-
hmmmm, zajímavé, hmmm možná máš pravdu, čeho oni jsou schopni to by jeden neřek
-
Bych jim tu sanitku nechala zaplatit, oni si k tomu ješte pozvali komparz se sanitkou za naše peníze, oni už vážně neví jak by na sebe upozornili.
-
joo a Štikojc - to super jméno , EUGENNE JSI HLAVA !!!! Máš recht , tady to je rodinná diskuze!
-
EVŹENE jsi fakt chytrej!!!!!!! jsem nad tím přemyšlela a musím ti dát za pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anonym tady oblbuje nezaměsnaný máničky a naninky, a hraje jako kontraprodukt.hru a ještě si přisvojí cizí jméno...jasná Štiková!
-
ANONYME jsi Štiková!!! Děláš to chytře na naivky! JSI OFF! ANONYM byl tady někdo jiný, a ty se za něj pouze vydáváš!! EUGEN MÁ PRAVDU!!!!!!!!!
-
Povídají si Ornella a máma Monika.
Ornella: Mami, co jsi dělala za práci?
Monika: No dělala jsem sekretářku.
Ornella: A co jsi jako celý den dělala?
Monika: No ráno jsem uvařila kafe, napsala jsem nějaký dopis, co mi nadiktoval šéf, pak jsem mu podržela, potom jsem šla na oběd, zase jsem napsala nějeký dopis co mi nadiktoval, zase jsem mu podržela, no a pak jsem šla domů z práce. A co děláš ty?
Ornella: Hmm, taky jsem šlapka, akorát toho psaní nemám tolik .... -
Kokta říká Ornelle: Podívej se, jestli mi fungují blinkry?
Ornella se podívá na auto a říká: Ano, ne, ano, ne, ano .... -
Kokta se ptá Ornelly: Proč držíš takovou dobu tu slepici pod krkem?
Ornella odpoví: Snažím se ti udělat něco k jídlu a tady v kuchařce píšou, že máme slepici půl hodiny mírně dusit. -
Ornella jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, protože si vzpomene co jednou slyšela od chytrých lidí. Kdykoliv tě potká sněhová bouře, počkej, až kolem projede pluh a pak jeď za ním.
Zanedlouho se opravdu objeví pluh a Ornella jej podle rady následuje. Jede za ním 3/4 hodiny, až pluhař vystoupí a ptá se, co to dělá.
Ornella odpoví: Slyšela jsem, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem.
A řidič na to: No to je pravda, tak jestli chcete, tak s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, můžete jet za mnou ke Kauflandu. -
Ornella porodí dvojčata a pořád pláče.
Zdravotní sestra se jí ptá: Proč tak pláčete?
Ornella: Jedno mám s Koktou, ale já nevím, s kým mám to druhé .... -
Sedí Ornella s mamkou Monikou v kavárně (v té odkud je ještě nevyhodili) a Monika se ptá.
Tak co, udělala jsi ten řidičák?
Ornella odpoví: Vyhodili mě.
Monika: Proč, prosím tě?
Ornella: Přijela jsem na kruhák a tam bylo napsano 30, no tak jsem ho 30x objela.
Monika: A nepřepočítala jsi se? -
Kokta říká Ornelle:
Ornelko, rozbila se mi myš, až ke mě půjdeš, kup mi novou, nejlépe optickou.
Ornella na to:
Ale jistě Pepíčku, hned půjdu do Zverimexu a přinesu ti jí .... -
Dva spolužáci, kteří sedí ve škole za Ornellou si povídají.
První říká: Víš co mají blondýnky v hlavě???
Druhý: Nevím.
První: Vakuum .... Ha Ha Ha
Ornella se otočí a říká: No pořád lepší něco než nic .... -
Víte proč má Ornella problémy s učením.
Protože když učitelka smaže tabuli, Ornella vygumuje sešit .... -
Hlavne at se nam Orny uzdravi brzy a zasobuje nas veselymi historkami;), hlavne jsem myslela, ze byla vychechtana, a nejaky pravniky neresila, tak o co ji ted jde?
-
Anonym je uzasny a bavi mne, komentama o Stikojc;), promin Evzene, ze jsem si dovolila pouzit tve osloveni, anonym je musi znat urcite, a zajimalo by, jestli Stikovi jen tusi, kdo by to mohl byt...) Ale soude podle diskusi tady a kdekoliv jinde, to muze byt kazdy, kdo s nimi prisel do styku, treba jako ja;)
-
Fakt ???!!!
Tak to je ...., jak to říkal ten z Vyvolených....,jo FIČÁK!!! -
No, hádám, že toho na ně víš dost a to už odpovídá o jejich inteligenci. Myslím, že nejsi jediný, kdo na ně ví hodně špíny a neuvědomují si zřejmě, že těm lidem časem dojde trpělivost a všechno vytáhnou na povrch. A to se tentokrát budou opravdu muset odstěhovat do Moskvy, ale už se nevracet...
-
Ale ona to už je nadávka !!!!!!!!
-
I to je možný, ale pěkně mi nasr... když napsal, cituji : Petyše je rodina Štikojc!
To jejich příjmení bude za chvíli fungovat jako nová národní nadávka...
Za čas si hned po vtipech o Chuckovi Norrisovi budem číst o jejich rodině...