Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Clarisa je z rodiny nebo přimo jedna ze Štik, dělá tady osvětu těm sockám celou dobu.
  • Jako mojí mamce táhne na šede,nelíčí se,krémy na vrásky jí nic neříkají.sice bojuje s nějakými těmy kily navíc,ale po 4dětech se není čemu divit a pořád vypadá oproti starý Štikový luxusně. A starej Štika by vedle mýho táty vypadal jak jeho strejda...
  • Nezdá se Vám, že by měl bulvár platit nám za to, že čteme o těch vypatlaných VIP? kdo je ta p-pina Štiková, co dokázala, že se o ní pořád píše? Stejně to nikdo nečte, protože to nikoho nezajímá. PŘI pohledu na ní a její matku se mi zvedá žaludek. Mají vůbec základní školu? Co a kdo je dnes VIP? Lidé bez mozku?
  • Ja spise nechapu to ze si vybrala za otce sveho ditete pana Koktu.Obtloustleho,stareho a zkrachovaleho.Ornella,i kdyz sama neni zadna krasavice,tak preci mohla mit nekoho mladeho a pohledneho.Urcite by se nekdo nasel uz proto,ze ma Ornella dost penez.Ale ona to mila Ornella pozna,jaky bude zivot s panem Koktou!Ale kdo chce kam....chudak to dite,az pujde do skoly,aby chodilo kanalama!
  • No jo, co by jiní dali za to, kdyby v šedesáti vypadali jak stará Štiková ve čtyřiceti!
  • Dobře no, ale i tak je to dost, jo to vím, že se o zviditelnění pokouší delší dobu
  • Jak je tam to porovnání vzhledu staré Štikové se stejně starou Krainovou..nejen ona vypadá mladší než MŠ.I většina mnohem starších
    žen než je MŠ vypadá mladších i když za svůj vzhled dávají méně peněz
    než MŠ.Protože nejsou tak zapšklé a nevkusné jako ona !
  • "Monika ale může být nakonec ráda, že se tak brzy babičkou stala. Vzhledem k její vizáži ji za ni beztak na třídních schůzkách Ornelly a Charlotte už dávno považovali…"
    tak tahle hláška se vážně povedla...na Aha! si z nich dělaj dobrou bžundu...
  • 600 lidí to nemusí být,jelikož se dá udělat víc hlasů při jednom
    rychlém naklikání..před rokem o ní nikdo nevěděl,ale snažila se
    zviditelnit už rok nebo déle předtím údajným vztahem s Okamurou..
    Dnes zveřejnila obličej dítěte z ultrazvuku..hnus..Mimochodem,1.fotku
    z ultrazvuku zveřejnila,už když byla v 2.měsíci těhotenství..je to
    blázen narušenej..
  • Ornella je kurrva a kdo nesouhlasí tak je při Ornelle a je to stejný co ona, já nechápu jak se jí někdo může zastávat, jak se může líbit přes šestseti lidem, já myslím, že ona chtěla dosáhnout tohohle všeho co se jí povedlo, ještě před rokem o ní nikdo ani nevěděl a teď? Teď rozbila manželství, čeká dítě, je všude známá, všude se o ní píše, peněz má jak sraček, no musíme ale uznat, že má talent, to co provedla, to si dovolí fakt málo kdo, ale hnusná je, to samozřejmě, to ji nezmění
  • Tak to je snad jasný že je Ornella hmhm...
  • Tak ty se jí zastáváš jo? Jak můžeš!
  • ..že nešla na Lva vyvalit panděro ? *1* *2*
  • Stokilová Ornella porodí obřího vola ! *2*
  • Tak jsem si poslechl Ornelu(starší kecy co vlastní) , jak mluví o tom , že její rodina vlastní zlatou kartu. A to jsem našel.... Stříbrnou, zlatou, platinovou? Banky nabízejí svým klientům luxusní karty. Těm, kdo mají na účtu vysoké obraty či hodně uložených peněz, obvykle od milionu výš, je dají automaticky. Ostatním za poplatek. Ten se pohybuje mezi dvěma až čtyřmi tisíci korunami za rok.
    Takže to opět nevypovídá o jejich bohatství, ale jestli mají dva až čtyři tisíce na poplatek. *1* *1* *1* *1*
  • "Podejte si ruku s JÁ a běžte do Bohnic."
    Jdeme za Tebou chceš pomeranče nebo koláče? *4*
  • Omlouvám se všem slušně diskutujícím, ale toto stojí za přečtení:
    http://www.super.cz/154369-mama-stikova-se-omlouva-urazeni-chudiny-jsem-nemyslela-vazne.html
    Já jaké "chudina" s příjmem "pouhých" 20 hrubého měsíčně (kolik takových je, že nemají ani toto a někteří vůbec práci, protože slušná ani jiná práce není!) vzkazuji mámě Štikové- jdi do háje a najdi si sama práci, která Tě uživí a vzpamatuje. Hraješ si na něco, co nejsi, nebyla jsi a nikdy nebudeš! Jsi ubohý a trapný snob bez kapky inteligence. A promiň, že Ti tykám jsem zjevně starší než Ty a zažila jsem spustu vzestupů a pádů. Proto je mi za Tebe a Tvoji rodinu trapně.
    Fuj !!!!! *10*
  • Blesk nečtu a ani nemusím, dokonale se bavím nad komentáři, které zde píše Clariska no.1 a no.2
  • Jak to můžeš vědět? Asi často kupuješ Blesk, že tady tak chytračíš jak nějaký prezident? *1* *1* *1* *1* Ornella má takový lidi jako ty víš kde......somráku s kočkou...... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jak to můžeš vědět? Asi často kupuješ Blesk, že tady tak chytračíš jak nějaký prezident? *1* *1* *1* *1* Ornella má takový lidi jako ty víš kde......somráku s kočkou...... *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit