Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2838 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic proti milá slečno, nemám se Štikovými nic společnýho, jen reaguji na to, jak se jí ta druhá Clariska a KissMiss zastávají a pláčou nad tím, jak jí lidé v dobrém světle vidět nechtějí.Proto jsem pouze uvedla příklad, jak se může celá situace změnit. Kdyby ste si přečetla řádně celý můj komentář, kde uvádím, že má nevymáchaná ústa,že ze sebe dělá obět chlípného svůdníka, psala byste možná jinak...
  • Moniko vím že jsi on line, hale ty musíš mít celkem velký strach co?? Až se to všechno provalííííí, ale ty máš plán uniku, že ano... jako vždy a všude... tě to musí celkem nervovat neeee?? A celou ti tvojí podvodnickou rodinku však ty víš a už se klepeš))))
  • jaký mateřství, ??? ten polštář pod svetrem?? To tlustý vystrčeny břicho a ty tvarohy co nosí v podprsence měla již v 17 letech a to snad těhotná ještě nebyla ???
  • A ty jseš taky uplně vylízaná, jste tady celá ta vaše špinavá familie,a vzájemně se tady podporujete a myslíte si že to má smysl.
  • Co to je za kecy? Na co si hraješ Štiková? Co to tady píšeš ty nulo! Nemáš ani maturitu a kecáš tady blbosti, z té malé děvvvvky žádná dáma nikdy nebude - je tvá dcera ty stara šllappko! Nikoho vůbec nezajímate, jen pár retardu a celou tuto diskuzi si děláte sami pod různými FAKE profily, Moniko jsi stará šlaapka a ty to víš, divím se , že tvůj chlebodárce Blesk , to ještě nezveřejnil. . .asi časem ,děěvko stará peroxidová
  • Pravda a láska zvítězí, Ornellko neboj Gábina to neustojí a smekne před tebou ! Tvoje krása a inteligence všem těm dělnickým darebákům nedá spát. A ty Ornellko budeš nakonec blahořečena a obyčejní lidé ti budou děkovat a gratulovat k tomu co jsi vše ve svém životě dokázala. At ten dědek platí když se nechal zblbnout. A neboj Pepa tě bude ještě prosit aby mohl být s tebou. Papapa puclíčci
  • Až to vezme za správný konec, bude vystupovat, tak jak mladá dáma má, bude např spolupracovat s nějakou nadací a pomáhat lidem, člověk možná časem zapomene na to, čím se nám dostala do podvědomí a na těchto stránkách se postupem času budeme setkávat s minimem kritik a urážek její osoby. Ale dokud bude urážet,popichovat a hrdě vystavovat svou poctivost-nepoctivost celé republice, nevymácháná ústa vydávat za sebevědomí, tak ti, jenž se zastávájí a tvrdí, že jí lid nechce v dobrém světle vidět, se bohužel té změny jen tak nedočkají. Jediné dobré, co na ní zatím já shledávám, je jak bylo již řečeno, její svědomité mateřství...
  • Před dvěma lety dotazníky..jsou na youtube..Dnes má prý už jen
    silikony a to je jí 17 let !!
  • Kdo to je ,copak dělá ? *5*
  • Po Natalii Sadness se zviditelnila snad ještě hloupější osoba !
  • Slečna má sebedestruktivní sklony, dělat ze sebe národního osla *1* *2* a dobrovolně *8*
  • Nečeká je tak vyžraná *12*
  • Já jsem ale žena trubko! *1*
  • Proč je vlastně těhotná , ona nemá rodiče , nikdo ji nepoučil jak s antikoncepcí? chudák, takhle si zkazit život a hlavně mládí!!! To nikdo nevrátí. No a chlapi si teď dají pořádnýho majzla *1*
  • Podle tvý mluvy je ti patnáct a jsi mladší sestřička pumprlíček *15* *15* *12*
  • kiss.miss
    myslím že Ornella si nic vycpávat nemusí narozdíl od tebe Evžo:-DDDD
  • Kiss miss ty jsi sestra Ornelky? Źádné dítě není blbko, má tam polštářek *15* *15* *15*
  • Ornelko, já jsem tvá tutovka, stojím vždy při tobě, sleduji to tu celé a dělám že tě má někdo rád, tvoje babča Clariska
  • Ty jsi bába tutovka, sedíš u počítače , píšeš blbosti a nestačíš dělat meltu, hádáš se tady , píšeš ...
    Musíš psát co??? *1* Střídáte se celá rodina Štikojc že? *1*
  • Ornelko pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, věř a uvidíte i babička *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit