Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG to je nějaká celebrita ??! Tak proč tu sakra má na 'Osobnosti.cz' profil ?? Velebnosti, budu blejt!!!
  • Kdyby hloupost a tupost skákala, tak u Štiků je permanentně zemětřesení..
    Podívejte se, jak Ornella hledala u kozla vemeno. Měla štěstí, že ho nehledala u býka, ten kopanec by byl jistě citelnější..
    http://ocko.tv/clanky/ornella-dojila-kozla-bcb33df8.html
  • Novotný někde psal,že už rok se znaj a dokonce že on "vytvořil tuto
    celebritu" ! *15* *15* *15* *15*
  • Štikovic se dali dohromady se smradem Pavlem Novotným, tak to si jich ještě užijem. *11* *11* *11* *11* *16*
  • No když je zmalovaná tak to taky žádnej zázrak není !
  • Když není Ornella namalovaná tak je příšerná, takže to není žádná modelka, ale ku*va
  • Vždycky když je u nějakého normálního komentáře jeden hlas (nelíbí se) tak je to vždycky od Clarisy a nikdo jinej takovej jako Clarisa tady není, to znamená, že ostatní jsou schopní a aspoň průměrné IQ mají, jo super aspoň poznám kolik nás tady takovejch je
  • jak můžou o takové nule popsat tolik papíru???
  • Carmen.Ka
    koho furt zajíma tahle zlatokopka ta si napíchal* dítě jen aby jí daval prachy a aby o ní televize a bulvar mluvil a navíc se chce pojistit kdyby se rozešly aby jí šly prachy na dítě je to nechutny vždyt by to mohl být její otec nebo dokonce dědeček...toto není pro mě žadna OSOBNOST !!!
  • Ona opravdu mluví jak mentálně postižená..každý kdo ji slyšel mluvit si myslí to samé..Dneska například to o ní u tv řekla i moje matka,která ji slyšela mluvit poprvé..
  • 5.00 - Kornela vstala, šla kojit, napila se, usnula
    6,25 - Rintintín zaplakal, zakuckal, prdnul si, asi větry
    8.00 - oba definitivně vstali
    8.55 - stará babina Rybová hojdá, mladá Kornela volá agentuře a domlouvá focení, protože pojede Mercedesem v doprovodu 2 vozidel bezpečnostní agentury k dětské lékařce a do lékárny.................
    Výcuc s dnešního Bulváru.
    Další VIP zprávy budou následovat ......................
    POZOR !!! Volala do redakce stará babiba Rybová, že Kornela se právě vysmrkala.

A teď Borec na konec ................... *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Holka, tobě jestli je 16let, tak mě je 50...
    tohle si vystihla krásně.sama bych to nenapsala lépe! A jestli je ti tolik, kolik jsi psala, jsi velice inteligentní a tvé IQ je min 160... a kéž by takových dívek bylo více...
  • Znám i tuto pohádku. Náctiletá je někde, konečně potká (až z toho pomalu koktá !!!) - uloví - mužského, který by mohl být pomalu její děda, který však korunou nesmrdí, proto se lov zadařil, vrzne si s ním, protože on má dvojku v žíle a neví, co se děje a pak nestačí zírat, až se probere a zjistí, vo co go, avšak je pozdě a máme tady budoucí pár, jdoucí příkladem mravnosti, počestnosti, lásky, nakonec rodička odjíždí od porodnice v Horní Dolní vlakem třídy Pendolíno I. tř., prostě jak je krásná ta naše milovaná zem. A koho tím pisatel myslel ? Dosaďte si sami..... Rybovi, Candátovi, Kaprovi, Cejnovi ..................... samá voda *1* *1* *1* Vždyť takto to chodí v uměleckém ??????? světě, od New Yorku po Kuala Lumpur !!!! *1* *1* *15* *2* *1* *1*
  • V životě jsem o těchto lidech neslyšel, nějací Štikovi, kdo to proboha je ?????? Kdyby se nějaká náctiletá nána necpala všude, kde jsou kamery, doslova necpala, kdyby nezapadla se starým ženatým chlapem (tím jako ukazují, že jsou IN ???), tak po ní pes neštěkne. Totálně ignorovat. Takové nuly. Už ty názvy Ornella, Quentin, ale příjmení Štiková, on Kokta. To jsou ty ""celerity"". Myškují mezi sebou, každý se jmenuje jinak, nesezdaní, nerozvedení, plno děcek a žádné nikam nepatří. Štikovi, kdo to je ? Že prý v diplomatických sužbách. Ku.va, takových jsou tisíce ? Všechno uměle vytvořené nuly. Žádná skromnost, žádná pokora, v hlavách prázdno. Vážím si obyčejných lidí, které denně potkávám, nebo takových opravdových celebrit, jako je K. Gott, P. Janda, M. Rotrová, I. Janžurová, J. Bohdalová, O. Vetchý apod. Ti opravdu něco dokázali. Běžte už všichni, co z nich něco děláte, s těmi Štikovými, do PR.ELE !!!! Nikdo o ně nestojí. Přestaňte vymývat lidem mozky. *11* *11* *11*
  • A teďka ta chudinka mamá Štiková, jak si to ta Erbová mohla dovolit, urážet její drahou dcerušku na FB. Jsem rád, že Erbová to o ní napsala, ona aspoň poctivě pracuje a není to žádná příživnice. Famílie Štikovách by měl učinit veřejné pokání a omluvit se, že zostudili celý český showbusiness. A následně aby šli poctivě pracovat. To opravdu nejsou celebrity, to jsou příživníci, kteří si založili jméno na tom, že se neustále prodávají bulváru. Se divím, že je hanba nefackuje!!!!!!
  • Těhotenství náctiletých je celosvětovým problémem ! Pár desítek let
    už sice existuje spolehlivá antikoncepce,ale Ornella o ní asi ještě
    neslyšela :-))) Né,samozřejmě tak naivní nejsem..je mi jasné,že ji
    vysadila schválně a chrochtovi to neřekla..célebrita no ! *1*
  • ERBOVÁ je narozdíl od Ornely někdo!!! Vybudovala si kariéru normálním způsobem a né jako ta blbka přes postel někoho slavného. *16*
  • ..clarisco, a ty čteš bullvár ? to jsem nevěděla , že věříš takovým hloupostem. . . . . )))))))))))
  • Exkluzivní příklad krávy a blbky v jednom *1* *6*
  • Hnůj bude vždy smrdět hnojem, u náctiletých těhotných týdýt na entou ! Celebrita !!! Bože Bože, kam jsme to klesli ! PL Bohnice málo !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit