-
A nejlepší je reakce slečny Bzum, která píše, že jí nevadí holky typu Ornella, Hanychová aneb holky, které nic neumí a přitom se do Ornelly furt jen naváží a kritizuje jí. To je vážně vtipný. Slečna se do toho trochu zamotala a asi neví, co má psát. Anebo se spíš prořekla a pravda je taková, že Ornellu nesnáší.
-
Ornellko vidíš to??? Kdybys to tady četla, smíchy byses neudržela. Stačí, když do éteru řekneš pár slov a slepičky tady kdákají jedna přes druhou, nadávají ti, urážejí tě a mohou se z toho podělat.:-DDD Je to docela vtipný si to tady číst. Ornellko, zítra zas musíš znova do éteru něco plácnout, nějakou blbost (třeba puťa puťa) a uvidíš, jak slepičky znovu vyběhnou z kurníku a budou zde opět trávit svůj čas nadávkami a urážkami na tvoji osobu. To je úroveň viď? Zasměj se tomu jako já a mávni nad nima rukou.
-
Nereagovala jsem, protože na to reagovat již nešlo. Podívej se na to znova, možnost reakce tam není. Takže poučuj někoho jiného.
-
hlavně že Vy víte o úrovni všechno. Taky se těším na Vaši reakci. *1*
-
já svůj názor neměním, jestli jste si nevšimla. Pokud vám všem vadí, že nejsem tak tupá jako vy a Ornellu nepomlouvám, tak to je váš boj. Myslete si třeba, že jsem Ornella, vždyť je to jedno... Já se do ničeho nezamotávám, spíš mě přijde, že se do toho motá slečna/paní Bzum. Je vidět, že jste na bulváru odkojení, pomluvy a špína vám nijak nevadí. Jestli vám tento špinavý svět nevadí, topte se v něm dál. Hodně štěstí. :-DDDDD
-
Mám pocit slečno, že Vy o úrovni nevíte téměř nic.
A proto se těším, jaká bude Vaše následná reakce... -
Koukám, že se tu diskuze decentně převrhla k řešení typu : bulvár čtu-nečtu-nezajímá-občas do něj juknu-jen tak náhodou vím, co v něm je apod.
Zdá se mi to, nebo se tu někdo začíná zamotávat do hájení sebe samé a své chráněnkyně Ornelly. Jelikož tak mi to připadá, jako těžká obhajoba té slečny. Ano, jsme demokratická země, každý máme nárok na vyjádření svého názoru, jen by se ovšem ten názor (ohledně bulváru) nesměl měnit jak počasí... -
Kromě pochopení psaného textu se nauč i reagovat k danému příspěvku a nevytvářej stálé nové.
-
Hehe vážně vtipný, každej se tu do mě naváží kvůli tomu, že se jako jediná do Ornelly nenavážím a nepomlouvám ji. Asi nejsem tak ubohá jako vy. Úroveň je úroveň, a každý je na té své co????
-
Bzum, tak mě urážej třeba do haleluja, když ti to působí radost. :-DDD Tahle diskuze je docela zábava.
-
Zlatokopka je urážka? Odkdy? Ty si přečti pořádně můj první příspěvek, jelikož podle všeho máš problém s pochopením psaného textu (ano, teď už urážím... tebe).
-
sleduju ji na netu, noviny vůbec nekupuju. O Ornelle jsem se dověděla z netu. O jiných aférkách nevím - pardon, vlastně vím, že Hanychová sbalila Prachaře. Četla jsem titulek. Podrobnosti ale neznám.
-
Aha, tak když ti nevadí, tak proč drbeš Ornellu?? To mi smysl nedává. Když ti nevadí, tak proč jsi na těchto stránkách? A s tím napadáním Ornelly, přečti si svůj první příspěvek, tam píšeš něco v tom smyslu, že Ornella je zlatokopka apod. Když ti tedy slečny, které nic neumí, vůbec nevadí, tak proč tedy jsi proti Ornelle???
-
Nechápu, proč řešíte mě? Asi proto, že já jako jediná netáhnu s vámi za tupým stádem a nepomlouvám ji, jako vy všichni tady. Klidně mě řešte dál, když vás to baví...... Jsem zvědavá, co vyřešíte. :-DDDD
-
Já Ornelle fandím!!!! Líbí se mi, jak to natřela Partyšový i Koktovi. Že se toho nebála a šla do toho. To chce odvahu. Partyšová by nikdy nevěřila, že ji jednou převálcuje mladá holka. Dobře jí tak, osud jí vrací její minulost.
-
Znáš i jiný bulvár než Blesk? Chodím na stránky bulváru, ale vybírám si články, které si přečtu. O ní tam číst nic nebylo třeba, to jsem udělala až tady, po tom co jsem viděla slečnu Ornellu na Očku v pořadu Limuzína. Co ji závidět? Jestli je pravda, co tady bylo napsáno, tak je mi ji líto. Být prodávaná vlastní matkou od 14 let, co to je za matku? A její rodina s tím nic neudělala. Hnus. Tady spíš řešíme tebe (pokud tedy nejsi její příbuzná případně ona sama, ale to by si pak věděla, že bez diskuzí a bulváru by si ani neškrtla).
-
Sama tu píšeš v jednom: "v bulváru, já ho totiž nečtu" a pak zase: "ji jako jedinou z bulváru jakžtakž sleduju". By mě zajímalo, jak ji sleduješ?
-
Gott se tam objevuje dost často a sám. Jeho manželka ani bulvár k sehnání práce nepotřebuje, na to ji stačí pouze on. Neobdivuji žádnou "nanynku" z bulváru, ale občas ráda drbu a ráda si počtu i nějaký drb ze scény slavných (ať už je to celebrita nebo pseudocelebrita) . "proč ji tady napadáš" tak se ptám už potřetí, jak ji napadám? Každá celebrita ráda bulvár a každá celebrita jej také nesnáší a každé celebritě bulvár vynáší. Teď k pseudocelebritám.... těmi může být kdokoli, od někoho kdo někomu zachránil život po "nanynky" z bulváru. Ty (jak si je sama nazvala) "nanynky" tím žijí, více publicity, více práce a více peněz. Zvolily si sami tuto "práci" a i když neumí nic, tak vlastně umí, umí se dostat do světla ramp a prodat se. Neobdivuji je, nezávidím jim a nevadí mi.
-
Hmmm, mě by jen zajímalo, když je vám všem Ornella tak ukradená, tak proč ji tady furt řešíte? Vážně jí nic nezávidíte?:-P
-
Si to snad píšou ty štiky samy,nebo že by měl Kokta také sourozence?Nepíše to celé tady snad i paní Gabriela?Tohle je nějaké uměle vyvolané...jsme asi v Blesku *15* *15*