Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2838 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fuj,obeza Ornella !!!
  • Nech si za to platit jasnovidko. Vítám tě do klubu. *3* *3* *3*
  • vypasené prase !!!!
  • Jsi si jistá,že nemají předmanželskou smlouvu?
  • Clarisko, ty jsi taky svedla (jak Ornela), nebo byla svedená ženáčem a on tě poslal do .....
  • nejsem ty *3*
  • Ornello, nenech se zahnat do kouta!!! Když Kokta ve svým věku nezná manželský slib, neví, co je manželská věrnost a lezl po tobě, tak ať taky cáluje. Gabča bude makat jak šroub, aby na ty alíky vydělala, jelikož Kokta jako zkrachovalý podnikatel nemá ani vindru a ty budeš krásně inkasovat. Oni se tě snaží jenom zamést pod koberec, neustupuj za žádnou cenu, žádej svá práva a nedej se!!! Jen ať cálujou. Až Gábinka otevře šrajtofli a s hrůzou zjistí, že ji nezbylo žádný penge na zaručeně pravou kabelčičku od Gucciho nebo že se nebude moct 14 dní válet na ostrůvku v Karibiku, tak pak bude moct poděkovat svému manžílkovi, že je přivedl na mizinu. :-DDD
    PS: Gábinko, stálo ti to za to před 10 lety roztahovat jak cacná nožičky před Koktíkem a přebírat ho jeho ženě? Stálo ti to za ty nervy???
  • Světem protřelá,diplomaty kovaná,šoubyznyse obeznámená " a tak naivní " Snad nevěříte v pohádku o dívce nezkažené.

Zřejmě jinak,než přes pana Koktu a paní Partyšovou by se do rybníčku celebrit nedostala. Sláva je opojná, ale i nebezpečná. Trochu rozumu ,když ho nemá Ornela tak aspoň její rodiče. Pokud její rodiče jsou bohatí, potřebují takovou reklamu?
  • tys nepochopila o čem mluvím,sorry..
  • Clarisko, ty jsi taky svedla, nebo byla svedená ženáčem a on tě poslal do .....
  • Pokud se Ornela pohybovala v diplomatických kruzích, mněla se při její inteligenci naučit diplomatickému chování. Stát se může každé,že se zaplete s ženáčem a otěhotní, ale záleží jak to pojme a zachová se. Štiková není ani dáma s malým d. Je to...a teď nechci urazit postižené osoby na hlavu. Nenašla jsem konkrétně čím se živí její rodiče. *9* *10* *9*
  • Jak jednoduché k pochopení? Asi ne ale pro Tebe, když jsi zřejmě nepochopila o čem mluvím..
  • Že Gabrielka s Koktou nedokážou ctít základní pravidla slušného manželství, "nesesmilníš", už je v celku jejich problém. Pokud mají oba dva problémy ukočírovat své sexuální touhy, tak ať si nestěžujou na svoji situaci. Teď se z toho hroutěj a hrajou děsně ublížený. K smíchu. :-DDD Patří jim to. Místo výhrůžek na Ornellinu adresu by měli navštívit manželského psychiatra a svoji neukojitelnou sex. touhu po jiných lidech začít rozumně řešit a ne vyhrožovat mladý holce, kterou ženatý Kokta nestydatě sváděl, i když má doma manželku. Proč si na Ornellu stěžujou? Madam Partyšová by už konečně měla jít do sebe a místo neustálých nářků do mikrofonu pořádně vyfackovat svého manžílka, který tuhle situaci přivodil.
  • Já jsem toho názoru, že když ženská svádí chlapa, tak chlap může říct ne. Co mu v tom brání? A pokud je ženatý, tak by to "ne" měl říct stoprocentně.
  • Ornello nedej se, ubozí lidé to budou všechno jenom házet na tebe a z Kokty udělají neviňátko, které bylo sváděno a nemohlo se bránit. To je argument na úrovni pětiletého dítěte...Nechápu, jak někdo může být tak neskutečně zabedněný. Z mladý holky každý udělá mrchu a z 60tiletýho vometáka a nevěrníka udělají chudáčka, který za nic nemůže. Jako kdyby svoje pocity dokázala ovládat jen ženská a chlap ne. Nejsem psycholožka, ale mám dojem, že na pohlaví nezáleží a každý je zodpovědný za své chování ať je žena či muž. Kdyby to napsal chlap, tak bych to ještě brala, ale smutné je, že to tady píšou holky a snaží se chlapy obhajovat. Vážně nepochopitelné!!!Je to trochu postavený na hlavu, smysl mi to nedává. Mě srdce a rozum říká, že svoje pocity a sexuální touhy dokáže ovládat každý bez ohledu na pohlaví. Tak je to správné. Kašli na všechny tyhle blbečky, kteří kážou vodu a pijou víno, snaží se tě moralizovat a sami by potřebovali zmoralizovat a jdi si za svým štěstím!!!! HODNĚ ŠTĚSTÍ.
  • Kdyby ti dva neměli mezi sebou dohodu, že můžou vyšukávat bokem, nic z toho by se nedělo.... *5* Jak jednoduché k pochopení.
  • vtipný....za všechno může vždycky ženská. A proč ji Kokta sváděl, když je ženatý?
  • Kokta s Gábinou, že dělají neskutečný humbuk? To bych tedy opravdu neřekla.. jediný, kdo to neustále dokola řeší a vykřikuje po celé republice je Ornella! Ti dva pouze čelí tomu jejímu otřesnému chování! Gábina pak jen korektně prohodila něco o soudu, o urážce a veřejné pomluvě, s čímž naprosto souhlasím.. vše začala Ornella a vše to také bude muset skončit.. kdy? Jak dlouho se ještě bude veřejně ponižovat?..no asi o ní ještě nějaký ten čas uslyšíme..
  • Né, ji sponzorují rodiče. Ona pracovat nemůže.Možná jedině tak ve filmech pro dospělé, na to by měla figuru, náturu i rozum.
  • Ať na to koukám ze všech stran vychází mi jediné.....když ženská nedá, chlapovi zbývá ji jedině znásilnit, což v tomto případě asi nenastalo. Takže pokud by Ornellka nenastavila, Kokta by s ní nic neměl. A v 19 letech už by to neměla být naivní blka, která skočí chlapovi na sladké řečičky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit