímá.Spíš je šokující,že slečna Ornella se neštítí v touze po zviditelnění se prezentovat jako hloupá,všeho schopná šlápota,která se svěřuje v bulváru jak s kým spala,jaký byl a jak mu ujely nohy...Při troše soudnosti by nepředhazovala novinářům všanc cca 400 kg Štik.protože by odhadla,že morální kredit celé rodiny bude poškozen mnohem delší dobu než těch pár minut slávy na stránkách bulvárních plátků.Jenže ono asi o tu slávu šlo víc než o to,aby se domohla spravedlnosti...
-
Máte pravdu,ať si to vyřídí mezi sebou.Ale jak přišla Partyčová ke Koktovi mi přijde nyní opravdu nepodstatné.Štiková opravdu zvolila nešťastný způsob jak se domoci svých práv.Informování bulvárních novin je nechutné a bylo jí jasné co to způsobí.Ale o to asi šlo.To děvče je skutečně neinteligentní,sebestředné,vulgární a vzhledem k tomu,že neumí nic,čím by se zviditelnila regulérně,tak asi se svou nevzhlednou matkou vytypovaly pár zazobanejch dědků...
-
Pravda....jejich děti to odnesou nejvíc. Já jsem ale toho názoru, že za to víc může Kokta, kterej snad dobře ví, že má doma manželku a rodinu. Každej člověk musí počítat s tím, že když začne podvádět, tak že se to jednou provalí. Měl s tím počítat i Kokta. Že je ve svým věku blbej jak tágo,to už je jeho byznys a ať cáluje jak mourovatej. Nehledě na to, že je to takovej prasák, kterej se nestydí přefiknout mladou holku. Ornella je mladá, nevybouřená, která objevuje svět šoubyznysu a takový choutky má v téhle branži hodně lidí. Nechci ji bránit, ale téměř 60tiletej dědula snad má mít víc rozumu než 19tiletá holka, která je plná života a chce si užívat. Navíc Ornella nikoho nepovedla, je svobodná, k.....k je tady pouze Kokta. A pokud vím, pí Partyšová taky není žádná "panenka Marie", jakým způsobem se asi dostala na to místo, kde teď je????....celebrita? Haha....rozhoďnožka.
-
na vině jsou oba, jak Kokta tak Ornela !!!!! Nejhorší na tom vidím to, že se tu omlouvá Ornela která spí se ženatým a věděla že je otcem a nestydí se napadat manželku a zviditelňovat své nenarozené dítě. Kokta ať platí ale neomlouvejte jejich počínání ..... nezapomínejte na toho malého klučíka který je už nějaký rok na světě .............
-
no s tím jejím makeupem ala bomba mezi oči to fakt vyhrála no :D nejsem miss ale v hlavě mám rozhodně menší průvan než ona :D
-
Souhlasím s Clariskou, když jí ten starej Kokokokta ojel, tak ať nese následky! Na to měl myslet než na ní vlezl, že z toho může mít průšvih. Teď se z toho Kokokokta hroutí - blbec jeden!! V jeho letech by měl mít už rozum! A ještě vyhrožuje!!! Ornello nenech si to líbít - jen ať cáluje! Kokokokta si myslí, že může všechno,když má prachy! S bejvalkou do dnes není vypořádanej...a těm jeho kecům, jak přišel o všechny peníze vůbec nevěř...prachy ulil, aby se nemusel dělit! A tebe chtěl taky zamést pod koberec! Nebuď blbá a nenech se zamést! Měl doma píglovat Partyšku a nebo jít do bordelu, když byl nadženej a neblbnout mladým holkám hlavu a dělat děti!
-
A všem, co tady Ornelle nadáváte - chtěla bych vás vidět na jejím místě, jak byste se chovali vy. Vsadím boty, že úplně stejně!! Když čeká dítě s pracháčem,byla by úplně blbá, aby ho neoškubala na alimentech a pořádně. Když ji Kokta udělal dítě, tak ať se k němu taky pochlapsku přizná a ať platí. Jako správnej taťka.
-
Mimochodem, Ornella se díky vaší návštěvnosti posunula z 10. místa Top ten osobností na 8. *1*
-
Ornello nenech se zahnat do kouta a nedej na výhrůžky. Vždyť o to se Kokta s Partyšovou snaží, protože ty jsi jim "poškodila" tu jejich veledůležitou a nablýskanou image dokonalých celebrit. Ty se jen hlásíš o svý práva a to je dobře. Kokta tě přivedl do jiného stavu, tak ať se teď stará. Všechny ty útoky na tvoji osobu jsou neškodné, oni se prostě bojí, že jim "pošpiníš" ta jejich slavná jména, nic víc a tak se tě snaží zastrašit. V žádném případě nechoď na potrat, protože bys jim udělala velikou radost. Ty bys byla psychicky na dně a oni vysmátí,že se tě zbavili. Kokta ať si ten zájem médií užije a Partyšové se otevřely oči a aspoň vidí, co si přitáhla domů. Jestli chce Partyšová proti někomu zbrojit, tak ať si srovná do latě toho svýho zahejbáka, vždyť ona na tvým místě by udělala to samý!!! Nedej se a neboj se jich!!!!
-
Podle mě je Ornella dost odvážná. Říct veřejně do éteru, že čeká dítě s Koktou a vyvolat tak bouřlivou diskuzi, jaká v ČR léta nebyla, vyžaduje velkou odvahu. Nebojí se ani toho, že se jedná o pracháče, který ji to může dost hnusně vrátit. Bejt to nějaká puťka, tak strachy ani necekne a zaleze. Navíc Koktu fakt dost znemožnila, má co zasloužil. A paní Partyšová je vážně k smíchu....místo touhy se Ornelle pomstít by si měla doma profackovat to svoje nevěrný individum a to pořádně.
-
Ano naprosto s vámi souhlasím, jen ale nechápu jak je možné , že Osobnost Vašeho formátu a společenského statusu vůbec může zabloudit na takovou socialni toaletu jakoo je tato diskuze a dokonce z NUDY si to tady celé přečte _OMG_!! RESPEKT!! To nepochopím-měla by jste dostat nějakou cenu!!- Že vás to tak zajímá ? TAkové hlouposti. Musíte ale v prvé řadě pochopit, že to co se tady píše je pouze legrace-nemůžete to brát tak vážně! Budte trochu rozumější, vždyt to je plkání jen tak do větru. Co se týká vámi použitého termínu - můj strach o tzv. těhotenstvi- strach nemám, nebojte se-je to všem právě celkem uplně jedno. Jinak termín-ubožačka- ANO zase s vámi musím souhlasit , tato FTIPNA diskuze je o ubožácích pro ubožáky, proto jste ji navštívila. Dále váš termín-přeji pěknou zábavu- také bych s vámi chtěla souhlasit, ale nejde to-je to celkem nuda, ale co se dá v tuto chvíli dělat, doufám , že se kolohnát ornelka zase trochu více rozjede, i když o čem by zase mohla pořád psát....že jo..
-
Kdo seje vítr,sklízí bouři,tak bacha Oberrlo ať neodlítneš i s
barákem ! *15* *1* -
Chtěla bych vidět fotografie účastnic/ků zdejších diskuzí, co tak nadšeně kritizují. Je to kočka a každej chlap, co jí potká na ulici by sis ní rád vyšel, co si budeme povídat. Platinovou slámu jsem ještě neviděla.:) Ale Vaše vyjadřování mě nutí přemýšlet spíše nad vaším intelektem.
-
Ty se v tom případě buď jdi zabít nebo se nauč češtino, dámo. Tyhle diskuze, to je něco. Chála bohu za (P)Ornellu! *15*
-
Paní, vy máte evidentně psychické problémy. Teď jsem si tady pročetla z nudy celou diskuzi a nevšimla jsem si, že by tady byl někdo častěji než vy. Musíte mít velmi smutný život, když ho trávíte pomlouváním a posuzováním druhých. Ornelle fandím, baví mě a za pár let bude stejná jako všechny ostatní selebritky. Jestli je nebo není těhotná se za chvilku ukáže, o to mít strach nemusíte, ale zatím tady jako největší ubožačka působíte Vy a Vám podobní. Přeji pěknou zábavu
-
Chá starý si užil.Mladá chytla příležitost za pačesy a vyšlo jí to. A je úplně jedno jestli to režírovala stará štiková,nebo Menzeeeeel......
-
ornella omg chce se jen zviditelnit a ta její sestra taky taková dilinka
-
Taky ji fandím , perfektní trdlo!!! Chodici kuriozita *2*
-
Ona chtěla bejt druhou Pamelou,ale na fotkách vypadá spíš jako dojnice !
Navíc Pamela byla v mládí aspoň krásná,ale Ornella rozhodně ne !!! *6*