Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdo
  • Volat nikam nebudu, za to mi nestojí.
    Jen mě zajímalo, kdo to je, protože předtím jsem o ní nikdy neslyšela.
  • Ornella Štiková se odmala pohybovala mezi předními umělci a váženými lidmi z diplomatických služeb-jak už jí to rodiče předurčili.
    ------------------------------------------------------------------------

:))))))
  • Co se týká té krádeže, tak tomu bych asi věřil. Pokud se dotyčná odvolává na to, že vše bylo nahlášeno na policii, tak je krytá a nikdo to nemůže vyvrátit. Asi je to pravda.
    Zaujala mě tady před časem informace, že stará Štiková někde dělala vrátnou, pamatuješ na to???
  • Fakt je to Ornella osobne??!!
  • Ja taky, je to porad dokola, 1 den klid a bum- zase naloz s Ornelou, dnes pro zmenu P.R. jak ukradla nejake hadry, svetry, jojo, navonena bida to je, mne nedochazi, ze ji to fakt neni blby, odevsad ji vyhazujou a vsem je pro smich, no nic, posli taky neco;))
  • Ahoj
    Jsem už z toho nějaký unavený
    *6*
  • Ahoj;), dlouho o tobe nebylo slyset, anonyme;), uz mi chybely tvoje story;)
  • Nesympatická , mladá,rozmazlená,najivní, nehezká coura!! 19 let? takovou holku snad nikdo nemůže brát vážně! Ta je opravdu zralá na bulvár akorát!!! A kdo jí podlehne ,tak asi taky na tom není zrovna s inteligencí dobře...... *16* *1*
  • Ať jsi kdo jsi, kráct nick někomu jinému je ubohé!!! Ty jsi trapná, tohle by udělalo tak 10leté děcko i když je možné, že ti tolik buď fyzicky, nebo mentálně je...
    A jestli jsi opravdu Ornella, nemyslíš si, že je to pro Clarisku podpásovka? Tě tu hájí, hádá se tu s námi a ty jí ukradneš nick pro chabou obhajobu sebe samé a akorát si tím přitěžuješ. Sice tu do sebe s Clariskou ryjem jak bachyně do hov.. ale teď se jí budu zastávat já!!!
  • Ty nevíš, kdo je Ornella Štiková?????

Zavolej její mámě, ona ti to vysvětlí, jestli už tedy nezměnila číslo.

733 357 922

*3*
  • Tak Teď jsem z toho mimo??? Clarisko, to se někdo snaží udělat z tebe Ornellu, nebo opravdu používá tvůj nick??? Ať jsem ve světle, na čí komentář reaguji...
  • Může mi někdo sdělit seriózně kdo je Ornela Štiková ?
    Každé ráno při otevření PC na mne vykoukne nějaký článek o ní.
    Mám pocit, že je to vymyšlená figurka bulváru.
    Takto se přece nemůže chovat devatenáctiletá holka !
  • Že Gábina bude muset makat jak řezačka,aby vydělala Ornelle na alíky? No a co.....Primadona si asi myslela, že když pro sebe urve ženatýho pracháče, tak bude mít sladký medový život. Jsi vedle jak ta jedle Gábi, prachy ti šťastný život nezaručí. O tom ses sama přesvědčila. Když sis Koktu pověsila na krk,tak se teď starej....a žehli jeho chyby.
    I ten nejsladší život se může změnit v noční můru. V ukradeném přepychu sis pobývala dost dlouho a teď Ornella. Ten falešný klídek je ten tam. Vůbec se nedivím, že ti to je proti srsti a že se snažíš Ornellu umlčet.
    Pokud by se s tebou Kokta rozvedl, tak si z toho vem ponaučení a nebuď tak blbá!
  • Nebo si myslíš, že mě tím shodíš? Tím akorát poukazuješ na svoji blbost a podprůměrnost. *12*
  • vymysli si jiný nick ubožačko. Psát pod stejným nickem může jen blbec.
  • tak ok jsem Ornella a co jako, to se podle vás nemůžu bránit?? jste všichni trapní *7* *6*
  • Já osobně Koktu nebráním, jeho blbost, když myslí tím,co má mezi nohama. Naopak, taky jsem naštvaná, že se vyspal s tak mladou dívkou a má podíl na zkažení jejího života. Ale další podíl mají i rodiče, že ji podporují v tom, rozkřikovat do světa s kým, jak a kde.Ornella je pouze loutka v celé té kauze a myslí si, že si tímhle způsobem dobře a snadno zajistí budoucnost. Spousta dívek to tak dělá, jen se o tom tolik nemluví.Ale je hloupá v tom, že to zveřejňuje. Ale ona na to přijde a snad i brzy, že si šlo budoucnost zařídit i jinak.
  • Je pravda, že na sex jsou potřební dva. Pokud Ornella Koktu sváděla, on nemusel podlehnout. *1* Že Pepa za ta léta nepochopil, na co je kondom, to je jeho boj, tak ať si to vyžere.
  • Ornellko, jsem na tvé straně. Prohlížela jsem si tvoje nejnovější fotky a sluší ti to. Hezky se směješ, máš pěkný úsměv. Takový příjemný, upřímný a veselý. Kašli na tyhle závistivce, co ti tady pořád jenom nadávají a shazujou tě, beztak sami vypadají daleko hůř a tebe budou kritizovat. Tak to totiž většinou bývá. Stejnak ti jenom záviděj, že nebudeš muset nic dělat a budeš v balíku. Vsadím se, že tady všichni makaj na lince a o něčem takovým si můžou nechat jen zdát.
    Držím ti pěsti, ať jako moderátorka uspěješ. Všechno se dá zvládnout. Koktu s Gábinou nešetři. Když tě přivedl do jiného stavu, ať cáluje jak mourovatej. Že na ty alíky bude muset vydělávat Gábina, to už je věc jiná. Je to jeho chyba. Pokud byl nadrženej, tak od toho má doma Gábinu. Pokud mu Gábina nestačí, tak se neměl ženit.
    Takže hodně štěstí, přeju ti, ať se ti splní všechny sny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit