Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Y

B
  • F

C
  • R

A
  • E

Q
  • T

E
  • H

S
  • Z

K
  • J

K
  • H

J
  • H

J
  • H

K
  • U

K
  • K

M
  • G

K
  • Myslíš,že tady píše jen povl. To tě asi zklamu. Jsi hodně malá ryba a nebyt toho že jsi vlezla Koktovi do postele, tak tady tě nikdo nezná. Máš převrácené hodnoty. Škoda,že jsi to nepochopila co se tady píše,četla jsem tady ty názory a nepřipadá mi že ji něco závidime a těch pár šupů navíc určitě ne.Jak se snaží zviditelnit v bulváru, tak akorát pro peníze,které nemají.Proč se nepochlubí jak bydlí,kde bydlí,čím jezdí.Zavolat bulvár,že jsou v obchodě a kupují si kabelku,dovede každý(byla jsem informována jak to chodí od znameho z bulváru)Jedině Ornela věří,že ji Kokta miluje.Smůla nemiluje.Holka najdi si hodného, milého,mladého,vysokého,hnědovlasého, nebo blond kluka. Na peníze nemusíš hledět,Tvá rodina ho finančně zajistí. *1*
  • Na tohle se dá reagovat pouze slovy, že nebýt toho "dělnickýho xindlu" by ty snobáčci neměli to, co mají. Kdo jim vydělává peníze, kdo jim staví auta, kdo jim češe vlasy,vaří jídlo,šije oblečení,uklízí ulice,nosí poštu,porcuje maso,atd. Kdyby si to měli udělat všechno sami, chcípli by. A až přijde občanská válka, peníze a moc jim nebudou k ničemu.Ta spodina je vykope z jejich baráků a makej, nebo chcípni...K čemu ti je zlato a drahý šat, když si neumíš ulovit jídlo, hm???K čemu ti bude norkovej kožich, když ti stará bába podřízne krk,aby se v něm mohla zahřát...pár let zbývá a budou oni tou spodinou, co budou škemrat o jídlo
  • A já miluju čokoládu ! Kokta ji miluje asi tak stejně,trubko !
  • A prosím tu nebo toho dotyčného, co si přivlastňuje Clarisčin nick, ať toho fakt nechá. Jsou zde lidé, kteří by vážně chtěli komunikovat s pravou Clariskou. I když občas lze rozeznat, která je která... Ale ještě chybí, aby se tu někdo vydával za Evžena a to by byla konečná...
  • Ovšem, za čím si budu stát, je to, že Štikovi nejsou slušní lidé.Slušný člověk by s bulvárem nemluvil, nevystupoval by v celé kauze a nepropíral na veřejnosti tak intimní záležitost.Taktéž se i zde vyskytují neslušní lidé, kteří nemají daleko k silnému vulgarismu. Názor se dá jistě vyjádřit i jinak, než nadávat tomu, kdo sem vloží svůj vlastní názor.I já mám zde svou zkušenost,kdy mi bylo dost sprostě dáváno najevo, co si myslí o mém názoru.S tebou, Clarisco, jako jednou z mála byla komunikace tak nějak na úrovni,bez zbytečného vulgarismu...
  • Máš pravdu v tom, že je v těhotenství zodpovědná a já ji přeju, aby se miminko narodilo zdravé. Už jsem to tady jednou psala, ale napíšu to znova - já to beru tak, že Ornella je trest pro Partyšovou za její hnusné chování, vždyť Pepovi rozbila první rodinu a nestarala se o to, jak to nese jeho manželka a děti. Teď se jí to vrací i s úrokama. Ty úroky jsou to, že Ornella je taková "praštěná" a všechno cpe do bulváru, takže to má Gábina o dost těžší než to měla Koktova první žena. A já si myslím, že jí to všechno patří. Dolehla na ní ta bolest a ztráta, co tenkrát doléhala na první paní Koktovou + se spravedlnost postarala o to, že se jí to vrací přes mladou holku, která si z toho dělá jenom srandu a nedělá ji problém to vyprat přes bulvár. Takže Gábina trpí dvojnásob víc než první Koktova žena. Nemůžu říct nic jiného,než že GP má, co si zasloužila!!!!! Že se Ornella chová, tak jak se chová, bych už neřešila, prostě je to trest navíc pro Gabrielu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit