-
Pokud někdo něco umí a chce se proslavit skrz seriózní tisk,tak to beru. Jenže- koho v dnešní době zajímá seriózní tisk? Málokoho. Společnost prahne po senzacích a slušné noviny jsou out a nudné. Ano, jsme zase u povahy čtenářů....to je pramen všeho. Od povahy čtenářů se odvíjí i náplň tisku.
-
ještě maličkost- není pravda, že pravá celebrita potřebuje bulvár k tomu, aby vydělávala víc peněz. Skutečná pravá schopná celebrita bulvár nepotřebuje k ničemu, pravá schopná hvězda, která opravdu něco umí, se dokáže prosadit sama svým uměním,jestli mě chápeš. Např. proč okolo sebe musí dělat kravál ta blbka Hanychová? Aby se dostala do bulváru. Proč se potřebuje dostat do bulváru? Aby si ji někdo všimnul a aby dostala nabídky, protože bez neustálého povyku okolo její osoby by si ji nikdo ani nevšimnul. A proč? Protože umí velký kulový....
-
Nemusím být psycholožka, abych poznala, jaký vliv má bulvár na lidi....na to stačí zdravý selský rozum. Pokud by pomatenci a čtenáři chtiví senzací bulvár nepodporovali,tak by neexistoval a ty bys nemusela nic číst o Ornelle,nemusela byses tady rozčilovat a nadávat jí. Bez bulváru bychom nevěděli ani o Partyšové, která by rovněž mohla dělat lacinou prostitutku v bordelu. Nebýt bulváru,nikdo by nemusel číst, kdo se kde vožral a kdo se s kým vychrápal, to jsou nepodstatné informace, bez kterých se dá žít. Já tohle svinstvo nepodporuju,protože mi je srdečně jedno, kdo se zeblil na mejdanu, kdo se kde s kým porval. Jestli ty Blesk potřebuješ tak nutně jako chleba a vodu, tak prosím, kupuj si ho dál. Pak se tady ale nepohoršuj nad nějakou Ornellou. Povědomí nějaké mám,co se děje,ale většinou si to přečtu na netu,takže novinový tisk k ničemu nepotřebuju.
-
Občas bývá bulvár i užitečných. Bez těch "pomatených čtenářů" bych se nedozvěděla o Marcele Bernardové. Článek o jejím názoru jsem tak četla jako první v bulváru než se následně objevil v seriózním tisku.
-
Ty jsi socioložka, psycholožka, psychiatrička či něco podobného, která zkoumala vliv bulváru na lidi? Nebýt bulváru a jak píšeš "pomatených čtenářů", nebyly by rádoby celebrity typu Ornella. I herci, herečky, muzikanti a jiní jsou díky bulváru vidět a vydělávají pak více peněz. Proč se kolem premiér filmů rojí různé články s kým ten či ta herec-čka hrající v tom filmu to táhl-a, kde se opila a jiné? No přeci kvůli propagace: větší propagace, větší návštěvnost, více peněz. "Osobnosti", kteří nejsou v bulváru či bulvárním pořadu jakoby neexistovali. Bez bulváru by ženy typu Ornella byly jen obyčejné prostitutky. Mimochodem ty jsi nějaká známá či příbuzná slečny Ornelly? Jelikož tady dost píšeš o tom, co se v bulváru objevuje, ale sama píšeš, že by sis ho nekoupila ani za desetník.
-
Zajímavé čtení,odhaduji Tě na psycholožku...mám na to taky takový názor,myslím,že Pepovi se líbyla neposkvrněnost 19náctileté dívky-lolitky-veselá mysl,naivita,dychtivost po životě...naproti tomu vyzrálost a nadhled maminky Moniky a myslím,že i klid a starostlivost Gábiny...Pepa zradil všechny tři své ženy,možná i svého syna a díky tomu je u Gábiny,možná až to všechno přebolí a zahojí se trhliny,Pan Pepa si udělá ve svých osudových ženách pořádek jednou pro vždy,ale každá pohádka jednou končí a nastane čas pro další životní žánr...Psychodrama... *6*
-
To že Vám dá někdo pár facek,to se dá překousnout,ale to že Vám někdo udělá ujmu na duši,to se jen tak nezahojí,kdo by na to měl žaludek je bezpáteřní krip...a tyhle sfině at zůstanou pak na všechno samy,líto mi jich není,kdyby mi tohle udělal partner nebo manžel,tak ho vypakuju okamžitě z baráku a ani nemrknu,tu krásu hysterickou bych si našla a nafackovala ji,že by ji doma nepoznali.Uplně bych je vymazala oba ze svýho života a těšila se na lepší zítřky,protože ty jistě příjdou...a když mě někdo nechce,nebo mě zahne,tak co,bude lepší *3* *14*
-
Už tomu celému moc nerozumím,nejhorší na tom všem je fakt,že s klidem takových Ornell běhá po republice tisíce a potom krachují vztahy i manželství,kdyby každá husička si řekla,že ženatej nebo zadanej chlap není pro ní,nemusely by pak ostatní ženský trpět....ženská typu Ornelly je mě nepříjemná,nechutná,je to hnus,láska neláska,nemá si co začínat s chlapem co má prstýnek a obráceně,proč zadanej chlap lítá za jinou,hnus,chce se mi z týhle společnosti zvracet,věřím,že to hodný holky nepotká a přeju každé slušné ženě fajn chlapa a ne zmr.. co se páří jinde!!!HNUS A OSTUDA JAK VRATA!!!!! *16*
-
Už tomu celému moc nerozumím,nejhorší na tom všem je fakt,že s klidem takových Ornell běhá po republice tisíce a potom krachují vztahy i manželství,kdyby každá husička si řekla,že ženatej nebo zadanej chlap není pro ní,nemusely by pak ostatní ženský trpět....ženská typu Ornelly je mě nepříjemná,nechutná,je to hnus,láska neláska,nemá si co začínat s chlapem co má prstýnek a obráceně,proč zadanej chlap lítá za jinou,hnus,chce se mi z týhle společnosti zvracet,věřím,že to hodný holky nepotká a přeju každé slušné ženě fajn chlapa a ne zmr.. co se páří jinde!!!HNUS A OSTUDA JAK VRATA!!!!! *16*
-
ano, bulvár o ni má zájem, protože bulvár je bohatě sponzorován z řad pomatených čtenářů, kteří se na Blesku, Aha,....stali psychicky závislí a o své závislosti ani nevědí.
-
navíc tyhle haló noviny pořád ukazují v reklamách,takže každý ví, co je to za noviny. I ti, kteří si je nekupují.
-
protože Blesk tak trochu znám, nikdy jsem si ho nekoupila, ale prohlížela jsem si ho u známých. Takže asi tak frajerko jasnovidko. *5*
-
tys asi nepochopil/a, jak jsem to myslela.
-
Blesk ani jiné časopisy nekupuješ, ale přesto víš, odkud přesně má kdo jaký kec.. Bravo, musíš byt jasnovidec!
-
Přičemž díky zájmu bulváru o její osobu má z toho ona kšeft.
-
Nač kupovat a třást se někde ve frontě, když jsou na netu a zadarmo?
-
Jak jsi Clarisko řekla Ty.. co by jsme jí měli závidět? To, že je v televizi a v novinách?.. To byl i Kájínek a nejlepším příkladem je Bartošová, tu bulvár miluje, protože Češi milují zhýralce a lidi, nad jejichž chováním zůstává rozum stát.. tak ted nerějí ji, ale Ornellu.. a o takovou popularitu máme stát??:D:D:D
-
Né, vy jste mě špatně pochopila. Pokud by Ornella do kamery mluvila o něčem jiném a znali bychom jí z jiného důvodu, nikdo by se nepozastavoval nad tím, že je nervozní a dané téma je jí krajně nepříjemné. A jak jste uvedla, známe jí pouze něco přes 2měsíce a už je evidovaná jako osobnost. Pokud se mezi slavnými pohybuje již od dětství, měla by být svým způsobem tzv. oťukaná.
To je asi tak jako kdyby někdo tvrdil, že odmala hraje na flétnu a když přijde na věc, sotva jí ufoukne...
Snažím se Ornellu pouze pochopit, ale nějak mi to nejde a nepůjde, dokud nad ní bude stát její matka a dávat jí návody, jak žít. Osoba přestává být osobou, jakmile se neřídí svým rozumem a srdcem.... -
Už si představuju, jak každý ráno všichni stojíte ve frontě u stánku a třesete se na nový Blesk s Ornellou na titulkách.....podprůměrné noviny pro podprůměrné lidi. Noviny plné lží, nenávisti, závisti, nepodložených fakt atd...a vy tím, že si tyhle cinty kupujete, akorát tenhle hnusnej průmysl sponzorujete, čímž podporujete i ty dotěrné paparazzi, které potom obtěžují všechny slavné lidi, k ty, kteří by rádi měli klid. No jo, ne každý to dokáže pochopit. Blesk bych si nekoupila, ani kdyby ho prodávali za desetník. I těch chechtáků je za to převeliká škoda.
-
Pribeh podobny mnoha jinym... Reality show servirovana bulvarem... Je mi Ornelly lito. Od malicka vedena matkou, clovekem, kteremu duveruje, aby se stala uspesnou. Ornelly maminka ma pro vetsinu z nas nepochopitelnepredstavy o tom, co je stesti a vede sve dite tam, kde by sama chtela byt, snazi se naplnit sve tuzby skze dceru. Verim, ze s laskou, jeste nechape svuj tragicky omyl. Castingy, skola, balet, utrhovani si od vlastnich ust, investice penez, energie a casu... To ji nelze uprit. V nasich ocich nepochopitelne. Ornella sve mame veri, vzdyt jeji rady fungovaly. Mama radila, Ornella praktikovala, na Pepu to zabiralo. Ano, hra Ornelliny matky, duvera dcery v matku. Lolitka s cistym pohledem a nevinnym usmevem... On to videl, nezapomnel... Roztomile zvatlani obcas prolozila slovy zrale zeny, sve matky... Kontrast. Nevinna a hrisna... Obcas se v ni ztracel a touzil ji znova najit. Touzil po ni. Zvlastne tajemna. Nechapal. Pepovi to dochazi. Vzpomina si, co videl v ocich zeny, do ktere se zamiloval. Nechtel to, jeho planem bylo si jen a pouze uzit. Zvrtlo se to. Pak to prasklo. Verejne. Pani Monika ve zmatku a strachu, ze jeji dilo prijde vnivec, pritahla oprate, zatlacila na Pepu, zautocila na Gabinu, vse opet usty Ornelly. Verim, ze Ornella Pepu miluje. Nyni papouskuje, co do ni mama husti v ocekavani, ze to opet bude fungovat. Nefunguje a nebude. Pepa je srab. Zradil obe sve zeny. Muz je tam, kde ma klid. On ho ted nema ani sam se sebou. Ceka, az se to prezene... Mozna v mezicase obcas prefikne nejakou cubku. Unik. Co ty navraty, Pepo? Prala bych mu, aby pochopil... Preji Ornelle, aby zacala byt sebou. Ornellko, zapomen na vsechno a zacni byt sebou. On na to, co videl ve Tvych ocich nezapomnel. Pokud pochopi, odpusti Ti a mozna se stane i v realu princem, kterym stale je ve Tvem srdci a vezme Te pryc ode vsech a ode vseho. Stahni se a prestan verejne on a novat a netrap Gabinu vic, nez je nutne. Je jeho zenou, matkou jeho ditete, pokud si ho vaziz, najdi v sobe uctu k zene, kterou pojal za svou.