Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2837 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ornellko, jsem na tvé straně. Prohlížela jsem si tvoje nejnovější fotky a sluší ti to. Hezky se směješ, máš pěkný úsměv. Takový příjemný, upřímný a veselý. Kašli na tyhle závistivce, co ti tady pořád jenom nadávají a shazujou tě, beztak sami vypadají daleko hůř a tebe budou kritizovat. Tak to totiž většinou bývá. Stejnak ti jenom záviděj, že nebudeš muset nic dělat a budeš v balíku. Vsadím se, že tady všichni makaj na lince a o něčem takovým si můžou nechat jen zdát.
    Držím ti pěsti, ať jako moderátorka uspěješ. Všechno se dá zvládnout. Koktu s Gábinou nešetři. Když tě přivedl do jiného stavu, ať cáluje jak mourovatej. Že na ty alíky bude muset vydělávat Gábina, to už je věc jiná. Je to jeho chyba. Pokud byl nadrženej, tak od toho má doma Gábinu. Pokud mu Gábina nestačí, tak se neměl ženit.
    Takže hodně štěstí, přeju ti, ať se ti splní všechny sny.
  • Je smutné, že bráníte starého Koktu. Kokta je chudinka, Ornella mrcha. To je spravedlnost. Já se ptám, proč do ni Kokta šel, když je ženatý?
  • Nepochopím jak si může taková NULA brát do huby lidi,kterým nesahá ani po paty !!!!!
  • Tak teď jste to krásně uvedla. Gábina bude makat jak šroub, aby zaplatila za chybu svého muže. A co bude dělat Ornella? Asi velký h.v.o. Bodeť by ne, bude vysmátá, páč narazila na chlapa, kterej neudržel péro v gatích a teď si musí svoji chybu vyžrat. A za další, na sex jsou potřeba dva. Takže jestli ji sváděl, nemusela podlehnout, leda by ji znásilnil, což dle jejích reakcí a sdílení intimností ohledně sexu na poli to asi bude tak, že zcela dobrovolně podlehla. A antikoncepce je čistě taky její záležitost. Hlavně že se dnes radí dívkám: chraňte se nejen před nežádoucím těhotenstvím, ale i nemocemi, používejte KONDOM!!! Pepa je staršího věku, oni tenkrát tohle moc řešit nemuseli. prostě buď ho včas vyndal, nebo se ženil...
  • Kokta zkrachovalý podnikatel,co když se Gabinka s ním rozvede. Z čeho Kokta bude platit alimenty. Ze socialky to bude asi jen pár stovek. Být tebou ,tak do nich nedlubu.Kokta tě mněl jen do postele,tak se s tím srovnej.Připadáš mi,že jsi přišla ze zapadokova,kde nemají internet,televizi a dokonce ani rádio.....tak jsi naivní. 6t2
  • Pře pár lety jsem se zamilovala do chlapa. Byl z jiného města,kde jsem neměla žádné známe,aby mi něco o něm řekli. Jednoho dne za mnou přišla jeho manželka. Ptala se mně jak to je mezi námi. Tehdy jsem ji řekla,že mezi námi nic není a ani nebude. Lhala jsem ji, protože jsem věděla, že s takovým chlapem do budoucna nechci počítat. Bylo to pro klid její duše. Ornela měla informace o tom že je Kokta ženatý a to už podruhé. Co čeká? Mimochodem, tehdy mi bylo 19let.
  • ne, to jsem teda vážně nepochopila..:P
  • Ornelo,odlákala jsi většinu potencionálních bohatých chlapů. kdo by si s tebou chtěl v budoucnu něco s tebou začínat. Kdo ustojí probíraní penisu v bulváru, každé prdnutí na internetu.
  • Prasečí tlama bude sama !
  • Koktovo to není ! V jeho věku už nemůže oplodnit nikoho přirozeně !
  • To panděro neodpovídá,že je ani ne 4 měsíce těhotná !!
    Vypadá tak minimálně na 5,spíš víc !!
  • Je to lhářka,porodí v únoru,toho parchan..ta má s někým jiným !!!
  • Kdoví jestli není těhotná od května..toho par..chanta může mít s
    kýmkoliv !!
  • pošahaná,břicho má jak kdyby byla těhotná tak od března a ne června !!
  • Poctivé vepřové mám rád *1*
  • Teda
    za 100 tisíc
    za hadry
    vypadat jako
    těhotná
    čtyřicetiletá šla..pkaaaaaa !
    To se fakt vyplatí !
  • Neurážej tak roztomilá a inteligentí a taky užitečná zvířatka.
  • p
    r
    d
    k
    a
  • t
    l
    u
    s
    t
    o
  • Fuj,obeza Ornella !!!