-
jaký mateřství, ??? ten polštář pod svetrem?? To tlustý vystrčeny břicho a ty tvarohy co nosí v podprsence měla již v 17 letech a to snad těhotná ještě nebyla ???
-
A ty jseš taky uplně vylízaná, jste tady celá ta vaše špinavá familie,a vzájemně se tady podporujete a myslíte si že to má smysl.
-
Co to je za kecy? Na co si hraješ Štiková? Co to tady píšeš ty nulo! Nemáš ani maturitu a kecáš tady blbosti, z té malé děvvvvky žádná dáma nikdy nebude - je tvá dcera ty stara šllappko! Nikoho vůbec nezajímate, jen pár retardu a celou tuto diskuzi si děláte sami pod různými FAKE profily, Moniko jsi stará šlaapka a ty to víš, divím se , že tvůj chlebodárce Blesk , to ještě nezveřejnil. . .asi časem ,děěvko stará peroxidová
-
Pravda a láska zvítězí, Ornellko neboj Gábina to neustojí a smekne před tebou ! Tvoje krása a inteligence všem těm dělnickým darebákům nedá spát. A ty Ornellko budeš nakonec blahořečena a obyčejní lidé ti budou děkovat a gratulovat k tomu co jsi vše ve svém životě dokázala. At ten dědek platí když se nechal zblbnout. A neboj Pepa tě bude ještě prosit aby mohl být s tebou. Papapa puclíčci
-
Až to vezme za správný konec, bude vystupovat, tak jak mladá dáma má, bude např spolupracovat s nějakou nadací a pomáhat lidem, člověk možná časem zapomene na to, čím se nám dostala do podvědomí a na těchto stránkách se postupem času budeme setkávat s minimem kritik a urážek její osoby. Ale dokud bude urážet,popichovat a hrdě vystavovat svou poctivost-nepoctivost celé republice, nevymácháná ústa vydávat za sebevědomí, tak ti, jenž se zastávájí a tvrdí, že jí lid nechce v dobrém světle vidět, se bohužel té změny jen tak nedočkají. Jediné dobré, co na ní zatím já shledávám, je jak bylo již řečeno, její svědomité mateřství...
-
Před dvěma lety dotazníky..jsou na youtube..Dnes má prý už jen
silikony a to je jí 17 let !! -
Kdo to je ,copak dělá ? *5*
-
Po Natalii Sadness se zviditelnila snad ještě hloupější osoba !
-
Slečna má sebedestruktivní sklony, dělat ze sebe národního osla *1* *2* a dobrovolně *8*
-
Nečeká je tak vyžraná *12*
-
Já jsem ale žena trubko! *1*
-
Proč je vlastně těhotná , ona nemá rodiče , nikdo ji nepoučil jak s antikoncepcí? chudák, takhle si zkazit život a hlavně mládí!!! To nikdo nevrátí. No a chlapi si teď dají pořádnýho majzla *1*
-
Podle tvý mluvy je ti patnáct a jsi mladší sestřička pumprlíček *15* *15* *12*
-
myslím že Ornella si nic vycpávat nemusí narozdíl od tebe Evžo:-DDDD
-
Kiss miss ty jsi sestra Ornelky? Źádné dítě není blbko, má tam polštářek *15* *15* *15*
-
Ornelko, já jsem tvá tutovka, stojím vždy při tobě, sleduji to tu celé a dělám že tě má někdo rád, tvoje babča Clariska
-
Ty jsi bába tutovka, sedíš u počítače , píšeš blbosti a nestačíš dělat meltu, hádáš se tady , píšeš ...
Musíš psát co??? *1* Střídáte se celá rodina Štikojc že? *1* -
Ornelko pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, věř a uvidíte i babička *1*
-
Proč se rozčiluješ babčo, nervéézní????
-
Kokta ale všechno platí, muže si to s gracií dovolit, takže muže šuukat koho chce a třeba dalších 10 ornel najednou!!! a ty všechny ornely by měly držet huubu, protože za to berou peníze nebo dary. A věřím že pán Kokta bude velice štědré milovník.
Tak to prostě chodí babičko Štiková! A s tou holkou nebude, muže mít daleko atraktivnější a hlavně inteligenčně na jiné urovni než je peněz chtivá Slečna Štiková. Daleko starší ženy jsou krásnější než tato. *3*