-
Ornela..co dokázala v životě???? zašukat si se ženatým, obtloustým starým mládencem a ve 20ti čeká dítě. Takže si vyšukala slávu, matinka i taík ji podporují - když by tohle byla má dcera, dala bychjí facku za její chování a styděla bych se za tohle primitivní stvoření. Ještě hůř mi je z českého bulváru - nikdo kolem mě není koho by zajímala!!! měli by jste jí poslat do háje a její familii taky - styď se Ornelo za svůj život!
-
A kterého že příspěvku? Tvé soustavné infantilní bláboly už nějak nestíhám sledovat kouknu sem jednou za týden ( víš já mám na rozdíl od Tebe plno jiné práce, než tu číhat na příspěvky) - je jich tu přemnoženo a jsi Clariska pravá, či levá (falešná):-)))))
-
týjo,ono ti to pustilo toto pravdivé slovo?!
-
"zaznělo také v diskuzi, v níž byla Monika dokonce označena za »špatně natupírovaného vorvaně«."
pukám smíchy!!! -
Dřív bylo těhotenství intimní věcí,dneska je pro některé jen byznysem..tu ukáže hned ultrazvuk,pak břicho,přímý přenos z porodu..
Smutné..dříve ženy rodily ve 20 běžně,dnes to běžné není.Fyzicky mohou
některé rodit už v pomalu v dětském věku,psychická připravenost ale
přichází později,i když u Ornelly by nepřišla asi ani ve 45 letech..stačí vidět a slyšet její matku.. -
Milá Clarisko, nepotřebuju řešit problémy jiných - mám svých radostí a starostí ve svém životě dost, ale když někdo řeší svůj život veřejně v médiích a založí si k tomu diskuzi, mám také možnost k tomu něco napsat jako každý druhý -není to totiž VIP střežená diskuze.
Tvoje můla je ta, že mám asi pravdu, jinak bys tady tak nevyskakovala. Chceš mít poslední slovo - máš ho, já Ti ho neberu.
Jen tedy nechápu smysl této diskuze. Pokud jste chtěli číst jen chválu, poctu a úklony, neměli jste si ji tady zakládat.
Přeji vše dobré pro malého Qentina. -
Proč píšeš zakazuješ lidem kupovat Blesk, specialně ty by jsi měla říkat , at ho lidé kupuji...Uvědom si že vás BLESK živí, nikdo jiný by vám za ty blbosti nezaplatil, jo možná ještě HROM , ale ten už neexistuje.
-
Milá JÁ, když už si tady hraješ na studnu moudrosti, tak svoje moudra adresuj Ornelle a její rodině, ne mě prosím. Já samozřejmě také přeji tomu dítěti spokojený život a hodnou rodinu, která ho bude milovat. A všem lidem přeju, aby se nad bulvárové články dokázali povznést a řešili svoje životy a ne životy jiných.
-
Nepotřebuju si kupovat bulvár a chápu velice dobře. Ty sama jsi tady toho vyžvanila už dost, abych si udělala obrázek o celé vaší rodině.
Ať jsi kdo jsi z rodiny Štikových je mi jedno s kým spí Ornella a jaké to má a bude mít následky. Do bulváru si píšete sami- obvoláváte redakce, abyste měli peníze a pak tady vykládáte nesmysly.
Normální matka porodí, dítě vychová v pohodě i bez partnera a nikde to nepíše. Vy jste ujetí a já to respektuji, nicméně vrátí se vám to i s úrokem.
Já si počkám a ráda si přečtu jak vaše dítko prospívá a jak se mu daří. Přeji jen to nejlepší pro dítě. Bude potřebovat štěstí, protože jeho rodina mu chystá do života strašné handicapy. -
Nebudu se tady rozvášňovat.
Jedním slovem:PÍČA!!!
Stejně jako její maminka a fotřík s kterejch je mi taky na blití... -
JÁ, ty jsi vážně vtipná, když už nedokážeš pochopit smysl mého příspěvku, tak radši nereaguj. Akorát světu ukazuješ své IQ, které asi trojmístné nebude. Ale neboj, i méně inteligentní lidé dokážou někdy velké věci. *1* *1* *1*
-
PS: Já taky píšu svůj názor a vytočená nejsem, na rozdíl od vás nepotřebuju sprostá slova. Sprostě mluví jen ten, kdo je vytočený. *3*
-
Koukám, že patříš k té drtivé většině, která to nechápe. Chudinko, nezapomeň si zítra koupit Blesk, ať jsi "v obraze".
-
Tak jsem četla, že prodej blesku upadl meziročně o 12 procent. Není to i díky Ornele. ještě chvíli o ní budou psát a krachne uplně. *1* *1* *1*
-
Kecáš, kecáš a kecáš. Jednou je tady diskuze o Ornelle - založila si ji sama, tak se smiř s tím že se tu o ní mluví i negativně. Nepoučuj nikoho , co má či nemá kupovat, či čím se má vytáčet. Připadá mi to, že vytáčíš sama sebe nad touto diskuzí.
Nikdo jiný tady vytočený není - každý píše jen svůj názor. -
Přestaňte si kupovat ty bulvární škváry jako je Blesk, přestaňte číst internetové zprávy, přestaňte zírat na VIP zprávy a uvidíte, jak rychle Ornella zmizí v vašeho života. Vždyť tyhle bulvární cinty existujou jenom proto, že lidi na to zabírají, vyžívají se v senzacích a pořád to kupují. Takže vlastně nadávejte sami sobě. Já tenhle hnusnej bulvární svět vůbec nepodporuju a taky mě nic nevytáčí. *15*
-
Když jí tady pořád tak hezky pomlouváte a máte připomínky, tak jí tím jenom dokazujete, že je slavná a že vás nějakým způsobem zasáhla. Tohle není o Ornelle, ale o lidech. Pochopí to ale málokdo. Ona vidí, že na ní lidi reagují a pokračuje dál a snaží se z toho vytřískat co nejvíc, jako to dělá spousta tzv. bulvárních celebrit, tudíž vám dál vesele pije krev, hlavně díky vaší blbosti, že na ní pořád reagujete. Je to začarovaný kruh. Kdyby se nad ní všichni povznesli a neřešili jí, ona by si to časem uvědomila a utřela by nos. Sorry, tohle je vážně jenom o lidech!!!!
-
Víte Petro, kdybychom byli jako národ trochu inteligentnější než jsme a přestali si kupovat ty bulvární žvásty, tak bychom nějakou Ornellu řešit ani nemuseli. Ornella je slavná díky tomu, že náš národ bez Blesku nemůže existovat, tudíž jí jde přímo na ruku a tu slávu jí nevědomky dopřává a ona si to vychutnává plnými doušky. Chápete? Kdyby lidi nad ní mávli rukou a neřešili jí, tak jí by to za chvíli přestalo bavit.
-
Ornella vypadá na tý fotce jak z videoklipu Marilyna Masona...
A až bude v tý narkóze, mohli by jí vytáhnout mozek z pí.i a dát tam, kam patří. Jestli ho teda najdou... -
To vaše hádání, holky, je dost hloupé, ale musím, Clarisko, napsat, že ty se tu prezentuješ jako kdybys Ornellu znala, svítila jim u sexu a denně s ní probírala její soukromý život. A mně osobně s tím lezeš na nervy.
Já bulvár moc nesleduju, ale občas někde něco zahlídnu, a můj názor na Ornellu je ten, že je to hloupá mladá a dost ošklivá husička, kterou její (dříve krásná, dnes ošklivá) matinka celý život tlačí do toho, že je výjimečná. Ale ona se jako spousta dalších nechala zaslepit sladkýma řečičkama stárnoucího seladona a vidinou snadného života a dle mého trikem se nechala zbouchnout. To není nic výjimečného. Ale výjimečný, ale taky trapný a ubohý, je to, že to zveřejnila a prakticky každý krok, který udělá, protahuje médii. Dle mého by se spíš měla stydět!!!