-
Ty krávo blbá, děláš ze sebe nevím co a přitom máš s chudym dětkem dítě. Je mi s tebe zle.!!! *16*
-
Je jeho. Je tam vidět ta nehorázná podoba, takže at chtějí všichni sebevíc, Kokta svého potomka nezapře.
-
A bude se předvádět dále. Chce, aby se o ní psalo, jak v bulváru, tak mezi lidmi. S tím maličkým buclíčkem by si neměla zahrávat dlouho, přece jenom nám ta naše sociálka funguje víc než dost. Ale souhlasím s tebou. Tahat dítě několik týdnu staré po barech je nezodpovědné.
-
Ty to nemáš v hlavě v pořádku.
-
A je to tady, Clariska nás je.e za to, že čteme bulvár, ale když na mě vyskočí: Ornella ohrožuje zdraví dítěte; tak si to chci přečíst. Nezajímá mě ona, ale to dítě a ta hrozba, která visí nad tím maličkým. A to, že ho v měsíci tahá do baru je opravdu deb.ilita. Neřeknu do kavárny,na hoďku, popovídat s holkama, ale do baru?! Prostě na tohle nemám dost slov. Když ho čekala, tak byla vcelku zodpovědná těhulka až na pár vyjímek, ale co předvádí teď...děsí mě, co pos.ere příště
-
Tak já si blesk apod. nekoupila už hódně dlouho, ale když mi na netu vyskočí, že se zase někde předvedly s matinkou, tak mi to nedá, si to přečíst a zasmát se nad jejich nízkým IQ a kroutit hlavou nad jejich,nebo spíše Moniččiným vysokým sebevědomím. Ale na každou sv.ni se voda vaří, jen pro ni to bude muset být sakra kotel. A baží mi, že moji rodiče, ač skoro o 20let starší vypadají oproti Štikovým sakra dobře. Dyť i ten Kokta vypadá líp jal Ornellin otec a to je starší...
-
To jsem zřejmě popsala tebe, potrefená husa se vždycky ozve viď? A s tím nickem - právě ses přiznala, že mi ho kradeš zřejmě ty sama. Prostě potrefená husa....
-
A další taková je Iveta B. Řekněte mi, znáte někoho ze svého okolí, kdo by se takto ""divně"" choval ? Z takových lidí jdou přímo obavy a strach, že až jim doopravdy přeskočí v makovicích, že se stanou postrachem a nebezpečím pro své okolí. Toto jsou celebrity ??????????? Lidi zlatí, přestaňte sledovat a kupovat bulvár a tímto je navždy odstraníte do zapomění.
-
Ještě chvíli bude v bulváru a pak už bude nudit. S Koktou nic nebude a zprávy typu co si drahého koupila, malý pohnul prstíkem, prdnul, mrknul asi už nikoho nezajímá.
-
My z té sociální slabší skupiny společnosti, co si nevíme rády se svým životem, možná jsme i trochu slabomyslnější a slaboduší si jdeme ráno koupit blesk a pak si sedneme k drahému PC a píšeme tady.
Nás haniš a sama se bavíš na úkor Štikové i když trochu jinak, než my. Oč jsi jiná!!! -
Tomu, že Ti někdo krade nick snad nevěříš ani Ty sama.
S tím kupováním bulváru ses popsala hezky. -
nic neumis si trapna
-
Já že tu jsem denodenně? Naposledy jsem tu byla někdy před týdnem, možná i déle, podívej se do historie. Pak se tu ovšem vyskytuje někdo, kdo mi krade nick a za to já bohužel nemůžu. A já žádný problém nemám, na rozdíl od vás všech Ornellu neřeším a v žaludku mi neleží.
-
Denodenně čteš a komentuješ, takže píšeš o sobě.
Je důležité si uvědomit svůj problém a teprve potom s ním můžeš bojovat. Měj lepší dny o)))) -
Koukám, že diskuze o Ornelle pokračuje vesele dál, i když vůbec nechápu, proč se jí lidi zabývají. Jestli se jí zachtělo slávy, tak vám všem děkuje, že jí zvedáte popularitu. Díky takovým lidem je slavná i díky těm, co se krměj bulvárem. Ona není slavná díky tomu, že by něco uměla, ale jenom díky bulvární škváře, kterou podporují bulvární čtenáři. Kdo zabil princeznu Dianu? No přece bulvární čtenáři. Nebýt bulváru, tak by ani neexistovali paparazziové, co jí pronásledovali. Jak jednoduché. To jsou noviny, které si kupují lidi spíš z té sociálně slabší skupiny společnosti,lidi, co si neví rady se svým životem, možná jsou i trochu slabomyslnější a slaboduší, protože nechápu, jak se člověk může vnitřně obohatit, když denodenně čte ty lži a výmysly. Tohle člověka nikdy nemůže usměrnit a nikdo to nemůže dát nikomu nic dobrého.
-
vúbec on jeho není , táta Michal s 15 doptriema by se měl přiznat)
-
kiss.miss Plácáš nesmysly. :-))))
-
Co je to za blbost? Ty si myslíš, že si tu (P)Ornellka založila vlastní profil? Vrat se na zem. Ten profil založil nějaký admin, nebo někdo, kdo je tu registrovaný. Hlavně bez podkladů, že je to opravdu nějaká osobnost(což ona je bulvární celebritou, at se nám to líbí nebo ne), by jí neuznali. Ornella má dost práce s děláním dětí, s ženatými kurevníky. Si myslíš, že když je v plném proudu, se staráním o syna, si stihne číst celé diskuze po celém internetu? Obzvláště na téhle stránce, která si na kvalitu nepotrpí. Ornellka je naivka to jo, ale dělat si na profil na osobnostech je pro ní, pod úroven, i když je to mín jak nula.
-
To je sice pravda, ale diskuze je tu o Ornelle a založila si ji sama, takže ji zjevně čte a bedlivě sleduje.Že jsou to i s její matinkou nechutné oplzlé cuchty, a hnusní snobi to už asi ví každý v této rebublice a není třeba se k tomu dále vyjadřovat Clarisko. :-)))
-
To jsem si myslela celou dobu, ale ten Quentin je 100% jeho. Vždyt vypadá, jak kdyby mu z oka vypadl.