-
vypasené prase !!!!
-
Jsi si jistá,že nemají předmanželskou smlouvu?
-
Clarisko, ty jsi taky svedla (jak Ornela), nebo byla svedená ženáčem a on tě poslal do .....
-
nejsem ty *3*
-
Ornello, nenech se zahnat do kouta!!! Když Kokta ve svým věku nezná manželský slib, neví, co je manželská věrnost a lezl po tobě, tak ať taky cáluje. Gabča bude makat jak šroub, aby na ty alíky vydělala, jelikož Kokta jako zkrachovalý podnikatel nemá ani vindru a ty budeš krásně inkasovat. Oni se tě snaží jenom zamést pod koberec, neustupuj za žádnou cenu, žádej svá práva a nedej se!!! Jen ať cálujou. Až Gábinka otevře šrajtofli a s hrůzou zjistí, že ji nezbylo žádný penge na zaručeně pravou kabelčičku od Gucciho nebo že se nebude moct 14 dní válet na ostrůvku v Karibiku, tak pak bude moct poděkovat svému manžílkovi, že je přivedl na mizinu. :-DDD
PS: Gábinko, stálo ti to za to před 10 lety roztahovat jak cacná nožičky před Koktíkem a přebírat ho jeho ženě? Stálo ti to za ty nervy??? -
Světem protřelá,diplomaty kovaná,šoubyznyse obeznámená " a tak naivní " Snad nevěříte v pohádku o dívce nezkažené.
Zřejmě jinak,než přes pana Koktu a paní Partyšovou by se do rybníčku celebrit nedostala. Sláva je opojná, ale i nebezpečná. Trochu rozumu ,když ho nemá Ornela tak aspoň její rodiče. Pokud její rodiče jsou bohatí, potřebují takovou reklamu? -
tys nepochopila o čem mluvím,sorry..
-
Clarisko, ty jsi taky svedla, nebo byla svedená ženáčem a on tě poslal do .....
-
Pokud se Ornela pohybovala v diplomatických kruzích, mněla se při její inteligenci naučit diplomatickému chování. Stát se může každé,že se zaplete s ženáčem a otěhotní, ale záleží jak to pojme a zachová se. Štiková není ani dáma s malým d. Je to...a teď nechci urazit postižené osoby na hlavu. Nenašla jsem konkrétně čím se živí její rodiče. *9* *10* *9*
-
Jak jednoduché k pochopení? Asi ne ale pro Tebe, když jsi zřejmě nepochopila o čem mluvím..
-
Že Gabrielka s Koktou nedokážou ctít základní pravidla slušného manželství, "nesesmilníš", už je v celku jejich problém. Pokud mají oba dva problémy ukočírovat své sexuální touhy, tak ať si nestěžujou na svoji situaci. Teď se z toho hroutěj a hrajou děsně ublížený. K smíchu. :-DDD Patří jim to. Místo výhrůžek na Ornellinu adresu by měli navštívit manželského psychiatra a svoji neukojitelnou sex. touhu po jiných lidech začít rozumně řešit a ne vyhrožovat mladý holce, kterou ženatý Kokta nestydatě sváděl, i když má doma manželku. Proč si na Ornellu stěžujou? Madam Partyšová by už konečně měla jít do sebe a místo neustálých nářků do mikrofonu pořádně vyfackovat svého manžílka, který tuhle situaci přivodil.
-
Já jsem toho názoru, že když ženská svádí chlapa, tak chlap může říct ne. Co mu v tom brání? A pokud je ženatý, tak by to "ne" měl říct stoprocentně.
-
Ornello nedej se, ubozí lidé to budou všechno jenom házet na tebe a z Kokty udělají neviňátko, které bylo sváděno a nemohlo se bránit. To je argument na úrovni pětiletého dítěte...Nechápu, jak někdo může být tak neskutečně zabedněný. Z mladý holky každý udělá mrchu a z 60tiletýho vometáka a nevěrníka udělají chudáčka, který za nic nemůže. Jako kdyby svoje pocity dokázala ovládat jen ženská a chlap ne. Nejsem psycholožka, ale mám dojem, že na pohlaví nezáleží a každý je zodpovědný za své chování ať je žena či muž. Kdyby to napsal chlap, tak bych to ještě brala, ale smutné je, že to tady píšou holky a snaží se chlapy obhajovat. Vážně nepochopitelné!!!Je to trochu postavený na hlavu, smysl mi to nedává. Mě srdce a rozum říká, že svoje pocity a sexuální touhy dokáže ovládat každý bez ohledu na pohlaví. Tak je to správné. Kašli na všechny tyhle blbečky, kteří kážou vodu a pijou víno, snaží se tě moralizovat a sami by potřebovali zmoralizovat a jdi si za svým štěstím!!!! HODNĚ ŠTĚSTÍ.
-
Kdyby ti dva neměli mezi sebou dohodu, že můžou vyšukávat bokem, nic z toho by se nedělo.... *5* Jak jednoduché k pochopení.
-
vtipný....za všechno může vždycky ženská. A proč ji Kokta sváděl, když je ženatý?
-
Kokta s Gábinou, že dělají neskutečný humbuk? To bych tedy opravdu neřekla.. jediný, kdo to neustále dokola řeší a vykřikuje po celé republice je Ornella! Ti dva pouze čelí tomu jejímu otřesnému chování! Gábina pak jen korektně prohodila něco o soudu, o urážce a veřejné pomluvě, s čímž naprosto souhlasím.. vše začala Ornella a vše to také bude muset skončit.. kdy? Jak dlouho se ještě bude veřejně ponižovat?..no asi o ní ještě nějaký ten čas uslyšíme..
-
Né, ji sponzorují rodiče. Ona pracovat nemůže.Možná jedině tak ve filmech pro dospělé, na to by měla figuru, náturu i rozum.
-
Ať na to koukám ze všech stran vychází mi jediné.....když ženská nedá, chlapovi zbývá ji jedině znásilnit, což v tomto případě asi nenastalo. Takže pokud by Ornellka nenastavila, Kokta by s ní nic neměl. A v 19 letech už by to neměla být naivní blka, která skočí chlapovi na sladké řečičky.
-
Já si zas myslím, že Ornella je jen Koktova další oběť....tyhle postarší chlápkové už vědí, jak oblbnout mladou holku a Ornella mu bohužel podlehla. Asi se jí líbil a Kokta toho jen zneužíval. Můžeme tady jen spekulovat, zda antikoncepci vynechala úmyslně nebo neúmyslně. To ví jen ona sama. Každopádně Koktovi je teď asi velice trapně, když vylezlo na povrch, co je to zač a Partyšový asi taky, když vidí,jak jí její drahý šíííííleně miluje. Když se dohodli na tom, že budou mít otevřený manželství a budou moct spát s kýmkoliv, tak nerozumím, proč okolo toho dělají neskutečný haló. Že Kokta narazil zrovna na Ornellu a ona mu to takhle vrací, to už bych neřešila. To je jen důsledek jeho činu. Mohl narazit na horší ženskou. Kdo ví taky, co Ornelle nakecal a nasliboval... Takže se tady nenavážejte jen do Ornelly, ale koukejte se na to rozumně ze všech úhlů....
-
možná dalšímu ženatému do postele !!!!