-
Proč se navážíš do Ornelly? Nepříjde ti to trochu ubohé??? Ornella nemá žádný silikon, prsa jsou pravá !!!
-
Držte všichni Ornellce palce! A Gábino jedna nepiš tady pod cizím nickem
-
..prsa údajně váží 4 kila..moje váží 3 kila,a to tam na rozdíl od Ohnelly nemám narvanej silikon,tak nevím co si ta nádhera myslí !
-
Anebo falešná Clarisko, ty budeš asi Gábina. Že mě to nenapadlo hned. Gabče se asi nelíbí, že někdo stojí na straně Ornelly. Anebo spíš platí nějakou pseudointeligentku, která ukazuje, jak je stupidní a malomyslná že???
-
Tak tady máme další kravičku, která mi krade nick. Asi se jí moje názory hrozně příčí, tak jí nenapadlo nic jiného, než ukrást nick a ponižovat se a ukazovat, že její úroveň je opravdu nízká. Falešná Clarisko, ty jsi z pomocné školy?
-
mojím, hehe, takovou kravinu můžeš napsat jen ty, slepičko ubohá!!! Kolik ti je, asi tak 12 viď?
-
mojím, je lepší, to bych použila já, ale že se spleteš a ještě to otáčíš, jsi ubohá!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hm, no právě, to jsi celá ty, jen ty můžeš napsat takovou hovadinu. A nechápu , že tě to baví! *12*
-
kokokokodák...slípko. Vymysli si jiný nick,tenhle je můj. Ale přece jenom se dá poznat, kdo je pravá Clariska a kdo ne. Já nedělám na rozdíl od tebe žádný gramatický chyby, protože jsem chodila do školy. Víš, co to slovo znamená?? *1* *1*
-
To asi sotva...já bych nikdy nenapsala "mým" s měkkým i.
-
Vymysli si jiný nick! Proč to děláš, nenapadá tě nic lepšího? Asi né? Že jo?
-
HUso trapná, jsi uplně ubohá , pořád si tady na něco hraješ pod mím jménem!!!
-
To snad né! Jsi mi ukradla nick , a jsi trapná , o kapacitě nemluv. Radši už nepiš.A nepoužívej moje věci!
-
Vymysli si jiný nick, už to začíná bejt trapný. Anebo na to nemáš dostatečnou mozkovou kapacitu? Jestli ne, tak já ti s tím poradím. Klidně napiš.
-
Co je špatného na tom, že jí maminka ukazuje životní směr, ornellka je mladá a potřebuje aby jí ze začátku někdo pomohl se seznámit a najít sama sebe. V médiích píšou , že je kuplířka, proč? , vždyt ona jen chrání to co je pro Ornellku nejcenější a to není zadarmo - za to se přeci platí *1* .
-
To je hrůůza jek se lidé k Ornellce chovají, závidíte jí štěstí a slávu!
-
A má to Ornelice *1* *1* *1* aspoň už nebude blbě kecat.Dnes na Primě je Gapka a nádherně ji to sluší.Kde se na ní hrabe ta nevyzralá krůta
-
Ornella je v první řadě narcis. Je to prostě samolibé dítě, na které se nemůžete zlobit, že se s paní Partyšvou přetahuje o hračku(Koktu). Josef, tys takovej kůň. Kdyby měl piňďa taky mozek, tak na todle tele snad nevlezeš, nebo jo?
-
U
N -
I
J