-
..nejde o to jestli marfušša, ale jde o tzv. popularitu a výšši investice ty trumpeto, všichni totiž uvidíme jak se dělá celebrita made in czech rep.,,, decastelo))partyšová))jsou normální špíny - stejné jako ornela, ornela je jen drsnější-rychlejší , protože na to šla "" profesionálněji s pomocí pr poradců-jestli se to tak dá nazvat"" !! Drž palce sama sobě, a jdi si do lídla koupit plesnivej rohlík, a tam si potom kupuj SPY a BLESK a čti si o Ornele
-
Ahoj, ty jsi tady, taky čekáš na něco veselého ?????
-
http://www.super.cz/14207-ornella-ukazala-sve-pevne-telicko-v-plavkach-na-tohle-sbalila-manzela-partysove.html
To jsou fotky několik let staré, cca 3 roky. Teď už to tělíčko vypadá trochu jinak. V 16-ti vypadala Gábina taky trochu jinak a když bylo Gábině 19, tak si troufnu tvrdit, že vypadala lépe, než tady ten zjev. Já to říkám pořád, dám si 12 panáků a opřu ji v průjezdu o popelnici taky, no možná, když budu mít šedý zákal tak určitě. A protože vím, jaká je to potvora, tak si použitej kondom odnesu domů, kdyby náhodou.
A hlavně, budu zahlazovat stopy, aby mě nevyčmuchala matinka. Holky se při tom nedotýkat, aby na ní nezůstal ani jeden otisk prstů, protože by to mohl být důkaz. -
Pojd do toho, brachu;)
-
Tak co, vytáhneme nějakou historku ze života Štikových, něco čím se snažila Monika ohromit svět kolem sebe a ten se málem smíchy zastavil????
*1* -
Tahle Marfuša nemůže Gábině absolutně konkurovat. Přeji Pepovi a
Gabče, ať to zvládnou. I tesař se někdy utne. Držím palce. Pro
mě jsou Gábina a Pepa nejsympatičtější pár. -
Nechápu,co se těm ženám na tom Koktovi líbí?To že tyto typy neustále smrdej *12* ,jim asi nevádí,ale může mi nekterá žena,která tu je vysvětlit,co ženy ke koktovi přitahuje?Přemyšlím o tom že se už nikdy neoholím a zapomenu na sport a dosmrti budu chlastat kořalku,abych se mu nějak přiblížil *12* ,jinak nevím:-)
-
Já jsem strašně drahej, to si může dovolit jen např. rodina Štiková a jiné celebrity
*5* -
do Milána se 100cm přes boky??? :DDD tohle tady psala stará štika, evidentně. V životě tam nebyla holka, a v životě nepracovala pro tyhle značky, pač by z toho byly jasné fotky na zahraničních serverech
-
blbá je jak necky,tak aspoň ukázala cec..ky !! *6* *7*
-
ziji ve Francii, takze tyto lidi neznam, jen co si vzdy prectu v netu, ale nemuzu uverit tomu, ze toto existuje *4* co to je proboha za rodinu?kdyby tato ornella byla moje dcera, tak bych ji asi zmalovala tak, ze by se uz nikde ukazat nemohla, ona a modelka? *16* IQ opravdu houpaciho kone i s jeji matinkou, ta mi pripada jako bordelmama.Nejlepsi jsem se zasmala na www.jenpromuze.cz, ty komentare jsou opravdu uzasny.
-
Nechces bejt muj manazer....uzasnej fooor *1* *1* *1* *1* Diky. A byla bych mozna i slavnejsi nez Vondrackova a Gott *3*
-
Stejný scénář jako Ornella psala i Partyška.Tato zlatokopka taky rozvrátila první rodinu paní Koktové s poměrně malými dětmi a teď poznává jaké to je.No milá zlatá Partyšová, boží mlýny zamlely docela rychle a máš to tady!!!
-
K dnešnímu článku o "zámožné rodině" je sice pravda, že prarodiče mají nasysleno. Na druhou stranou Štikovy jsou jim jak trn v patě. (A divíte se?) Navoněná bída štikových jen čeká až staříci odejdou do věčných lovišť a oni si vesele prožerou co prarodiče našetřily.
Být jimi tak nenápadně převedu majetek na druhou dceru.
Z Ornélie nikdy nic nebude a to platí i o její sestře, krutá statistika. -
No minimálně mne velice zajímají *1*
-
No, kdyz se tak nad tim zamyslim ona ta Ornelie zase tak debilni neni.
Naschval se nechala opichat od vepre domaciho *12* *12* *12*,alias p.Kokokokty, no a on ji na to skocil, protoze si prave v tu dobu lecil sve ego, nebot v te dobe jeho manzelka byla pichana chlapem, ktery vypada asi tak o sto trid lepe nez on, no tak proste se rozhod, ze skoci na holku, ktera je skoro dvakrat tak mladsi nez manzelka. Naivne si myslel, ze se Partysce pomsti, zatimco se to vymstilo jemu...dobre ti tak starej, tlustej dedku a prober se uz konecne....myslis si, ze mlady holky/zensky jakymi Ornelie a Partyska jsou by o tebe vubec zakoply, kdybys nemel prachy, ani omylem !!!! To bys musel vypadat trochu jinac!!! Ornelka si uz ted pekne propocitava o kolik te zkasne na alimentech, zatimco ti Partyska dava doma peknej kour....mno pekne sis to posral...ovace pro Ornelii, ktera je ted ze vsech nejvic vysmata *1* no a tobe Kokokokto ti uz akorat tak zbyva se zahrabat... -
Pavlo těhotenství přece není důvodem k tomu aby se ze mě všichni posadili na zadek... *7*
A Ornella se rouhá. Myslím, že v 9. týdnu je na zveřejňování fotek z ultrazvuku a výběr dobrých škol trochu brzy. Ještě se může leccos přihodit.
Doufám že ne. -
Charlotte ta věta o komplexech je ěkně otřepaná. Navíc každej ví, že je to nesmysl. Na internetu jsou prostě lidi ultraupřímní a někdy je to nepříjemné to jo. *1*
-
Když ona si začala rozebírat to na veřejnosti. My se jen přidali :)
-
Prostě 3 brady,velkej nos..a čuměť jako tele..pak ještě cec.ky vyvalit a můžete se dobře mít ! *1* *6*