Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nech ho na pokoji, cos dokázala ty?? Němci by mu nerozuměli, na to jsou neschopní, porozumět našemu humoru.A ty asi také...nic jiného mne nenapadá,vtipnej, umí, mladej,hezkej-závidíš??? pukni
  • husička to je, nic jiného ...a to je ještě slušné titulování. *12* žádaná celebrita, ale debilita,to jsme dopadli, když o takových troubách se píše.že celebriy, fůůůůůůůůůj jí!!!!!
  • kiss.miss
    Drahý tranvestito Evžo(nebo spíš Evženie)....jedinej kdo je tu pošahanej si ty retarde:-))) hmm ale ona o sobě neříká že je chlap ....a jak ty mužeš vědět že lže(asi seš zase nějáka chcíplotina)Lámej si hlavu se změnou pohlavý a ne s Ornellou ju..pa *15* *5* *3*
  • Dario, ona nikdy modelka nebyla, má vymyšlený fake profil *15* Jsou obyčejný lidé. Matka je blázen a pracuje na vrátnici i ona si vymyslela svůj životopis. *2* *2* *2* Otec je taxikář. Ornela nema ani maturitu. *15*
  • Hoho, kdo že se tady proslavil?? A jak?? Ona je NIKDO a nikdo ji nezná, možná pár dělníků..si ho ted´ honí.. *15*
  • *dědkama a ne děckama samosebou heh x)
  • Trubka obtloustlá jsi ty, když všemu věříš náno pitomá..ty jsi pošahaná debilka, nebo možná Ornela, ta lže o sobě veřejně, tak mi jde příkladem
    *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Předvádí světoznámým značkám? a proč o ní teda nikdo dodteď nevěděl? proč dívka z tak luxusních poměrů *uká se starýma děckama,kteří pomalu bankrotují ve snaze si zajistit dobře placených dalších 20 let? kdyby tak zarábala,jak se tu píše,asi těžko by ji vytrhlo nějakých pár mega jako alimenty ne? směšné.
  • kiss.miss
    marná snaha chtěj se cítit duležití.. *7*
  • A co se do ní furt montujete, napadá snad vás? Je to její život.
  • Hmmm a jaký?
  • Já jsem to pochopila, ale Ty asi ne.:-DDDD Klusovi fanoušci mě nezajímají. A regulérnost hlasování nenapadám, přečti si pořádně co jsem napsala.
  • *3*
  • kiss.miss
    *7* *6*
  • kiss.miss
    hmmm nevim kdo je tu trubka když si dáváš jméno Evžen ...bud si ho změn nebo si nech příšít párek ....*1* *1* *1* *15*
  • kiss.miss
    ..a podle tvé mluvy seš asi jenom nějaky zaostalý pako co nemá nic jinýho na práci...a ty si myslíš že Ornella by psala na takovýhle stránky zrovna tobě ???ta by si o tebe ani boty neotřela :-D
  • Pokud by ona dala pokoj druhým, ani by tato diskuse nevznikla.
  • Pamatuju, že zpíval lecjaké písničky. Ty byly podúroveň daleko více.
  • Já jsem to pochopila, ale Ty asi ne, že se asi Klus více líbí fanouškům. Okamžitě napadáš regulérnost hlasování i to, že má někdo jiný názor, hned to je "hloupá husička". A to, že má pan Gott více fanoušků je možná pravda, ale asi jim už nestojí za to poslat mu svůj hlas. Možná, že už ani psát nemůžou. Jsou místa, odkud se píše jen těžko.
  • Komunisty vážně nevolím :-DDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit