-
Dnes ráno jsem byla v trafice a viděla jsem tam nějaký bulvární škvár s titulkem "rozvod roku" s fotkou Gábiny a Kokty. Už je to tady. Tááák Gabčo, teď můžeš Koktu ostrouhat i o ten zbytek peněz, co ještě má. Právě proto sis ho brala ne? Abyses měla dobře i po rozvodu.
-
trapko
-
Hele třeba je Ornellka vážně trochu postižená, ale proč jí za to odsuzujete, i postižení mají právo určovat a ukazovat obyčejnému lidu jak se má žíti... Ornellko drž se , ta Gábiná to neustojí a Pepa se k tobě vrátí... držím palce
-
neotravuj tady s nějakým dalším invalidním retardem- kulhá? nee? tak není správná celebrita, neotravuj a neohřívej si polívku na imbecilní ornelce - de.bilko!!!
-
transsexualni rohlíková dáma s velkými tvarohovými štrůdly
-
Ano Evžene , máš pravdu Ornela je transsexual s velkými tvarohy.
-
Ahoj lidi :)
chtěla bych Vám pouze něco říct...Víte jak si pročítám různé diskuze u článků,tak tam hodně často srovnávájí s Ornellou Karolinu Isabellu Salátovou,přítelkyni Filipa Kratochvíla. Já nechci Ornellu nijak soudit,ikdyž znám lidi,kteří ji znají a ti tvrdí,že nepotkali nikdy nic víc hloupějšího,ale prosím nesrovnávejte s ní Káju. Kája se aspon o něco snaží a rozhodně do sebe do bulváru neplácá kraviny ani na sebe trapně nepráská. Spíš myslím,že ona mile překvapí. Přecijenom talent asi má,když chodí zpívat k nejlepšímu pedagokovi na zpěv a dostala roli v prestižním divadle...jen jsem to chtěla říct,tak se prosím nezlobte...:) Jinak mrknětě na její modelingové fotky jsou moc pěkné :) http://www.osobnosti.cz/karolina-isabella-salatova.php -
Nejlepší hermouš je tady ornela, už víme čím okouzlila. *1*
-
Podle tvého obrázku jsi hermafrodit ty puclíčku a nebrebtej tady nesmysly! *12*
-
Jasně a pořádně opepřit, dobrej nápad *2*
-
Hele třeba Ornella toho jednou dokáže fakt hodně, vždyť nikdo neví,co se v ní opravdu skrývá. Teď se sice o ní mluví špatně, ale třeba brzy opravdu mile překvapí.
-
Evžene, tak mi tak napadlo, ty už si v této diskuzi také taková celebrita, co si založit profil na osobnostech? Když tu mohou mít profily filmové postavy a Ornella, proč né ty?! Ale pořádně opepřit, sím, ať máme nad čím diskutovat,hi *2*
-
Ty jsi vážně pako Evžene a to velice trapný pako. *5*
-
*1* *1* *1* já též *1* *1* *1*
-
*1* juj tak co seš podíval ses pořádně co tam máš nebo seš nějakej hermafrodit...jestli seš ženská tak tohle je pěkně trapný
-
Tak jsem se zde dlouho nezasmál, dočetl jsem se níže, že ornela dívka z vyšší společnosti konzumuje ROHLÍKY.
*1* *1* *1* Rohlíková dáma brrrrrrrr -
Rodina jsou podvodníci a nehezká slečna je obyčejná prostitutka. *9* Bez vzdělání, jediné co dokázala je přilepit se na ženatého důchodce, hodně smutné.
-
Myslíš jako že Koktovo sperma si namazala na rohlík a pak si ho tam strčila aby mohla Koktu vydírat na alikách?? *1* *1* Tomuto stylu se říká *16*
-
Ta holka mě prostě baví *15* *1* *2*
-
Ornella si tu "VIP smetánku" namazala jak máslo na rohlík. Takže respekt. I když v případě Kokty a Partyšové je vhodnější použít termín "VIP lůza". *1* *1* *1*