Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně nefandím zbouchnutým milenkám, navíc, pokud mají IQ tykve a byly vychovávány jen k tomu, aby byly vmanévrovány někomu bohatému do postele - Tato slečna nemá základní slušnost, nechápu, jak takovéto individum může vůbec někdo chtít...
  • Větší slepici jsem neviděl, IQ je tak asi 70, krása - no nic moc a ještě si vybírá a diktuje. Postavil bych jí k před pořádnou práci, aby se předvedla, aby se vidělo. Podle mě umí hovno, jen mlátit pantem a občas roztáhnout nohy. Je to ženská k ničemu. A jestli vychová dítě ve stejném stylu, jako je vychovaná ona, tak to bude pěkný zmetek!!!
  • A co jí máme závidět? Že je v devatenácti zbouchnutá? To v dnešní době dokáží snad jen cigošky nebo podobné socky. Že čeká děcko s dědkem, který jí ani nechce? To je spíš k politování...
  • Devenka asi keca, mezi "czechoslovakmodel" ji nenajdete, ani mezi modelkami pro DKNY zpet do roku 2008. Asi jen moderovala s Dadou zizalu Julinku a jeji IQ zamrzlo v te dobe..
  • Ornella Štiková je česká modelka pracující pro značky jako Tommy Hilfiger, DKNY, Triumph, KYP apod...a na dotazmiri hejdy kdo te zivi?rodice..nei to divny,kdyz pracuje pro takove znacky? spis keca :D
  • Zdravím Ornellu :)
    Přejí hodně štěstí a zdraví hlavně s miminkem :)
    A těch špín a závistivců co ti sem píší si nevšímej ...chudáci...jen závidí..asi jim ležíš v žaludku.
  • kiss.miss
    myslim že černých šatu má dost.
  • kiss.miss
    ale on si jí podle me neveme...nemá zájem ani o ní ani o dítě takže pochybuju.
  • Aby si spíš nechystala šat pohřební, Kokťák není přeci jen už nějakej ten mladík a moc se nešetří, takže aby to jeho srdce neudělalo brzy stávku...koho by z toho přeci jen nekleplo, finanční krize, úlet s mladou holkou s následky nemanželského dítěte propíraný hojně v bulváru a do toho rozvod...
  • kdo je Ornela, podle foto z domova, jak od světských
  • Heleďte, Kokta s Ornellou se najisto vezmou, o tom nepochybuju. *3*
  • Já jsem myslela až po porodu.
  • kiss.miss
    prosimtě ona má na lepšího než na toho dědka Koktu ..a hlavně se ted do svatebních šatu nevejde až po porodu.
  • Ten je ale švorc. Matinka chce pro ni miliardáře. Tak si přece nebude brát chudáka. *1*
  • Kokta přece. *3* *3* *3*
  • proč si má ta vypatlaná Ohnela chystat svatební šaty ? Kdo b y si něco takového nasadil do baráku? *8*
  • Ornellko, už si pomalu připravuj svatební šaty, brzy je budeš potřebovat. *3* *5*
  • '

'
  • ,

,
  • .

.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit