-
clarisko to,jak jsi to napsala máš uplnou pravdu o gábině je to prostě kr...VA,která koktu kdysi odvedla od rodiny a ted v telce dělá strašně ublíženou.........to jsi trefila *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Haló kvůli tomu nebylo žádné, protože první Koktova žena byla asi inteligentní dáma,která to necpala do bulváru a asi už možná tenkrát tušila, že se to Partyšový vrátí, tak proč si nechávat takovýho slizáka, kterej by ji stejně podváděl na každým rohu? Ať si radši táhne,však on mu to osud spočítá.
A dále nechápu, proč zde každý srovnává vystupování Gábiny a Ornelly. Gábina se v šoubyznyse pohybuje již řadu let,takže měla příležitost si rétoriku vypilovat, navíc jí je přes 30 a má víc zkušeností než 19letá Ornella,kterou všichni znají 2 měsíce. Takže mi přijde jako projev hlouposti srovnávat vystupování mladé holky se zralou ženskou.
Vaše neteř se možná vyjadřuje lépe, ovšem pokud by na ní mířila kamera, tak by to možná zas tak slavné nebylo, milá Petyše. Sama s tím mám zkušenost. Mluvit do kamery s vědomím, že se to bude večer vysílat, je něco úplně jiného, než klábosit s kámoškou u sklenky kofoly.
A za další nechápu, proč mě každý podezřívá, že jsem Ornella. Holt každý člověk není zaslepený nenávistí a vztekem tak jako vy. -
A abych ještě dodala, po shlédnutí fotogalerie, kde je vyfocena s bříškem, když vytlačím svůj pupík, tak mám větší břicho jak ona. Ale jinak zbytek fotek, tedy až na pár, kde ji nepoznávám, je to tuctová holka, s nic neříkajícím výrazem a schopností prodat max. své tělo, které tehdy ještě nějak vypadalo. Líčení co používá je přehnané, už tu někdo psal, ať nepoužívá tmavé líčení, zcela souhlasím. Slečno, nechte si poradit od nějakého vizážisty, ať se na vás dá trochu koukat, když už se v té televizi nějakou chvilku budete vyskytovat...
-
Tak ono se to má narodit v březnu, doufám, že si prcek počká a vyklube se na svět 1.4.13, páč už jen početí a následná kauza kolem něj je dost vtipná, takže apríl je velice vhodný termín. Je fakt, ano souhlasím, že se Gábině vrátilo to, že odvedla tátu od rodiny, ale bylo kolem toho takové haló? A hlavně, jak vystupuje, jak mluví, jak se vyjadřuje, to se nedá srovnat s Ornellou. I má 16letá neteř se umí vyjadřovat lépe, než tato 19ka. Ale co od ní čekat, vzhledem k inteligenci její matky, která jí v tomto chování podporuje. Myslím si, že její rodina by byla vhodná jako příklad ke studiu psychologie.Teď lze jen čekat, co bude příště. A pokud je Clariska opravdu Ornella, je to ubohé, si sem vkládat příspěvky. Když už, tak pište svým jménem a neschovávejte se za fanynku, co vás hájí... *7*
-
Evžene, už to tu ale přeháníš. Chápu, že tu rodinu nesnášíš, ale nebaví mě číst tvé omezené příspěvky. Když už, tak napiš jeden a pořádnej a ne padesát hned po sobě, při čemž to nemá hlavu ani patu, bo je to plný smajlíků.
-
Partyšová neměla s Koktovou rodinou žádný soucit a slitování, tak proč by ho měla mít Ornella s ní? Každý dostane, co si zaslouží.
-
Určitě se budu dívat, až bude moderovat. Je odvážná a jestli nemá vadu řeči, tak bude výborná. I jiné, co jsou na výsluní, by raději zapomněly, pod jakým počtem dědků ležely.
-
Hele nechte ji už konečně bejt...no a co, že je furt v novinách? Tak jí to nezáviďte. Strašně rádi byste tam byli taky co???? Já Ornellu chápu tak, že je to prostě trest pro Partyšovou za to, že kdysi roztahovala nohy před Koktou a ukradla ho jeho ženě a dětem, tak jí to teď osud vrací skrz Ornellu. A Koktovi vlastně taky.
Takovýho chlapa jako Koktu bych nechtěla,ani kdyby byl nejprachatější na světě. Stačí, když se okolo něj projde slečinka v minisukýnce, jemu rupne v bedně jak starýmu čoklovi a s jazykem na vestě za ní pádí, obojek neobojek, řetěz neřetěz. Co s takovým chlípákem? Partyšová je blbá, že si ho vzala,mělo ji být hned jasný,že když kvůli ní opustil první ženu, tak ji taky může opustit kvůli další. Takovýho podvraťáka bych si nevzala nikdy. Jenže jí nešlo o Koktu,ale jen o prachy, jinak by si vzala mladšího a hezčího,jenže to by se nemohla 10x do roka válet na Kanárech a měsíčně utratit půl mega za značkový hadry,tak šla radši po starým a prachatým i za tu cenu,že se jí vůbec nelíbí. Vím,že to je diskuze o Ornelle,ale Gábiny se to týká taky. Já to prostě beru tak, že jí tu její cacnost po penězích osud takhle vrací. Neměla dělat roznožky před ženatým chlapem. Odvádět ženáče od rodiny se nikdy nevyplácí. Kdyby si vzala mladšího a svobodnýho,tak by sice neměla vyšperkovanou vilku někde na Floridě, ale měla by teď klid a mohla být šťastná a spokojená a neřešit nějakou střelenou Ornellu, která z ní má jenom srandu. Aneb Boží mlejny melou pomalu, ale JISTĚ Gábinko. Určitě ti to došlo taky. -
Moje řeč, Moncis, moje řeč. Tady to ale nikdo nechápe.
-
GABINA, že? to je jasný, každý ví co je za K.. *12**12*
-
Celkově se pořád nenápadnou formou snaží informovat okolí , že se jako bude něco dít,,,třeba že pojedou do supermarketu, a očekávají pořad ty fotografi, ale oni né a né , oni nepřišli, tak se možná dle mého názoru asi začnou SEBEPOSKOZOVAT- rozbitá kolena a nosy atd. třeba se tím zvýrazní...... já bych jim to doporučila, nějaký pád ze schodu,,něco takového, jo ornelo, ví že ted jsi venku , takže napíšeš za chvili, papapapa-tralalala-nununu
-
Ty jsi, ale pořádný omezeneček. nejsi bracha Gabiny ku... *12*
-
ještě že mají peníze na to jít 1x tydně do restaurace! vždycky v sobotu jako nastartují auto...mají totiž auto!!!!, a jedou se předvádět do restaurace a fotografují si to- jako že tam byli- a jsou luxus))))) , a posílají to do Blesku v domnění , že jim to otisknou a to jim udělá luxusní imaaage, a nakonec ta restaurace budou platij jim, že tam byli se napapat))))))))..FTIPNÉEEE ne??????????????????
-
Já bych teda s dědkama za kabelku!!!! asi nechodila, ale štikovi si myslí , že je to normální,,,
-
chudák ornella , když musela dělat lásku se starými muži , aby potom se mohla monika koupit UUUŽŽŽ konečně svojí vysněnou kabelku, a potom se sní mohla fotit. hahahahaha- ale možná je to spíš smutné , prominte mi
-
BEST OF ŠTIKAś: hrají ho-foggo, mají stary levný auto , ani jeden stromek na zahradě - protože je to drahé , a ornela si na stromky ještě nevyˇukalla!!
-
náhodou slečna Ornellka je fajn nebojí se to dát všechno najevo navíc všichni jak o ní píšou že přebrala Partyšce Koktu a jaká je teď Gábinka chudinka tak tohle dávno udělala Partyška Koktově bývalé ženě se kterou měl už děti takže teď se to vlastně Gábince vrátilo.
-
*10* Ornella je zlatokopka,tímhle co dělá si nezíská hlasy ani přízeň lidí.Měla by se zamyslet nad tím jak si dát život do kupy,aníž by se ji lidi smáli,no a maminka ani tatínej jí neradí dobře!!!Ale jak se říká "kdo chce tam......"Jinak bych asi řekla,že má v hlavě místo mozku zrní *3*
-
Přijde mi trapné zviditelnit se kvůli tomu že chrápala Koktou a že je s ním ,,těhotná" podívejte se jen kvůli tomuhle je tady už na TŘETÍ příčce a poraila třeba Kristen atd. je to hnusná krysa co se chce zviditelnit a její hnusná máma taky ať táhnou do p*dele a vezmou si tam i to její dítě jen pár lidí tam zná mapu a oni dvě si jí tímhle zasloužili VYPADNĚTE PRYČ VY ZLATOKOPKY VYJEBANÝ!!!!! FUCK YOU
-
no tak Clariska my zase všichní víme že seš ornela v převleku. *6*