-
Držím palce Ornelle , aby to ustála - ten tlak, ty média a lukrativní nabídky. Ornellko jsi nejchytřejší a nejkrásnější žena tady u nás v Čechách, lid mi dá za pravdu. Už ted ti všichni gratulují a drží palce, a Gábina ta to neustojí a Pepa ten se k tobě vrátí a budete žít spokojeně celý život pospolu.
-
ALE ten PEPINA musí být ale zakomlexovaný dědeček , když se nachá nachytat takovým případem jako je paní Monika Štiková *1* . Ten je ale hloupý- jen at za to platí.
-
Tak s tebou taky teda souhlasím.
-
Taky s tebou souhlasím a lid mi dá za pravdu.
-
Taky s tebou souhlasím.
-
Taky s tebou souhlsím. Sice neschvaluji Ornelle to, že spala se ženáčem, ale jinak máš pravdu.
-
Clarisko v tomhle tě musim zarazit protože už to vážně přehaníš...pro ČR nic nevykonala jen otěhotněla a většina národa jí nesnáší protože se neumí podívat jiným úhlem pohledu takže nemyslim že národ bude oslavovat narození jejího synka ...a poporodu už se o ní už tak psát nebude....myslim že se zbytečně snažíš těmhle lidem to prostě nevysvětlíš.
-
a tohle byla moje reakce na tebe blbečku.... poradila sem ti dobře tak si nestěžuj :-)
-
*1*
-
S tím s tebou souhlasím. Sice neschvaluju Ornelle to, že spala se ženáčem, ale jinak máš pravdu.
-
když se to tak vezme, tak Kokta, Partyška a Ornella si můžou společně koupit barák a bydlet tam s těma svýma představama o životě a tzv.volném manželství.teď už se ani tak neřeší to,že sebrala manžela tý,která ho před tím ukradla jiné,to všichni víme.ale spíš to, jak si ornella pouští hubu na špacír a komentuje lidi, kteří opravdu na sobě makají a myslí si, jak je její názor hróóózně důležitý.už i tomu bulváru je pro smích a blesk a jemu podobný si z jejích rozhovorů dělají srandokaps...
-
To byla reakce na Clarisku, ty slepoto.
-
Já bych Ornelu vůbec neosočovala z toho co provedla.
Je svobodná, bezdětná a bez závazků.
Bud byla naivní holka tak hloupě zamilovaná, nebo toužila po slávě a polaritě, stejně jako Partyška, která mimochodem udělala přesně stejnou věc s Kotkou před lety,takže bych Ornele vůbec nic nevyčítala.
To jen jednoduchý nadržený Pepíček Kokta neudrží a neovládá svoje pudy.
Stejný stejného přitahuje. -
nenech se vysmát, ale jaká největší celebrita novodobých dějin???!!! asi zajedu na E55 a řeknu tam těm holkám, ať si tu taky založí profil,že jsou celebrity,páč kolik vlivných lidí za nima beztak jezdí na rukou spočítat nelze....
-
Azazel:jebe ti???
FN MOTOL -Oddělení klinické psychologie
Tam ti pomůžou *1* -
Ty nad těma svejma komentama masturbuješ, co?
-
hm ale koktu to asi taky nikdo neučil.jak je vidět.
-
Harry Potter je jedno z největších děl tohoto století??????? No to snad ne!!!:O Knížky jsou to fajn, čtivé s poutavým příběhem, ale nejlepší knížky století????? No to ani náhodou!!!! Rowlingová versus skuteční autoři nejlepších děl století-Hemingway, Tolstoj, Dostojevskij, Prust, Solženicyn....tak ta teda nemá šanci. Není mi jasné, proč by HP měl být zařazen do povinné četby??? Co za tak hlubokou myšlenku v sobě ukrývá? Co svým čtenářům předává? Kromě teda toho, že by bylo super umět čarovat?:D
-
PROBOHA vy si vážně myslíte že by se obtěžovala z takovýhlema stránkama ...tss trochu na hlavu ne ? nebudte naivní.
-
taky nechápu co na tom má .