Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pi.a. oRNELLA.ani neporodila pic.u,a má cur..ka ! *2*
  • vůbec nevím, proč o ní furt všude píšou.. coje naní tak zajímavého?všude s mámou bych věřila i tomu že se snad bez té mámy ani sama nevysere. Chudák to dítě které za to ani nemůže. Se ta holka snad nepostaví na vlastní nohy nikdy. Možná až její maminečka tady nebude,ale to bude mít ornelka v životě těžké. Snad o tý blbce vypatlaný už přestanou pančat ingoustem na ty noviny. Všude samá ornelka a jakej to chudáček a pak tamhle a tamhle pomlouvá osttaní celebrity kteří alespoon něco dokázali a ne se nechat zbouchnout starym dědkem a živit se na tom. Bože holka jsi ubohá za chvilku beztak po ní ani pes neštěkne lada by se nechala zbouchnout ještě nějakým páprdou. Radči makej a nenechávej se živit a už vůbec ne vycucávat prachy zato,že jim ukážeš děcko které si ani nechtěla a které zato nemůže ,že má tak vypatlanou krávu za matku. A Kokta beztak jí pošle do řitě. Celá rodina vypatlaných lidí. nemám slov!!!
  • Tady rozhodně neživíme masturbaci jejich ega. Být Štikovic po přečtení několika příspěvků o ních , tak chodím kanály a zamyslím se nad sebou.
    Mám tři děti a jméno je to nejcennější, co jim dáme. Když se řekne v ČR Ornela tak se zapomíná na krásnou, kultivovanou italskou herečkou, ale spojujeme to s bulvární prostidudku.
    Ornela není malé dítě, je svépravná. Nejsem si jistá jestli je to otisk neůspěchů Orneliných rodičů, nebo spíš opičí podpora nevyzpytatelné,neobjektívní Ornely. Dospět by mněla celá jejich rodina.
  • Zdravím všechny zde.Nemohu si po Ornelly těhotenství jako příslušník mužského pohlaví dovolit nenapsat následující.Ornella je žena jako každá jiná,má stejné problémy,sny i touhy,budiž.Ale proč se sakra pořád dělá,jako kdyby nosila nového krista.Není to bůh ani polobůh,nic nadpřirozeného,světského ani veledůležitého.Jen další součást koloběhu života.Až takhle začnete psát o ženských,které mají zdravotní omezení,a mnohdy jsou postaveny před volbu bud dítě ted nebo nikdy,donosí i dítě které pochází ze znásilnění,i když je jim to proti srsti,ale je to volba,ted nebo nikdy............Uvědomte si,že to je pouze a jen mediální humbuk,nesmysl.Odnese to vše akorát to dítě,a to je nejhorší.Z celé Ornelly,a především z jejích rodičů,je mi značně blivno.Stále víc mám pocit,že celá ta medializace,je pouze otiskem neůspěchů Ornelyných rodičů.A kdo to odnese?Ornella a to dítě.Přestante už tady živit prosím tu masturbaci ega štikových,a držte palce Ornelle,at najde sama sebe,svůj rozum,a svůj život a ten vezme do svých rukou,a uvědomí si,že už není sama.Zamyslete se některé ženské zde samy nad sebou.Jste nejspíš matky,tak se vžijte do té situace.Udělaly by jste tohle svému dítěti?Udělat z něj levobočka?Zcela oficiálně?Maminko,jak jsem se narodil?Ale víš qentinku,zbouchl mne padeátiletý mediálně známý zkrachovalý podnikatel,jen tak mimochodem v té době ženatý,a matka usoudila,že by bylo vhodné,abych tě donosila,a vyždímala z toho prachy.celé už to zaíná být nechutné,a že jsem velmi otrlý,a v případě nutnosti neváhám udělat cokoli co je nutné,vše okolo Ornelly je nechutné,a ubohé.Tečka,tot můj prostý názor a náhled na věc,jakožto nasra...o chlapa.
  • Clarisko,z tebe by byl velice dobrý zemědělec. Kydat hnůj z úst ti velice jde. Jen ho kydáš na špatnou stranu. A měla bys navštívit psychiatra-evidentně trpíš paranoidní schizofrenií a ztotožnila jsi se s osudem Ornelly až přespříliš. Doufám, že jsi nezapomněla, že máš i svůj život...
  • Děvenko *1* my chceme drbat a drbat a vidím, že ty taky.
    A zítra tě pustím ve frontě na blesk dopředu, však co bys neudělala pro Ornelu,když jí za prdy platí.
  • mám na to upa stejnej názor
  • ornellka už má synáčka...kráva jedna...doufám že už bude od ní pokoj v bulvárech... *16*
  • Mně může urazit jen inteligent. *4*
  • Většinou se rodiče dítěte domluví jaké bude mít příjmení.
  • Opsala jsem jen veše slova, tak proč tak sillná slova. Nebo už si za něma nestojíte.
  • Za pravdu se bije
  • Kvok , kvok , kvok!!! Rodily mnohé i 20 hodin i s obrácenou polohou a zvládly to - kajzr je totiž hodně rizikový, hlavně pro dítě.
    Většinou se dělá v krajním případě akutně a téměř nikdy pod narkózou - škodí to dítěti. Ale to asi nepochopíš. Jsi fakt, to co jsi.Blbá Nána
  • Kdo je Ornela štiková?Nicka,kterou musel vyšoustat KRASAVEC Kokta,aby se vůbec dostala do bulvárníh deníků!A tak těžce porodila,a nemá peníze na kočárek tak pozve novináře,aby po ŤEŽKÉM porodu ji vyfotily dítě,a zaplatily!!! Tak jí závidím to ŠŤESTÏ!!!!! ChaChaCha
  • A jaký je rozdíl nezi hodně sprostýma slovama a málo sprostýma slovama? Sprosté slovo je pořád sprosté slovo.
    Jsi neuvěřitelně vytočená. Pozor kveteš ,aby to s tebou nebouchlo. Jabloň aspoň rodí ,ale ty jenom žvaníš.
    Další Štika v agónii. To fakt národ nepřežije!!!

Bože můj ty jsi blbá ja kolotoč. *2*
  • Kokta rychle pálí mosty ! ;-D Na fb má napsáno :
    Nejznámější asi jsem, jako bývalý manžel Gabriely Partyšové
    přitom ještě NENÍ rozvedený ! ;-D Ženy má jen na sex,podle těch
    blafů co tam píše..je to slizoun !!
  • Záleží na tom, po kterém. Zjevně těch kandidátů bylo víc.
  • ..nejzajímavější část už skončila..leda,že by se hned nechala zbouchnout
    znova..dítě samo o sobě zajímavé není..
  • Tak Partyšová opravdu nejsem..a divím se,že Koktovi nestačil jeden rozvod a bude absolvovat už třetí..a nevím,proč by sem Ornella nepsala,když už dopoledne čile psala na facebook ! *1*
  • Ano,to je přirozené pokud je manželem matky dítěte ! V tomto případě
    tomu tak není ! *2* *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit