Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne neříkám, já si říkám ,,já" jenom jsem chtěla říct, že s tebou je to špatný
  • A zase to celé otočíš...
  • Lauro, ty si říkáš normální člověk? No to snad neeeeee... *1* *1* *1*
  • Vždyť to říkám furt....primitivní lůza se bez sprostých slov prostě neobejde. Díky, že jsi mi tady v živých barvách popsala, jak jednou sama skončíš, chudinko malá.
  • Cha cha *1* . Zajímalo by mě co zase vyslepičí bulváru o chudáčkovi Quentinovi.
  • Dudli dudli,Ornelka taky ráda dudlá staré pány i když nejsou k mání !
    Bohatá je dost,ale na kondom tehdy neměla,pak vystavila nahá vemena..
    IQ značky dior se neprodává..škoda..a co Luis Vuitton plíny ? *1* *1*
  • Hlavní je že Ornellka dudlala Koktova ču..raka ! *15*
  • Přidávám se, Clariso, opravdu ti hrabe… A měla by ses stydět, že se zastáváš takové lůzy jako je ona a ta její povedená famílie.
  • Taky mám takový názor, ale obávám se toho, že teprve o ní začne
  • Clariso: Dej normálním lidem pokoj, nesser se sem s těma debilníma kecama, neurážej normální lidi, jdi si podporovat Ornellu někam jinam!!! Ty jsi fakt kurrva, jako Ornella, určitě na to brzo doplatíš!
    Ty chceš dopadnout stejně jako ornella? Ty chceš být taky taková čůůza?
    Obě bych vás zakobala někam do hlíny, tři metry pod zem, zalila betonem a na to bych ještě nalila ,,voňavý" asfalt
  • Slepice jsou vždycky zvědavé...
  • No stejně blbá jako Ornella
  • Myslíš jako že by inteligent urazil debbila? Já si osobně myslí, že někdo z nás (normálních lidí) tě už dávno urazilo, akorát to tady nepíšeš
  • Jo taky jsem to četla na seznamu, je mi ho taky líto
  • Je vidět, že Clarisa se nevzdává, no jo za Ornellu, která dokázala všechno je posrrat, bude bojovat do nekonečna
  • Právě že ne, to ty za tu krávu furt oroduješ
  • Je mi docela líto toho Quentina. Chudák malej, jeho vlastní matka ho bude prodávat bulváru a bude to mít v životě díky svému původu a abnormálnímu jménu. Až bude chodit do školy, tak se mu budou posmívat kvůli jménu *9* . A ještě se ta bordelmamá vytahuje, že mu koupili dudlíka od Diora za dva litry a dupačky taktéž od Diora za čtyři litry. Styděl bych se za takové rodiče, kteří se kvůli každé koruně prodají do bulváru. Doufám, že alespoň on bude mít rozum a bude se prezentovat jako slušnej kluk.
  • Horší jméno asi vybrat nemohla, ale tak je blbá, všichni to dobře vědí
  • Orni, gratuluji k narození miminka. Ať je zdravé a dělá vám jen radost. A těch blbých keců si nevšímej, je to jen závist českého národa. *1* *1* *1*
  • Je to přirozené, i když nejsou svoji. Kup si brejle a pořádně se rozhlídni. Pokud jsou manželé, tak manželka se jmenuje stejně jako manžel (ve většině případů), tak jak jinak by se to dítě mělo jmenovat? Ty jsi vážně blbka, až to tříská.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit