-
Proboha, ať už zavře tu svou nevymáchanou hubu, je blbá, až to bolí, škaredá a vypadá jako králík. To nenarozené dítě už teď lituju - za takovou matku by styděl každý.
-
nikdo
-
Volat nikam nebudu, za to mi nestojí.
Jen mě zajímalo, kdo to je, protože předtím jsem o ní nikdy neslyšela. -
Ornella Štiková se odmala pohybovala mezi předními umělci a váženými lidmi z diplomatických služeb-jak už jí to rodiče předurčili.
------------------------------------------------------------------------
:)))))) -
Co se týká té krádeže, tak tomu bych asi věřil. Pokud se dotyčná odvolává na to, že vše bylo nahlášeno na policii, tak je krytá a nikdo to nemůže vyvrátit. Asi je to pravda.
Zaujala mě tady před časem informace, že stará Štiková někde dělala vrátnou, pamatuješ na to??? -
Fakt je to Ornella osobne??!!
-
Ja taky, je to porad dokola, 1 den klid a bum- zase naloz s Ornelou, dnes pro zmenu P.R. jak ukradla nejake hadry, svetry, jojo, navonena bida to je, mne nedochazi, ze ji to fakt neni blby, odevsad ji vyhazujou a vsem je pro smich, no nic, posli taky neco;))
-
Ahoj
Jsem už z toho nějaký unavený
*6* -
Ahoj;), dlouho o tobe nebylo slyset, anonyme;), uz mi chybely tvoje story;)
-
Nesympatická , mladá,rozmazlená,najivní, nehezká coura!! 19 let? takovou holku snad nikdo nemůže brát vážně! Ta je opravdu zralá na bulvár akorát!!! A kdo jí podlehne ,tak asi taky na tom není zrovna s inteligencí dobře...... *16* *1*
-
Ať jsi kdo jsi, kráct nick někomu jinému je ubohé!!! Ty jsi trapná, tohle by udělalo tak 10leté děcko i když je možné, že ti tolik buď fyzicky, nebo mentálně je...
A jestli jsi opravdu Ornella, nemyslíš si, že je to pro Clarisku podpásovka? Tě tu hájí, hádá se tu s námi a ty jí ukradneš nick pro chabou obhajobu sebe samé a akorát si tím přitěžuješ. Sice tu do sebe s Clariskou ryjem jak bachyně do hov.. ale teď se jí budu zastávat já!!! -
Ty nevíš, kdo je Ornella Štiková?????
Zavolej její mámě, ona ti to vysvětlí, jestli už tedy nezměnila číslo.
733 357 922
*3* -
Tak Teď jsem z toho mimo??? Clarisko, to se někdo snaží udělat z tebe Ornellu, nebo opravdu používá tvůj nick??? Ať jsem ve světle, na čí komentář reaguji...
-
Může mi někdo sdělit seriózně kdo je Ornela Štiková ?
Každé ráno při otevření PC na mne vykoukne nějaký článek o ní.
Mám pocit, že je to vymyšlená figurka bulváru.
Takto se přece nemůže chovat devatenáctiletá holka ! -
Že Gábina bude muset makat jak řezačka,aby vydělala Ornelle na alíky? No a co.....Primadona si asi myslela, že když pro sebe urve ženatýho pracháče, tak bude mít sladký medový život. Jsi vedle jak ta jedle Gábi, prachy ti šťastný život nezaručí. O tom ses sama přesvědčila. Když sis Koktu pověsila na krk,tak se teď starej....a žehli jeho chyby.
I ten nejsladší život se může změnit v noční můru. V ukradeném přepychu sis pobývala dost dlouho a teď Ornella. Ten falešný klídek je ten tam. Vůbec se nedivím, že ti to je proti srsti a že se snažíš Ornellu umlčet.
Pokud by se s tebou Kokta rozvedl, tak si z toho vem ponaučení a nebuď tak blbá! -
Nebo si myslíš, že mě tím shodíš? Tím akorát poukazuješ na svoji blbost a podprůměrnost. *12*
-
vymysli si jiný nick ubožačko. Psát pod stejným nickem může jen blbec.
-
tak ok jsem Ornella a co jako, to se podle vás nemůžu bránit?? jste všichni trapní *7* *6*
-
Já osobně Koktu nebráním, jeho blbost, když myslí tím,co má mezi nohama. Naopak, taky jsem naštvaná, že se vyspal s tak mladou dívkou a má podíl na zkažení jejího života. Ale další podíl mají i rodiče, že ji podporují v tom, rozkřikovat do světa s kým, jak a kde.Ornella je pouze loutka v celé té kauze a myslí si, že si tímhle způsobem dobře a snadno zajistí budoucnost. Spousta dívek to tak dělá, jen se o tom tolik nemluví.Ale je hloupá v tom, že to zveřejňuje. Ale ona na to přijde a snad i brzy, že si šlo budoucnost zařídit i jinak.
-
Je pravda, že na sex jsou potřební dva. Pokud Ornella Koktu sváděla, on nemusel podlehnout. *1* Že Pepa za ta léta nepochopil, na co je kondom, to je jeho boj, tak ať si to vyžere.