Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JENŽE Ornella Koktu neukradla:D jakmile se vypsal z kocoviny, tak ji poslal do p..e i s tou její prasečí matkou, protože by si takovou lůzu do domu nepustil...Krom toho partyšce nebylo 19 a nespíchla si s ním hned dítě:))) počkala si aspoň na to, jestli s ní vůbec bude chtít být :D
  • Možná proto, že i ta Hanychová, která ikdyž má v hlavě taky seník, se dokázala "proslavit" trochu úměrnější formou, než že by se tahala se ženatým otcem od rodiny...To by se z toho jednomu obrátil žaludek...takže nám tam opravdu už dlouho ležet nebude...
  • Docela mě překvapilo, že se tato slečna nachází na portálu osobnosti...Herečka? Zpěvačka? Spisovatelka? Kdepak! Zbouchnutá rozvracečka manželství, tomu se říká osobnost:D vysvětlení se mi dostalo hned za článkem, který ji ukazuje jako uměleckou a velmi vzdělanou duši, jejímž autorem není nikdo jiný než Ornella sama....Opravdu velký výsměch slečno!:D
    Nějak mi není jasné, jakým právem se tato "dáma" naváží do Jágra, jaký je nebo není, pořád je to člověk, co něco dokázal. To, co dokázala ona, umí každá ženská-roztáhla nohy:D a ještě se tím všude chlubí, no hnus!!!!
  • :D :D celé je to k pobavení...
  • Clarisko,nejseš náhodou Ornella?Moc bych se tomu nedivil!Máš hovvvvno co na práci,sedíš doma s bubnem a píšeš o sobě jak jsi skvělá.Možná že jsi opravdu ta Klárka Ubohá,o to je to s Tebou horší!!!!
  • ta debilllllka asi nebudu já. *5*
  • Hanychová se kdysi trefovala do Krainové kvůli jejímu věku. Ze žárlivosti a ze závisti. Tím nechci ospravedlňovat Ornellu. Rozhodně mi je ale milejší než Hanychová.
  • Nic horšího,než je ta "slavná" štika jsem neviděl.Měla se spíš jmenovat Ubohá nebo Supová.Je to tragedie,když takového untermensch nazývají celebritou.U nás v ulici bydlí lehká Anča co nemáká,a celebrita to není.Proč není i ona celebrita a VIP.Čím větší kanál,tím více se mu naše podmazané sděl.prostředky věnují! Ať žijí lehké děvy,ideální příklad pro mládež. Sokol Jasný Finist
  • Jenže Hanychová narozdíl od Ornelly,pořád někoho neuráží...Ornella neustále otevírá hubu a uráží..Radši ať si hledí svého požehnaného stavu a né ostatních.Jde vidět že Ornella je nevychovaná,nevyzrálá a rozmazlená fiflenka.Chudák její děcko.Takovou matku bych teda nechtěla.
  • Falešná Clarisko, neohřívej tady polívčičku cizím lidem. Ornella je jedna z největších celebrit novodobých dějin Čr. A určitě nemá zapotřebí pomáhat Hanychlové+ její matka - to je zase kdo? Nějaká nová celebrita, která chce těžit z úspěchů Ornelly.. Nebuď bláhová - závidíš Ornelle její slávu a krásu *2* .
  • No není co závidět, možná se vydává za někoho jiného,,, to je celkém záviděni hodné-ta drzost,,, o jakých médiích mluvíš, myslíš český bull-vár? To snad ani nejsou média... tady v Čr neexistuji media,,a hlavně nerozčiluj se pořád že jsi štiková, za to se přeci nemusíš stydět,, takový dementní kecy - můžeš mít opravdu jen ty.. píšeš si tady sama pro sebe..... debillllko
  • no,teď nám tam leží Štika a o Vánocích to bude kapr...
  • Já nevím,proč vám Ornella furt leží v žaludku. Když už se mohla proslavit třeba laciná Hanychová,které cestu umetla taky její matka, tak proč by nemohla Ornella?
  • Falešná Clarisko, ty tvoje kecy jsou vážně trapný.... *5*
  • Chudinko Moničko, ty na tom musíš být velmi zle. Jenom chátra a nevychovaná spodina se uchyluje hned ke sprostým výrazům. Ornellu tady pomlouváš, co to dá a přitom bys byla blahem bez sebe, kdyby se ti dostalo alespoň 10% z toho zájmu médií, které zažívá ona. Byť si k tomu zvolila tuhle cestu. Že mám pravdu Moničko? Tak už jí nezáviď, že se objevuje v novinách, přejdi to, život není jen o závisti holčičko. *3*
  • já mám pocit, že národ ani nikdo jiný JÍ padat k nohám a děkovat opravdu nebude............ za co by kdo měl???? snad se z toho svého divného světa dostane a vy také...
  • Souhlasím. To je osobnost naší společnosti? To jsme tedy v .... Hnus.
  • A není to celkem jedno - koho to zajímá? Média si těmito trapnými-levnými blbostmi začínají kopat hrob, přijde chvíle kdy takovéto kraviny už okem nikdo ani nikdo nezavadí..
  • Ty jsi 100% Štiková, máš stejnou taktiku, se zviditelňuješ na provokacích že ano? Píšeš úplný bláboly-jen aby jsi něco mohla napsat, je to zadarmo , tak proč né..
  • huso! piš o té tvé Partyšové někde jinde, Partyšová má snad taky někde svojí diskuzy ne? TY máš úplně vylízaný kecy-tebe potkat..!! Kolik za to od starý Štikový bereš- nevěřím , že tomu sama můžeš věřit..to není realné)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit