Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji, taky jsi OK
    *3*
  • nemůže je na kapačkách!!!
  • celá tato debata je jen legrace. Ornela si dělá legraci z nás a proto si jí děláme z ní. Je to prostě sranda a pokud to Ornele pomůže do čela žebříčku, tak proč ne. Bude víc v televizi, víc v novinách a všichni se budeme moct smát její nízké inteligenci. Je to jen pro naše dobro. Já se tak rád směju
  • JA Chci clariscu!
  • napiš něco aleši!
  • To už bylo slabší, dávám proto nelíbí, ale snaž se
  • ale aleš je ok
  • je to stejný, jako když někdo nahradí ve vtipu jméno za Pepíčka, blondýnku, žida atd.
    je to vtip, nic víc. Koukáš se v televizi na komedie a není ti to trapný, když si lidé utahují třeba z policajtů nebo někoho jiného.
    Je to jen zábava, pokud se Štiková bude chovat slušně a nebude se chtít trapně zviditelňovat, tak se o ní nebudou vyprávět vtipy.
    Vtip je vtip a ANONYM je dobrej, přečti si jeho příspěvky od začátku a uvidíš že je fakt nejlepší
  • TAK OK, srandě rozumíš!
  • EUGENNNEEE KDE JSI?????????????????????????????????????????? chceme tě!
  • Aleši jsem ti říkala abysi sem nic nepsal, kazíš mi to tady, jsi fakt trubka, ti něco řeknu, a ty to hned provaříš *1* *1* *1* *1* *1*
  • Super, dávám hlas
  • fór for ALLEŚ : veksláku čtveráku na náměstí mieru, rozbijem ti sierru....TO je stejně ubohé, ale doufám že se směješ až se za pandero popadáš, taky ukradnuté, ale pouze zakomponované jinde, ukradnuty a opakovaný for není fooor
  • To ti stačí málo ke štěstí! ty jsi nejlepší, když ses tak hodně nasmál takový trapárně odněkud z 8-mi letky, troubo!!
  • *1* umíš číst Aleši *1* řeknu ti taky vtip: Aleši Aleši máš hoovnoo na pleši.. to je stejný styl, taky srandé , neeeee?? nebo nee?
  • není nic genialního na to když do trapnýho ftipu zakomponuješ jiná jména Aleši, ale pochopím že se to mladým lidem může zdát ftipné a reglační
  • Přečetl jsem si vtipy o Ornele a její matce a hodně jsem se nasmál.
    ANONYM je nejlepší !
  • ?
  • trapný kolik ti je? Asi tak 14!!
  • Anonyme vážne jsi trochu zaostalej a trapnej, ty tvoje pubertální básničky nebo co to je?? Jdi se osprchovat studenou vodou, nějak moc tady přehráváš, trochu podezřele zasmrádáš, asi na tom něco bude co se tady o tobě píše *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit