-
Možná nejenom mě Moniko zajímá tak povyprávěj jak jsi lovila dědky na Hlavním nádraží Ty?Co?
dědek Kokta se Ti také líbil že? -
Ohnela není blbá tu diriguje máti a Ork poskakuje jako loutka, ona sama je blbá úplně, ale máti jí diktuje jak se má chovat -je to OPIČKA CIIRKusová Alláh máti ... hnůj *16*
-
S tou vrátnicí nic moc, všichni už tady víme že rodina je z chudých poměru, bylo zbytečné tam volat!
Nehraj a řekni o sobě víc Mončo, třeba jak jsi šlapala na nádraží ... -
A Ty jsi Anonyme kdo , že nám tady předhazuješ telefony na Moniku a adresy?
-
Hahaha a Moniku Štikovou už dávno vidědili, a proto podstrkuje do postele dcery bohatým chlápkum aby se zajistila!!!
-
Příběh číslo 6. :
Naši rodiče bydlí v Řitce v takové luxusní vile s bazénem a teď chtějí na zahradě udělat několik golfových greenů. Oni bydlí v ulici K Bytovkám 174, je to ten největší dům v okolí.
autor výroku: Monika Štiková -
Ale lid má rád taky komedii a černý humor a proto se na ten pořad bude dívat spousta lidí. Dokážete si představit, kolik vznikne tímto způsobem vtipů???
jako např. proč ornella leze v obchodě po zemi? hledá nízké ceny!
nebo:skok z paneláku, kdo dopadne jako první, blondýna nebo ornella? blondýna, ornella čeká na červený koberec -
samozřejmě že si nenechá zničit život,každej chlap se snaží milenku ututlat a když se provalí, tak si to s ní vyřídí, když se sama práskla. ale jistě si s ní ještě párkrát užije, když je blbá, tak je blbá a skočí mu na to i 10x po sobě...
Ale Gábina má blbý, že je hvězda, být obyčejná ženská z maloměsta, tak jí může s chutí proplesknout. takhle musí právnicky
A vy je asi opravdu nenávidíte a myslím si že je nás víc, kteří si kladou otázku proč tomu tak je... -
přesně tak!! oni to pořát nechápou že si ji pozval pouze proto, že si udělala děcko s gábininým chlapem a ne proto že by se ona nějakým způsobem sama prosadila. všichni jí vnímáme jako rozvracečku rodiny a ženskou krerá chce vzít tátu malýmu klukovi . taková prasárna ochnelo styd se . tvoje matka tu v předchozím komentu napsala že je dobrá každá reklama at už je dobrá či špatná opravdu si to myslíš? pokud ano seš obyčejná prospěchářka, která co má ,tak dosáhla přes postel a myslím si že by si vůbec neměla vystupovat na veřejnosti, protože lidé v česku už mají takového póvlu jako seš ty plný zuby
-
Kokta má peněz že byste se z toho všichni tady posr....li, jen Vám to nebude říkat není totiž hloupej ...
A tu čubku zlikviduje, jak se rychle objevila tak zase odejde. *3* Nebo si myslíte že si nechá ničit život ?
To určitě ne. Večerníček: hyenismus a parazitování se na druhých je co? -
Nejlepší na tom je, že se mu některé hvězdy snaží vyhnout, jelikož on nejde daleko pro drsná slova a co si myslí, to řekne. Taky se budu dívat a jsem velice zvědavá na průběh rozhovoru. S čímpak Kraus asi začne, he *2*
-
Nechápu teď tvojí reakci, ale to je asi jedno. To jestli ho miluje ať si říká dokola až se jí jazyk zauzlí, ale to jakej je jako milenec apod. to je moc. A milovat jeho peníze? Jaký? Nic nemá a co měl, napsal na Gábinu, aby i o to málo nepřišel a o tom Ornella musela vědět. A jestli chce vydělávat peníze přes postel, může pracovat jako luxusní společnice...
-
Tak to je super, to se budu dívat.
Kraus z ní chce udělat v TV celonárodní debilku a jelikož to Štikám nedochází, tak tam přijdou všechno vykecat.
To bude sranda, už se těším.
*1* -
Zhruba stejnou, jen chodili všichni chlapy k ní domů na tzv. privát
*1* -
Slovo milovat se nemusí vyslovovat do bulváru!!!!!!! To asi není něco v pořádku????
-
Cože milovat peníze to ano!!!!!!
-
Proboha už nic nefot´a raději se podívej jestli máš v prasátku a budeš mít na soud co tě ted´ čeká s Gábinou.
No konečně já osobně bych ornelu sejmul už daleko dřív, ale takhle to bude daleko náročnější a dokonale propracovaný trestní oznámení. Konečně už doufám přestaneš opruzovat národ!!! *1* -
Přečetla jsem si i nějaké jiné, starší články o kterých jsem doposud neměla ponětí a nestačím se divit. Ornella Koktu asi opravdu miluje, ale ty další rozhovory, co všechno prozradila, no,nevím. Jsou prostě věci o kterých se veřejně nemluví. Ať si to řekne kamarádkám, ale ne do bulváru, apod.
-
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/78968/z-ornelly-je-hvezda-dostala-pozvanku-od-krause.html
*1* *1* *1* *2* *2* *15* *15*
ta její matka je ale dobrá komediantka , ne jenom že vypadá jako kdyby prodávala vstupenky do cirkusu, ale ona se i tak chová !!!!
prý je na svou dceru patřičně hrdá. ona je hrdá na to že její dcera je celonárodní rozbíječka rodin?? tvl mám dost . ona ju v robíjení rodin asi podporuje to hnus. měla by se za své chování hodně stydět -
Předtím ji nikdo neznal, ale říká se, že každá reklama je dobrá, ať špatná, či dobrá.