-
"Dnes po třinácté hodině přiletěla z Říma do Prahy herečka Ornella Muti (57). Smysl její návštěvy je jasný," .... přivezla svatební dary novomaželům Koktovým. Plánované trachtace se zúčastní rodina Štikova, místní funkcionáři a bezdomovci z širokého i blízkého okolí, jelikož Štikovi mají sociální cítění. Sama diva zde u místního notáře přepíše svůj majetek na Qunetina Koktu(Štiku) a jako chudá socka vstoupí do italského kláštera (v Čechách jsou všichni ubožáci a mentálnšě zaostalí lidé), kde se za rodinu Štikovu bude modlit do konce svých dní.
-
Děkuji! :)
-
Tak jsem si přečetla zajímavý článek, jak se Erbová naváží do Štikové. No, zrovna Erbica do toho má kecat co nejvíc....sama rozharašila fungující rodinu a druhé lidi bude napravovat a urážet? Potrefená husa se vždycky ozve. Navoněná špína, ať zaleze a dá pokoj!!!!
-
Bože ta nechuta Monika už se pouští i do modelek.
Snad nechce taky yvlézt na molo?
Jestli ano, ať se moc nenatřásá, mohla by kozama smést první řady a to by bylo teprve to správné tóčo. *5* -
Škoda , že tak vyzralých holek není víc. Máš to dobře srovnané. *4* *4* *4*
-
Snad se tohle už nebude opakovat,nedej bože,že by to její hnusný a trapný chování nějaká holka napodobovala,její maminka tvrdí,že by tohle chtěla každá,ale každá není povrchní nána co kalkuluje,život není o drahejch hadrech a kravinkách jak to prezentují štiky,ta její sestra by se taky měla zamyslet,vypadá jak soudek...Bože,kdyby to alespon byly krásný lidi,tak nemrknu,ale takový hnusný tragédky a vymaštěný...Ty vole,mám dost,musím to sem napsat,protože ž tu její držku nemůžu ani vidět,ta vyžraná mastná rodinka mi pije krev,hnusáci maloměštácký!!! *12* *12* *12* *12*
-
No a už to má za sebou a co jako?Je to megaubohý,nechápu co tím ta husa chce docílit,vždyt je to trapný,má dítě ze starým chlapem a co jako?On není nijak důležitej,je to nicka a ona ještě větší,je to megatrapná parodie na štěstí,nuda a zase nuda,bože at takových lidí-žen není více... *16* *16*
-
Děkuji, ale "Vám" mi psát nemusíte. :D Je mi 16 let. :)
-
Škoda, že nechápeš ani jednoduchý sakrasmus. To by se s tebou diskutovalo lépe. :)
-
napodobuješ Evžena , ty jsi vážně štiková, umíš jen něco ukradnout nebo vylhat.....
-
.. No zase tak ohnivá není, nefandi si - jsi pořád moc sebestředná, jediný kdo je tady ohnivý je ty clariska/tzn.rodinka štiku, která na ostudě staví životní karieru..je to celé až moc ubohé a trapné..
-
Taky mám ten dojem jako Dana, že ten ideální vztah Ornelly a jejího dědy Kokty je spíše zbožné přání Štiků než skutečnost. Fotky Ornelly a Pepy jsou pořád jedny a tytéž, třeba fotku nadšeného otce Pepy s Quentinem jsme ještě neviděli, a taky nechápu, proč si Pepa dělal vlastní oslavu s mladými slečnami namísto toho, aby se zúčastnil velkolepé oslavy pořádané Štikama. Ale Clariska nám to určitě logicky vysvětlí.
-
Ach jo-svata prostoto!Clarisko,uz vim co je tvoje nejvetsi zaliba,poteseni a zabava.Jsi zavisla na diskuzich o Ornelle!Kdyby jsi za to byla placena,tak si docela dost vydelas!
-
Tak to jsem se sekla, myslela jsem, že reagujete na moji odpověď.
-
No paní Jano, kdybyste mi mohla dát víc hlasů, tak bych se vážně zhroutila. *15* *15*
-
Proč primitivní? Ona to tak chtěla. Pouze plním její přání inteligente. *1* *1*
-
Škoda, že Vám mohu dát jen jeden hlas.
Jana -
Primitivní odpověď na otázku od Tyfivy inteligentko.
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Prosím, tady je 50 smajlíků, ať máš na co koukat
-
Hehe, já se na téhle diskuzi vážně bavím. Když se objeví nějaká fotka o Ornelle, tak nějaká Clariska doslova masturrbuje nad fotkami Ornely a musí se o to podělit s námi a diví se, že to neděláme taky.
*10* *10* *10* *10*