-
Odvahy? Kdyby jsme byli ve středověku, kdy neexistovala spolehlivá antikoncepce, snad by to člověk pochopil, ale "uhnat" ženatého chlapa a ještě se tím chlubit? Podle toho jak se chová má sebevědomí na rozdávání, je ale otázkou jestli má být na co sebevědomá.Za tohle bych se styděla tak, že bych raději nevycházela z domu a né se ještě vystavovala. Je jasné, že se chtěla zviditelnit a když ji nikdo jiný nechtěl, byl dobrý i ženatý Kokta.To je spíše k lítosti než-li obdivu, nemyslíte? V dnešní době je to žena, která si vybírá s kým bude mít dítě.
-
Jestli to není kvůli tomu, že je to úplná guma. Takovýhle lidi, tak tím moc nepřemýšlej. A nebo je to prostě mrcha..nic obdivuhodného na tom nevidím.
-
Já jsem to myslela spíš tak, že oproti Gottovi to je vážně nula. A mě teda taky nezaujal. A navíc to není zpěvák, ale jen písničkář. Něco jako Nohavica.
-
A v čem je Klus nula? Že je tvůrčí typ, má vlastní tvorbu, neplní bulvární články,čeká dítě s láskou svého života a do svých písní vkládá názory na dnešní svět a politickou scénu? Jo o to možná jde, dobírá si její tzv.politické přátele...
-
Nevím jakým právem napadá Tomáše Kluse,je to příjemný mladý muž,ona si na nic hrát nemusí protože je k.... od přírody
-
A nezdá se vám, že to chce opravdu velkou dávku odvahy říct veřejně, že je těhotná s Koktou, i když ví, že Kokta s Partyškou jí za to dají pořádnýho čouda? Bejt to nějaká ustrašená puťka, tak strachy ani necekne,aby nebylo pozdvižení a aby měla klid. Takže spíš obdiv. Kokta by se k tomu nikdy nepřiznal,že jí udělal dítě, na to je velký slaboch,tak to holt musela udělat ona. A teď každej nadává jen jí. Mě to přijde trochu nespravedlivý a ne každý to asi dokáže pochopit.
-
A co řekla tak špatnýho? Že Klus je nula, v tom má pravdu. Řekla jen svůj názor. Aspoň se na rozdíl od jiných nebála říct svůj názor veřejně, ostatní si o tom šuškají jen mezi sebou,aby si náhodou někdo někoho proti sobě nepoštval. Tak to je.
-
F
O -
Ornella je trapná 19.letá holka, která fakt neví co ze životem...hrozně lituju to dítě, co se jí narodí, protože mít takovouhle mámu, která si píše nějakej veřejnej deníček? Říká intimnosti ze soukromí...a dneska to fakt přehnala s Tomášem Klusem... On je doopravdy nejlepší český zpěvák. Karel Gott, už si Slavíků užil dost a je taky super zpěvák. Tomáš dřel léta a ví o čem zpívá..a dělá to dobře tu svojí profesi je slušnej k fanouškům a váží si toho...Narozdíl Ornella? nemá rozum a ještě nic nedokázala, to že říká veřejně každou vyložene s prominutím pindu, co udělá to není úspěch, ale zoufalost....a její názory jsou akorát každému na obtíž... *3*
-
Jsou to obyčejní podvodníci, a je celkem zbytečné se o nich bavit a diskutovat nad nima.
Ztráta času, na každého jednou dojde i na ně.
:-D -
Ornelka je podle mého názoru duševně zaostalá, a to co už několik měsíců předvádí se nazývá hyenismus neboli parazitování se na druhých za účelem vlastního prospěchu a zisku.
Myslím že není ani těhotná, připadá mi furt stejná, ona je jen přežraná a oplácaná. Má mohutnou robustní postavu a jak jsem už psal vypadá jako chlap.
A jestli je v tom, tak to stejně udělala schválně jen aby se zviditelnila. Ona pomlouvat bude dál lidi kteří něco dokázali, je to její styl hraje si asi na rebelku Hanychovou. Ale rozdíl je ten, že Ornelka je z obyčejné rodiny, životopis má totiž vymyšlený, ona totiž nemá ani maturitu a matka pracuje na vrátnici a otec je taxikář.
Píšu sem a někdy bojkotuju už od začátku tohoto vymyšleného profilu Ornelou samotnou. Clariska je z Rodiny Štiku...hezký den všem -
Ano, Gott je věčný slavík, ale sám prohlásil, že by rád předal žezlo někomu jinému. A Klus je výborný zpěvák a skladatel, jeho protestsong oslovil víc lidí a generací, než jen hloupé pipinky. A Ornella si čím dál víc nevidí do pusy. Jak si ona může dovolit kritizovat? Až udělá něco poctivého, pro někoho, tak ať si pak říká názory. Jedinou osobu, kterou může kritizovat, je osoba stejných mravů, jako ona, např. Dolly Busters, která také začala "zpívat".
-
i když sem Ornelle začala docela fandit tak stim Klusem to přehnala nic nedokázala stala se slavná díky bulvárním plátkum(ale zase na na druhou stranu v tom je něco pravdy Karel je prostě nej a nikdo ho nenahradí)...ale přece jenom ji mám radší než Partyšovou která byla v jejím věku ještě horší.
-
Tak Clarisko nevím, jestli jsi taková recesistka nebo stejná slepice jako Ornella a nebo zda nejsi přímo ona (Tvoje názory tomu plně odpovídají). Každopádně musí být hodně vyčerpávající, tady obhajovat všechny ty hlouposti, kterými Ornella krmí bulvár.
-
V českém "showbyznys" je plno blbců, a hádejte co? Vy patříte mezi ně... i když vlastně ne, vy přece do českého showbyznysu neptaříte. Ale docela jste mě překvapila, že vůbec víte kdo je Karel Kryl, jestli jste si to tedy před tím nenašla někde na internetu. Ale vy už jste asi potrestaná dost, že? Zbouchnutá a nenáviděná...
-
No tak za to ale Klus nemůže ne? Je dobrý a velmi talentovaný, přímo na pódiu si vymyslí písničku na prasklou strunu a já nevím co. Jistě, Karel je nejlepší, ale jak začínal? Nejspíš stejně... Lidi mu teď poslali méně hlasů, no bože, všichni vědí kdo je opravdu zlatý slavík. Proto veřejně osočování Tomaše se mi hnusí! Tomáš je mladý a talentovaný, podle mě toho má ještě mnoho před sebou.
-
Být tebou Ornellíno,ty můžeš někoho pomlouvat,co jsi za svůj život dokázala ty,vyspat se s ženatým a tedˇ pomlouváš zpěváka Klusse,ty jsi nedokázala vůbec nic a ještě z toho těžíte s maminkou,aby jsi se zviditelnila,přitom za celou dobu nikdo o tobě neslyšel a jen si se vyspala s ženatým a rozvrátila rodinu,tak už z toho těžíš,jseš pěkně nechutná.Tvá kritička.
-
Sorry, ale to, co údajně prohlásila o Klusovi je čistá pravda. Klus na Gotta nemá, ani kdyby se potentoval a vyhrál deset zlatých Slavíků. Gott je legenda, známá po celém světě, dokáže oslovit všechny generace.Co dokázal Klus? Oslovit patnáctiletý husičky někde v Dlouhý Lhotě,kde mu zběsile posílaly jeden hlas za druhým až si vyčoudily telefony.:-DDD To je fakt úspěch..za pár let po něm nikdo ani nevzdechne. Kája je prostě THE BEST.
-
anonym:mno ono se říká kdo to říká ten to je:D .....je vidět že seš zase nějaky nedochůdče co si radši dělá vrásky s bulvárem než aby se zamyslel sám nad sebou upřímně tě lituju....no co chytat za slova se tu s tebou nebudu těch nadávek je škoda na někoho jako ty.
-
Že se nehezky vyjadřuje k Tomáši Klusovi, to bych chápala, je pro ni příliš mladý, ona balí ty starší a pokročilé, takže se možná ještě dozvíme, že měla vztah i s Gottem. Jinak se vším, co jsi napsala, souhlasím, ona, která v životě nic nedokázala, bude kritizovat někoho, kdo se vlastní pílí dopracoval až tam, kde je.