Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo .... a s Mukem máš velký recht, konečně tady napsal někdo něco hlubšího, konkrétně Muk to měl celkem těžký co na něj ty různé DÁMY-rodinky ušily a ještě lepší je story Svobodová. . . . . ))
  • Věř,že není nejdůležitější to,kdo poskytne gen.materiál,ale spíš to
    kdo se jako otec chová a Kokta na děti dlabal..
  • Kokta že není otcem?? Tak to jsi asi neviděla malého Quentina.. chudák malinkej je celý tatínek! A barva očí? I já je měla do 1 roku světlonce modré, dnes tmavě zelené *2* *2*
  • Kokta skutečně není otcem,tehdy bral silné léky,které měli vliv
    na jeho plodnost..Je to stejné jako u Petra Muka,taky se to jedna
    na něj snažila navlíct,a pak to vyloučili,kvůli lékům !
    Muk měl navíc 3 dcery a údajné jeho 4.dítě byl syn.
  • Štiková mluvila něco o tom,že Ornela s Koktoou tvoří pár a Ornela bydlí na přeskáčku jednou u rodičů a jednou u Kokta.
    Proč se nepochlubila dětským pokojíkem i u Kokta?
    Proč zásadně jsou fotky jak nakupuje s rodiči a ne s Koktou?
    Proč, když ji jsou za prdelí z bulváru nejsou jiné fotky s Koktou?
    Kdo přijede do porodnice pro Bordelnelu a maličké?
    Proč má jen jeden dudlík od Diora?
    Proč má jen jedny dupačky za 4 tisíce?
    Proč zlaté karty nepříjimají v kadeřnictví?
  • miminkam se barva oci mneni
  • Už se nemůžu dočkat co nového Štikovic vymyslí, aby i v cizině viděli jak tady máme inteligentní děvčata. Doufám, že holky z E55 nepřijdou o kšeft.
  • Clarisko proč tady s tím svým vysokým IQ tady píšeš a dohaduješ se s trotly a primitivními Čechy.Tvé místo je uplně někde jinde. Proč ztrácíš svůj drahocenný čas odepisováním na tak ubohé příspěvky, které házejí špínu na tak skvělou inteligentní, krásnou a zásadovou Ornelu.Tady nikdo neocení její lásku k muži vysokých hodnot, který cti rodinu. Její obětavou maminku, která chce aby národ viděl jak se mají mladá děvčata chovat, a aby byla Ornela jejich příkladem. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Kokta není otcem !!! Kventin má modré oči a "oba rodiče"
    hnědé !! Pokud mají oba rodiče hnědé oči,je velmi nepravděpodobné aby
    mělo dítě modré !!
  • Ty mezi trotly taky patříš. Zajímaš se o ní, píšeš a hlídaš co se o ní napíše. Takové zaslepené inteligentní Clarisky ji zobou z ruky. Ještě že tě tady má. Jinak by ta diskuse umírala. Snad v budoucnu nepotkáš nějakou Ohnelu, která ti zbalí manžela a vezme dítěti otce. Nebo ji taky budeš fandit.
  • Tak koukám, že jediný člověk na úrovni tady je Charlotka, s tou se dá docela normálně diskutovat, protože nemá mozek zalitej nenávistí a sprostýma nadávkama a umí uvažovat s chladnou hlavou. Jinak děs běs.
  • Tak jsem viděla Quentina. Krásný je po tatínkovi, a chytrý bude určitě po mamince, to se máme na co těšit.
  • ..o Natalii Sadness,je i jeden pravdivý komentář,který dokonale sedí i
    na Ornellu : Další mediálně vykrmené telátko,které,až mu bude dvacet,tak již bude mít"život za sebou".Jako jiné"hvězdy"i ona zcela určitě ráda tančí,cestuje,relaxuje,studuje jazyky,ale pracovat se nenaučí.Když zjistí,že se sama má živit,tak skončí u zbohatlíka..
  • Sláva Natalia Sadness už skončila,přesto je byť pod pseudonymem
    ztrapněná dodneška svým nízkým IQ,hlasem a vystupováním.Přesto se její
    "kariéra" včas zastavila..doufejme,že se nechytne vzoru o 2 roky starší
    Ohnelly..obě jsou důkazem,že blbost nezachrání ani sebelepší vzhled.
    I když Ornella opravdu hezká není a Natálie je zase nevkusná a za vzor
    má šílenou Dominiku Myslivcovou..
  • Letos to budou 3 roky,co se tehdy 15letá http://www.osobnosti.cz/natalia-sadness.php (Natálie Smutková původním jménem nebo jak) ztrapnila s videem na youtube. Vypatlaná dívenka,která se starala jen o svůj vzhled..a mluvila příšerným Moravským přízvukem..Ale bylo jí pouhých 15,tak jí ještě omlouval věk.I když věřím tomu,že je i nyní tak trochu mimo a strašně růůžová !
    Díky svým šíleným videím natáčela pro Reflex,spolupráci ji nabídl i
    jeden obchod s oblečením,taky měla nejsledovanější blog..dneska už
    o ní není slyšet..lidi dělali parodie na její videa..tehdy si většina z nás myslela,že už nikdo hloupější nepřijde,ale stalo se..již na konci roku 2010,nevím přesně,se snažila jistá Ornella prosadit popisováním údajného vztahu s Okamurou..tehdy to zaznamenal málokdo,tak na konci července 2012 přitvrdila a přišla s těhotenstvím s Josefem Koktou..Moje první reakce na ní ? Zaprvé mě pobavilo naprosto bizardní jméno Ornella Štiková a za druhé jsem si myslela,že si to vymyslela..pak by mohla být 9 měsíců v tisku s vycpaným břichem..no a pak Kokta popřel otcovství..a dítě odmítl.Nyní vystavil jeho fotku mediím na svém fb..už ji zase stáhnul..A kdy jsem poprvé zaregistrovala prasátko Koktu ? Když byl na fotce v nějakém bazenu a vypadal jako hroch..už tehdy jsem nechápala,proč si ho Partyšová vzala..dnes už to asi chápu a Ornelle ho přeju,stejně nemá na víc,než
    na vulgárního,starýho dědka ! *2*
  • Clarisko, nejsem hrdá moc na to, jak to s tou naší zemí jde od jedný k pěti, ale nechat někoho tvrdit o mém národu,že je mantální,retard,apod. mě fakt vytáčí. Na této diskuzi si dáváme k večeři osobu, která jen potvrzuje, jak to tu jde do haj.lu. Že peníze a rádoby moc nám vládne stále pevnou rukou,ale hrdost a skromnost začíná být známou pouze ze starých knih... Tyto rádoby celebrity jsou všude,např. ta blonďatá,teď bruneta v americe,jak si v 17letech vzala slavného herce a plní stránky bulvárních amerických článků.Tenhle trend být skandální k nám přišel z ameriky a rozšiřuje se po světě jak mor... Je jen na nás, jak se k tomu postavíme a někteří z nás se k tomu staví tak, že si vleze na profil dané pseudocelebrity a napíše svůj názor,ať vulgární,či nikoliv. Jediný,kdo to nese těžce přes srdce jsi ty, její samozvaná obhájkyně. Stotožnila jsi se s jejím osudem,pravděpodobně ses kdysi zamilovala do staršího ženatého muže a teď s ní soucítíš.A je jedině dobře, že sem lze dávat příspěvky anonymně,jelikož by sis tím udělala ze života peklo. Již někdo psal-jdi je podporovat na jejich FB a nech nás zde,ať si vylejeme svůj vztek na osobu,která nic nedokázala.Podobně to vypadá i na profilu Hanychové,Partyšky a Gavriely na které se tak hrozně ráda odkazuješ jako na mediální d.vky....
  • ..sranda,jak se o tom,že se ve čtvrtek narodilo vnouče Janžurové,píše
    až s 3denním zpožděním a o Ohnelle z Kotěhůlek se psalo už asi 3 měsíce
    předem přesný termín porodu..Ovšem už asi měsíc po početí se objevilo,že
    má rodit 23.3..Ano je to tak,miliardkrát slavnější lidi si chrání
    soukromí a nula ho vystavuje..asi za prachy..IQ tykve,sama neví co se
    sebou,tak porodí dítě,které má s geneticky nekvalitním člověkem,který
    ho ani nechtěl.Sama je taky geneticky nekvalitní..
  • To Clariska- ja te asi chapu, co chces rict, vcelku nepises uplne kravoviny... Jedine, cemu nerozumim, proc jsi na tehle diskusi. 99% lidi tady vyjadruji sve antipatie vuci Ornelle a ty ji tady porad branis a obhajujes. A tim si stves proti sobe tady ty lidi. Takze jestli nejsi od Stiku a podle zpusobu vyjadrovani asi opravdu nejsi, tak pak bys mela jit na jejich fb a tam je regulerne podporovat:), to je muj nazor
  • Nebuď trapná, v jejich sekáčích vážně nenakupuju. Občas jezdím nakupovat do Německa, protože tam mají 10x kvalitnější zboží a je to 10x levnější než tady. Před pár lety jsem pracovala jako recepční v hotelu a v recepční hale jsem slyšela 2 Němce, jak se baví o nás Češích bylo mi z toho vážně do breku, protože bohužel měli pravdu. Neříkám, že všichni Češi jsou zmetci, ale převážně tady vládne závist, pomluvy, lidi se furt hrabou v životech druhých místo aby řešili svoje životy a snažili se být lepší, v Evropě jsme na prvním místě v počtu odložených dětí v děcáku, chlastá se tady taky dost hodně atd. atd.
    No a když vlezu na tuhle diskuzi, tak se nestačím divit, protože Ornella je slavná hlavně díky vám a když vám pije krev, tak není nic jednoduššího než ji ignorovat.
  • V tom případě nechápu proč tu pořád chodíš a všechny urážíš - ztrácíš čas s námi primitivy a jestli máš pocit, že jsme národ primitivů tak se odstěhuj někam jinam, kde jsou na úrovni tvého IQ.
    A to co si o nás myslí v zahraničí je také kvůli takovým jako jste vy - jezdíte "nakupovat" do jejich popelnic sekáčů a výprodejů abyste si unás mohli hrát na šlechtu a VIP.
    Jste ubožáci a trapní snobi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit