-
Dítě většinou má příjmení po otci.
-
pod nickem blbka Ohnella se zase skrývá zhrzená Partyšová, která nemůže přežít, že Ornella porodila zdravé dítě. Styl jejího psaní by tomu rovněž napovídal. A navíc ji prozradila i ta demence. Ona si myslí, že Ornella teď v tuto dobu pár hodin po porodu leze na tuto diskuzi a píše pod mým nickem. Děvenko, Ornella má teď jiné povinnosti než chodit sem a číst si ty vaše závistivý a trapný kecy. *1*
-
ornella je taková blbka..,jen se snaží zviditelnit a tedka dokonce má to díte prijmení po otci.fkt blbka.a ještě jak schálně pozuje s břicham a jak nadává jak jí bolí prsa...koho by v těhotenství neboleli fkt ubožačka *16*
-
Clariska= ornella nebo její sestra,ale spíš tipuju tu tlustou mladou
hloupou 16letou sestru..i styl psaní by tomu odpovídal.. -
A žádný hodně sprostý slova jsem nepoužila, takže smůla děvenko. A v tomhle případě jsou moje peprnější slova docela na místě, protože z těch vašich blbých keců by mohla rozkvést i jabloň.
-
To jsem sice napsala, ale nad vaším ultramagorismem zůstává rozum stát.
-
Nejvíc keců tady máš ty aspol., používej mozek.
-
ten syn její se jmenuje Quentin nebo tak nějak a má příjmení po otci..
-
Vzpomínáš:
PS: Já taky píšu svůj názor a vytočená nejsem, na rozdíl od vás nepotřebuju sprostá slova. Sprostě mluví jen ten, kdo je vytočený. -
Proč je pořád v blesku? Větší prodejnou krá. blesk nenašel.
-
Nechci samozřejmě ríct, že ti normální lidi jsou slepice to ne, to jen taková pravdivá věta ,,Slepičky kdákají"
-
Nevíte někdo jak se to děcko bude jmenovat?
-
Slepíčky kdákají, ale největší slepice jsi tady ty!
-
Ornella rodila císařem, protože to dítě bylo blbě natočený, víte kravičky? Chtěla bych vidět vás, jestli byste na jejím místě rodily dobrovolně přirozenou cestou. Doktoři by vás ani nenechali, je to v zájmu matky i dítěte, aby všechno dobře dopadlo. To se dělá naprosto běžně. Císařem dokonce rodí i ženy, které by ani nemusely. Nány vypatlaný, táhněte už do řiti s těma pomluvama. Chytáte se kdejaký malichernosti, abyste mohly drbat a drbat. Je mi z vás vážně blbě!! Ach ta podělaná povaha českého národa. Humus nad humus!!!! Pomlouvat a pomlouvat.
-
Chudák dítě,které se narodilo jen proto, aby blbka uhnala starého blbce. Partyšová sklidila, co zasela, dobře jí tak, ale doufám, že to staré obtloustlé upocené hovado, které ani nedokázalo přiznat pravdu, pěkně oškube, pokud je ještě o co. A Ornella? Škoda slov, naprosto zbytečná osoba na tomto světě...
-
Jsem zvědavá, která nána vypatlaná bude na můj příspěvek reagovat. *1* *1*
-
Vy jste fakt stádo volů!!!!! To se tady budete zas hodiny dohadovat, jestli je císařský řez dobrej nebo ne? Moje tetka rodila mýho bratrance taky císařem a nikdo z rodiny jí nenadával tak, jako vy Ornelle. No jo, slepičky zas nemají co dělat, tak kdákají jedna přes druhou!!! To fakt miluju. A řešte i to jeho jméno, nány pitomý. Hlavní je, že Ornella i to dítě jsou v pořádku, nány. Jenže naše dementní a zfanatizovaná společnost to nepochopí. Zejtra všichni naklušte do stánků a kupte si Blesk s Ornellou na titulní stránce, ať můžete během víkendu o čem kdákat, slepice!!! Tímto se omlouvám všem pravým slepicím - zvířátkům, je to urážka vás přirovnávat ke stádu zfanatizovaných blbců, co se nejradši rejpou v životě druhých lidí!!!
-
*12* *12* *12* *12* *12*
*16* *16* *16* -
Blbka jedna vypatlaná, ale s tím, že se nemá dávat utlumení bolesti při porodu nesouhlasím, (taková bolest). A když takovou bolest máte snést třeba přes osm hodin, no tak to je síla.
A to že byla vysílená po císařském řezu- to fakt přehnala. Co mají dělat ty ženy které rodí třeba přes 14 hodin.(Má kamarádka). Rozmazlená a ještě kevšemu šeredná jako noc. Hnusačka jedna hnusná. Dělá ze sebe něco co není, kdy konečně pozná že jí nikdo v Čr nemá rád. Kdyby jsme žili ve středověku tak už jí vyhnali.
Ta jde jen a jen po prachách, zlatokopka jedna hnusná, blbá. Čůža. -
To víte že jo! Přesně tak, tak ano tak! Dítě ve dvaceti rodit takovým způsobem je neuvěřitelná nehoráznost!... Kdyby tohle a kdyby támto. Jenom strach jí zabránil v tom ho naordit v klídu a v pohodě. Houby co narodit ona ho, nechat to malé narodit samo, ono to tam přeci jen nevydrží a vyleze přesně kdy má. A ne si určit den a v ten ho vyndat... Sice mi teď někdo může říct, že tomu neorzumim... Ale já vím co říkám... Dítě nechme narodit ((: A celkově se přeci od porodu (i před) vyvýjí pak celý jeho život. A když ho takovouhle formou (tím že matka ani neví, že rodí) přivedeme na svět, jak to potom bude vypadat... přoc si ho upíchla, přoč další člověk z neuváženosti..