-
Je smutné, že bráníte starého Koktu. Kokta je chudinka, Ornella mrcha. To je spravedlnost. Já se ptám, proč do ni Kokta šel, když je ženatý?
-
Nepochopím jak si může taková NULA brát do huby lidi,kterým nesahá ani po paty !!!!!
-
Tak teď jste to krásně uvedla. Gábina bude makat jak šroub, aby zaplatila za chybu svého muže. A co bude dělat Ornella? Asi velký h.v.o. Bodeť by ne, bude vysmátá, páč narazila na chlapa, kterej neudržel péro v gatích a teď si musí svoji chybu vyžrat. A za další, na sex jsou potřeba dva. Takže jestli ji sváděl, nemusela podlehnout, leda by ji znásilnil, což dle jejích reakcí a sdílení intimností ohledně sexu na poli to asi bude tak, že zcela dobrovolně podlehla. A antikoncepce je čistě taky její záležitost. Hlavně že se dnes radí dívkám: chraňte se nejen před nežádoucím těhotenstvím, ale i nemocemi, používejte KONDOM!!! Pepa je staršího věku, oni tenkrát tohle moc řešit nemuseli. prostě buď ho včas vyndal, nebo se ženil...
-
Kokta zkrachovalý podnikatel,co když se Gabinka s ním rozvede. Z čeho Kokta bude platit alimenty. Ze socialky to bude asi jen pár stovek. Být tebou ,tak do nich nedlubu.Kokta tě mněl jen do postele,tak se s tím srovnej.Připadáš mi,že jsi přišla ze zapadokova,kde nemají internet,televizi a dokonce ani rádio.....tak jsi naivní. 6t2
-
Pře pár lety jsem se zamilovala do chlapa. Byl z jiného města,kde jsem neměla žádné známe,aby mi něco o něm řekli. Jednoho dne za mnou přišla jeho manželka. Ptala se mně jak to je mezi námi. Tehdy jsem ji řekla,že mezi námi nic není a ani nebude. Lhala jsem ji, protože jsem věděla, že s takovým chlapem do budoucna nechci počítat. Bylo to pro klid její duše. Ornela měla informace o tom že je Kokta ženatý a to už podruhé. Co čeká? Mimochodem, tehdy mi bylo 19let.
-
ne, to jsem teda vážně nepochopila..:P
-
Ornelo,odlákala jsi většinu potencionálních bohatých chlapů. kdo by si s tebou chtěl v budoucnu něco s tebou začínat. Kdo ustojí probíraní penisu v bulváru, každé prdnutí na internetu.
-
Prasečí tlama bude sama !
-
Koktovo to není ! V jeho věku už nemůže oplodnit nikoho přirozeně !
-
To panděro neodpovídá,že je ani ne 4 měsíce těhotná !!
Vypadá tak minimálně na 5,spíš víc !! -
Je to lhářka,porodí v únoru,toho parchan..ta má s někým jiným !!!
-
Kdoví jestli není těhotná od května..toho par..chanta může mít s
kýmkoliv !! -
pošahaná,břicho má jak kdyby byla těhotná tak od března a ne června !!
-
Poctivé vepřové mám rád *1*
-
Teda
za 100 tisíc
za hadry
vypadat jako
těhotná
čtyřicetiletá šla..pkaaaaaa !
To se fakt vyplatí ! -
Neurážej tak roztomilá a inteligentí a taky užitečná zvířatka.
-
p
r
d
k
a -
t
l
u
s
t
o -