Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klikám protože fandím

.
  • Pracují na vrátnici a prodávají děti obtloustlým dědkům s velkýma ušima

sorry Kokto
  • Peroxidový strašidla

Diplomati z planety Kuplířina
  • Fuuuj hnuuuuj

Staraa mladaa všechno to jsou kurvyyy
  • .

Diskuse o hooooooovnech
  • Podvodníci a prostitutky

Retardi obtloustlý, lháři a zoufalci
  • Zde diskutuje rodina Štikojc sama se sebou , tak podvodníci to jsou to už všichni víme ...

A malý retardovaný holky
  • kiss.miss
    friday -taky sem si všimla a je to docela zbytečný a hlavně hloupé.
  • Ornella neukazuje, jak žít. Prostě ji zbouchnul nadrženej Kokta a ona to práskla veřejně. A co? Si to měla nechávat pro sebe jako sladké tajemství? Vždyť ona řekla pravdu - že je těhotná s Koktou a za tu následující lavinu můžou média, která to začala hned rozmazávat. Já se na ní nezlobím za to, že řekla pravdu. Směšná je tady Gábina, která chtěla zažalovat holku, že je těhotná s jejím záletným mužem. Si ho holt špatně vychovala během těch let.
  • Ne že to Gábina neustojí, Gábina to vážně neustála, ale to bylo jasné hned.
  • kiss.miss
    Diana-mno asi tak ale jak sem řekla toho Pottera už nemusim od 7 třídy protože tu dobu mi přišla jiná zábava ale nijak ho neodsuzuju a pro vášnivé čtenáře je to svátý grál ...

Monika Š.-hele ty máš na Ornellu svuj názor a já taky..A malá holka už dávno nejsem to tě musim zklamat babčo.... myslim že stim Potterem si fakt dost odbočila...
  • začíná vychytávat tvůj styl vyjadřování, asi bude lepší změnit nick.taky sem si ho už před nějakou dobou změnila,páč sem si dovolila napsat svůj názor a zjeb...li mě tu na dvě doby...
  • Falešná Clarisko a Moniko Š., vy jste z pomocné školy?
  • Jenže ten příspěvek jsem nepsala já, ale ta druhá falešnice.
  • Musím se přidat k Dianě, monika š. je poslední dobou opravdu dost drsná na jiné komentátory i když v jejich názorech nevidím jediný důvod k tak silné reakci... *7*
  • Tak to jsem vážně netušila, že Harry Potter je globální hrozba.. já byla přesvědčená, že se jedná o fantasy literaturu pro děti a dorost! A moc dobrou! Harry otázkou politiky? Jen pro ty, kteří chtějí, aby jím byla! Ti, kteří se u její četby baví..ti, kterým je tato kniha určena, v ní určitě nehledají nic víc, než útěk od reality do světa fantasie a kouzel.. četla jsi její knížky? asi ne, proto takhle mluvíš.. podle tebe tedy mají děti a dorost číst co? Hemingwaye?.. Krtečka?.. ne, ten je taky komerční, promiň! Říkám ti jen svůj osobní názor, ne názor davu.. četla jsem už hodně knížek s podobnou tematikou, a jednoznačně vítězí Harry.. komerce je jen mašina na peníze.. kdo s ní umí, vyhrává! Kdo ne, stěžuje si na ni..
  • Ona celkově tzv.popkultura+media jsou velmi sině provázány s politikou a jinými mocenskými vlivy, ale zde není opravdu místo rozebírat tuto vážnou problematiku a konkrétně s lidmi , kteří tyto věci hltají a příjdou jím normálni což je pravděpodobně 80% populace. Proto bych doporučila vrátit k bahenním tématům alla O.Štiková, to je právě ten největší důkaz toho co je dnes také možné
  • si děláš srandu? Tak to už jsem slyšela více krát a na to odpovím zase stejně- negativní komerční brak, pravda prodává se dobře , ale dobře se prodávají i plesnivé rohlíky v obchodech..né vše co se dobře prodává je dobré, kvalita není většinou v poměru ke kvantitě., a paní Rohlíková pardon Rowlingová to je " velmi hodná paní"-protože napsala velmi hodnou knížku , pro velmi hodné lidičky. . přeberte si to, nemáš vůbec představu co se za její tvorbou skrývá..její knihy mají z globálního hlediska velmi špatný dopad...to není moje informace, stačí si zjistit důležité údaje..ale né na seznam.cz ))))
  • no já vím že jsi malá holka proto právě už nemáš plotera ráda od 13 , a maturitu už taky máš - no to je prííma, a nemusíš se stydět za harryho plotera-jasně je to pro školáky,ale nevěř tomu-je to jen pohádka, ale chápu že občas má každy slabou chvilku, a važ si svého soc.statusu - myslím tím že jsi zde zaregistr.to se cení)
  • promiň, ale to myslíš vážně?:D Až do teď jsem se při tvých příspěvcích docela bavila, ale tohle.. nemáš jedinej důvod být tak hnusná na kiss.miss a už vůbec ne si dělat srandu s Harryho Pottera!! Mě je 22, dost čtu.. a náhodou jsem četla i všechny knížky od J.K.Rowlingové! Je to úžasná spisovatelka a Harry je jedno z největších děl našeho století.. moje děti ho za pár let budou mít zahrnutého v povinné četbě! Ikdyž filmy nenabízí tolik, co knížky, jsou skvěle natočené a ať jsem byla na jakémkoli z novějších dílů Harryho v kině, 80% tvořili lidi mého věku a starší.. Promiň, ale jsi buď hloupá, nebo nerozumíš tomu, co je dobré a umíš se jen hádat a urážet..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit