Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je to tu zase. Říkáš, jak to lidem nedá spát, jak to tu každý "čekuje" a sama nemáš na práci nic jiného, než to dělat taky.
    Pokud říkáš "ohnivá diskuse", je vidět, že nemáš ponětí o tom, co se na internetu (kromě stránek o Ornelle) točí.
    Příště přidej ještě 50 smajlíků, ať je na co koukat. :)
  • Hehe, já se na téhle diskuzi vážně bavím. Když se objeví nějaký článek o Ornelle, vždycky se najde někdo, kdo reaguje a pomlouvá. Mě je fuk, že Kokta u toho odjezdu z porodnice nebyl, proč to furt řešit? Ať si dělají, co chtějí. Tahle diskuze je vážně zábavná, jak se v tom lidi šťourají a nedá jim to spát. Ta Ornella je fakt mistryně, kdo by to býval do ní řekl? Taková ohnivá diskuze v ČR léta nebyla. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jak tady tak pročítám tuto diskusi, celkem mě udivuje jedna věc (osoba) - jistá Clariska stále dokola opakuje, že slávu Ornelle děláme jen my - ti nenávistní trotli. Je opravdu pozoruhodné, že zmíněná slečna (nebo snad paní?!) si každou jinou myšlenku, než svoji vlastní (a sebestřednou!), dokáže otočit a překroutit ve svůj "prospěch" z čehož se ve výsledku stane úplná zhovadilost. A nejlepší na tom je, že v každém druhém z jejich příspěvků se objeví nějaká ošklivá nadávka na ostatní diskutující, nebo (a to je velice zajímavé) na Čechy obecně. Clariska asi netuší, že podřezává větev, na které sama sedí, a pod kterou je jáma, co si ji sama vykopala.
    P.S. Teď mi, drahá slečno C, řekni něco o tom, jak jsem v jádru zkažená, zlá a závistivá, protože jsem se zúčastnila této diskuse. Pouč mě o neřestech vlastního národa a nakonec mi řekni, že když Ornellu nemiluji tak, jako ty, nemám na Osobnostech co dělat. Jsem zvědavá, kolik nadávek použiješ. :)
  • Trochu křečovitý úsměv. Kokta se na ni v.....
    Schází mi fotky Ornely a Kokty.Pořád dávají jednu a tu stejnou.
    Štiková řekla, že je překvapená jak se Kokta k tomu postavil čelem. Spíš se mi to jeví jako jejich zbožné přání.
  • Kousek co jsem četla:
    Pepa Kokta Ornellu z porodnice nedoprovodí. I kdyby o to měl zájem, rodina Ornelly si to nepřeje. "Ani by se to nehodilo. Je to stále ženatý muž," řekla nám před pár dny babička Ornelly, paní Jaroslava. Ornellu byl v porodnici Pepa navštívit jen jednou a tajně. Po porodu od něj dostala pugét růží.
    ......Roztáhnout nohy ženatému chlapovi ANO,rozbít manželství ANO, ale pro dítě do porodnoce NE....Ani by se to nehodilo Štikovic.
    Co je to za srandu?
  • Kdybys tam lezla na ženské tak bys sis tam moc nevydělala. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *13*
  • Já větší k....u jsem ještě neviděla .Je to pí nevím na co si hraje !!!!
  • Tak jsem koukala na tvoje fotky, jak jedeš z porodnice domů a moc ti to tam sluší. Je vidět, že jsi šťastná a spokojená. A já jsem ráda, že ty jsi ráda. Tak se měj Orni. *3*
  • To bys nepotkávala, já jsem totiž na chlapy a ženskou bych si nikdy neobjednala. *3*
  • No jistě, právě jsi zjistil/a, že dick je něco jiného než nick a snažíš se to použít proti mě. Jsi velmi naivní a přiblblý/á. Zaplať si radši kurz angličtiny, ať uděláš aspoň něco užitečného a inteligentního.
  • jak může být někdo tak hloupý, že nepochopí Dick/ Nicka-to jako ty... to je právě to je ta pointa))))))) ty jsi vážně štiková, takový trdlo a jěště se snažíš chytračit, radši na mé příspěvky ( pro tebe se Z jako od slova zpívat - víš.))))))), ty radši na mě nereaguj jsi ducha prostého a pouze se tak veřejně ještě více schazuješ ( S - od slova schody víííš ty truhlíku))))))))))))))))))))
  • no právě))))) ty husičko...Óóooo ty jsi ale inteligentní))))))))))))))))
  • Může být otcem, sperma něco vydrží, ale jaká byla kvalita se ukáže v budoucnosti.
  • O tom,že Kokta bude skvělý otec, přítel nebo manžel tak tomu věří jen napár naivních .....
  • To bych tě už tam nepotkavala??? *3* *3* *3*
  • a dlabat bude
  • To Clariska- tak to ti dekuju:), ciste mne zajima jedna vec, znas Stikovi osobne, nebo ji obhajujes jen tak?;)
  • To bys byla bez práce viď??? *1* *1* *1*
  • Nechtěl/a jsi náhodou napsat nick místo dick? Dick znamená totiž něco úplně jinýho. Kdože to je mentálně zaostalý?
  • ty jsi Clariska, udělala jsi si nový Dick ty nicko.., ty jsi celkem mentálně zaostallá, ... viz. celý tatínek.)))))- tak to jsi celá ty))))))))., no jsi prostě clariska

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit