Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tak co tam teda delala, ta c.bka stara?:)
  • *1* *1* *1* *1* *1*
    Super příspěvek
  • Nezlobte se na mne, ale ačkoli nevím, jak vypadají zdejší diskutující, rozhodně si myslím, že jich většina vypadá líp než Ornella. Tato slečna je totiž škaredá, nesympatická, taková divně chlapatá a nepřitažlivá, a na svůj věk vypadá dost staře, ale co jí dělá nejošlivější, je nedostatek soudnosti a rozumu, prostě je hloupá, a myslím, že u ní se to nedá omluvit věkem. Možná je ovlivněna svojí rodinou, kdo ví.
  • A ona se do něj musí prodávat? To ji někdo nutí?
    Já osobně bulvár nečtu, noviny nekupuju, na zprávy nekoukám, a když na mne nedávno jakási šeredka vykoukla na netu, tak jsem se zajímala, kdo to je. Našla tuhle stránku a tady čtu, že vlastně není nikdo. O tom, že by dokázala ona nebo aspoň její rodina něco víc, než se zviditelnit díky této aféře, jsem na netu taky nic nenašla. Tak co dělá na stránce osobností, když dle mého názoru, jak se prezentuje v médiích, by měla být na stránce hloupých kur.iček, pokud nějaká taková stránka je.
  • :o) jééé, dobrý, tak já chcíííí taky. Já byla před čtvrt stoletím ve Vodních sportech na fotce, párkrát díky sportu o mne psali v novinách a momentálně moje fotka visí už 5. rok na firmě na nástěnce. Taky jich mám několik na facebooku. Mám spoustu populárních kamarádů ze řad úspěšných sportovců a pár kamarádů mezi herci, a s jedním jsem se málem před dvaadvaceti milovala. Prosím, prosím, bude to stačit na to, abych mohla zde mít svůj profil? Pokud snad ne, spáchám rituální sebevraždu skokem pod rozeběhnutou slepici. Jen nevím, zda Ornella v tomto požehnaném stavu aspoň kousek popoběhne :o)
  • A je to tady. Dostal jsem odpověď, kterou jsem ani nečekal. Myslel jsem si, že mi neodpoví, protože taky proč. Ale odpověď je na světě.
    Takže tam doopravdy jako vrátná Štiková byla, ale ne jako zaměstnanec.
    Celé znění emailu přikládám.
    .......................................................
    Dobrý den,
    paní Monika Štiková nebyla zaměstnanec naší fakulty.

S pozdravem
    Ing.Eva Svobodová
    tajemnice ETF
  • Abych se přiznal, tak bulvár moc nečtu.
    Ale pokud si rodina Štikových myslí, že zprávy o Ornelle jsou bulvár a hnus, tak proč nezasáhnou a nezatrhnou bulváru, aby o nich psal.
    To co se přece o Ornelle a spol píše je pravda, vždyť to do novin nosí sama rodina a videa, které jsou vidět, tak jsou taky se souhlasem rodiny Štikových, protože kdyby ne, tak by rozhovory Ornella neposkytla.
    Mám pravdu???????
    *5*
  • Předpoklady máš, tak proč ne .......
  • Tak já se tu asi taky nechám zaregistrovat. Dříve jsem taky fotila, má fotka byla vystavena v Praze. Dědův bratránek byl zasloužilý umělec,maminčin bratránek je poslanec.Moje sestříně zpěvačkou v Rusalce a moderátorka ( bohužel, zemřela mladá ). Druhý dědeček a babička sloužili v armádě, přičemž se děda podílel na konstrukci našich nejlepších letounů Albatros a Delfín. To by mohlo stačit na to, abych byla mezi osobnostmi, i když jediný, co jsem dokázala, tak to, že v Olomouci jsme se sborem vyhráli hned po sobě 2zlatý a 1stříbrnou medaily. Jinak velice dobře umím hrát na nervy a vytáčet svýho přítele *1*
  • no to tedy sorry,ať se ti Ornella zamlová jak chce,mezi Osobnostmi nemá co dělat!!!
  • Ty jsi Sherloc uplny, tak jsem zvedava:)
  • Ornello, kácej tady na všechny, vždyť jsou to ubožáci (spinka,anonym,....). Myslej si, že když si přečtou bulvární škváru, že jsou v obrazem a vůbec jim nedochází, že bulvár je jenom lež a špína a oni tomu věří.:-DD Chudáččci malí. Ať si nadávají.....tobě je to stejně jedno.....tobě nadávají, že nemáš žádnou úroveň, přitom jsou daleko horší. Prostě chudinky. Pro sprosté výrazy nejdou daleko. Spodina společnosti.
  • Poloprase seš sama, navíc tak ubohá, že mi nadáváš do idiotek a debilek a pod. Tohle dělá ta největší lůza, která se nedokáže ovládat, víš děvenko?? Chtěla bych vidět tebe, jak vypadáš. Anebo radši ne.
  • Tak už mi přišla zpráva, že si to na sekretariátu přečetli, tak uvidíme co dál
    *1*
  • Už jsem napsal na sekretariát, tak uvidíme
    *3*
  • Taky jsem to udelala;)), nechapu..
  • Tak jsem si zadal ETF a vylezlo mi tohle !!!!!
    http://web.etf.cuni.cz/
    Tak to musím zjistit, co by dělala taková ostuda u svatých.
    To mi nejde dohromady, že by už i na církev došla bída a museli mít ve vrátnici takovou proradnou osobu???
    *5*
  • je horší než ta prostitutka *1*
  • souhlas
  • ještě jsem neslyšela aby baletka měla 181 cm..tohle stvoření někdo protlačil na veřejnost.. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit