Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste vážně děsně vtipní, jak ji tu furt řešíte, hlavně Šárka a Evžen, fakt se musím smát. Nechápu, že vás to tak rozčiluje, že je Ornella furt v novinách a telce. Tak ať si tam je....vážně jí nic nezávidíte??:-DDDDD *1* *1*
  • Ty taky věříš každý kravině.....myslíš, že v tý VIP drbně Blesk píšou pravdu??? Dej si studenej obklad. Všichni tady žerete blbej Blesk, papparazzi noviny, kde si každej napíše, co se mu zlíbí a všichni to žerou....:-DDD a pak to strašně důležitě rozebíráte....třeba zítra Blesk napíše, že se Ornella vdala za DiCapria a všichni tomu uvěříte a budete to tady rozebírat. Já se vážně bavím nad tou vaší tupostí přátelé. Pokud chcete znát pravdu, tak si kupte seriózní noviny a ne takovýhle trapný haló noviny, kde jsou jenom samý lži.....vyhozený peníze.
  • A nejlepší bylo , jak Štiková prohlásila do Blesku, že je kamarádka!!!!HAHAHA!!! ty ukrajinský návrhářky-jNaT.RUD. , hmmmm, tak myslím , že to si k natalii, dovolila naposledy, natalia a lidi kolem ní nemají rádi , když si z nich někdo dělá legrandu)) , to řekne ještě jednou, NT ..není kokta, monika nezná mapu- je prostého ducha , ale to neomlouvá, právě dnes jsme se tomu trochu tady fšichni společně zasmálli, NAT. jí ty šaty prodá , ale to bude drahé, bude jediná kdo tady v praze za ty šaty kdy zaplatil)))))) ale tom štik.nerozumí ta je z bažiny-nejen mravní, pro dnes jsem vás milé dámy a pánové informovala dostatečně, přeji fšem ornellam a kamarádkam z kavkazu pěkný den...ččččaaauuuuuu *14*
  • a neopruzuj lidi tím , že všem píšeš, že jdeš do restaurace..nejsi elvis..ty jsi hell-viss
  • monika ornele barví peroxidem vlasy od 13 roku!! aby jako z ní byla dáááma...hahaha, kup si moniko auto, máš look jak chudák s kabelkou od LV!!! jsi trdlo a směje se ti celá čr, já vím že jsi online, vyfot se a pošli to blesku , třeba dají 500,- trdlo jsi, zero!!!!
  • luxus?? obtloustlá klátící se sebestředná trapka která nesmrdí korunou,n neznamená , že když má někdo 2 kabelky a 3 kabáty , že to je luxus, jsou lidi ktery mají 1000 víc a nejsou tak trapný aby o tom pořád mluvili, tuktuktuk ty trdlo!!!!
  • ornella nežije v přepychu!!! jen si na to hraje !! Myslíš , že jít 1x tydně do restaurace je přepych? kde žiješ? monika je blázen a ornela jí o jednou spočítá, do čeho jí natáhla,, luxus??, zamysli se nemají ani pořádný auto!!!!!!!!!!!!! nemají ani strom na zahrad짧§
  • Jestli ji matka předhazuje chlapům od jejich 14 (a někdo o tom v té době věděl, což vyvolává otázku proč to nikdo neohlásil a její otec se na to jako jen díval?), tak měli matinku zabásnout za kuplířství a dětskou prostituci.
    Ornella měla dost příležitostí přiznat to, co ji matinka prováděla, neudělala to. Proto je v očích všech zlatokopka.
  • Já taky neříkám, že by měla mluvit do kamery zrovna o tomhle tématu. Asi jste mě špatně pochopila.
  • Evžene, ty laskavě zalez. Proč bych měla Partyšový furt něco závidět? Sice žije v přepychu, ale za jakou cenu. Mám ji snad závidět, jak se k tomu dostala? Že roztahovala nohy před každým bohatým chlápkem (starým i mladým, ženatým i svobodným), dobrovolně ze sebe udělala obyčejnou šlap..ku,která jde s každým nebo ji mám závidět toho jejího "věrného" manžela, který ji taaaaak strašně miluje a samou láskou spí jenom s ní. Nebo ji mám závidět, že si z ní nějaká 19tiletá holka přes média dělá jenom srandu a ona z toho má deprese? Mám ji závidět, že se jí celý život zhroutil, i když v TV furt balamutí, jak je nad věcí a všechno vyřešila? Tak mi teda řekni, co jí mám závidět......
  • Promin , ona není zlatokopka , máma ji předhazuje chlapum od 14 roku, ona hledá kdo je bude živit!!!! zlatokopka je něco jiného *9*
  • moniko štiková, je super jak hraješ bohatou, ale to by jste doma neměli 20 roků starou televizi! Si myslíš , že bohatství se pozná tak , že ti dcera vydělá na kabelku? Od 14roků ji paseš!! ornela není žadna zlatokopka , ale zaostalá holka , která si myslí, že to co po ní chceš je správné...............
  • Tak má neteř by do kamery ani o tomto tématu nemluvila, jelikož by jí celá rodina nohy zpřelámala,kdyby něco takového provedla.
    Nenávist a vztek proti Ornelle necítím, pouze je mi té slečny líto, mohla by mít jinou budoucnost. Ale tímto způsobem si moc přátel neudělá. Každá mladá slečna by si přála být slavnou, ať zpěvačkou či herečkou i já kdysi. A jsem ráda, že bydlím na malém městě a mám své soukromí. I když i zde se na jednom konci upr... a na druhém konci to všichni vědí. Snad dospěje do té míry, že si uvědomí, že byla chyba v tak mladém věku otěhotnět s o tolik starším mužem, bez možnosti splnit si v životě jiná přání. Vyrazit s pravými přáteli ( a ne mediálními piavicemi a paparrazi za každým rohem) na dovolenou a pak s dětmi vzpomínat nad albumy, jaké to bylo tehdy báječné... *7*
  • Začneme Partyšovou. Sama přebrala manžela jiné ženě, ehm jestli to bylo z lásky a ne pro peníze, tak to ví pouze ona sama. My se můžeme pouze dohadovat (v tomto případě ji mi není líto, sama udělala to samé jiné ženě). O jejich otevřeném manželství se ví, takže musela počítat s tím, že stačí kapka a už to ťapká a z manžela je zase taťka...
    V českém showbyznysu je spousta žen typu zlatokopka a každá jde po penězích a slávě jinak. U Ornelly je jasné, že jde jen o zviditelnění se a o peníze. Vlezla do postele se starším chlapem, otěhotněla a chce z toho vytřískat co nejvíc. Proč by nemohla? Dělá to ale způsobem pro ni možná dobrým, pro ostatní obtěžujícím. Možná za to může její nižší IQ (její chování a vystupování tomu napovídá). Jen nechápu její rodiče. Přijde mi to, že ji v tom podporují, že ji k tomu vlastně vychovali.
    Její životopis tady je kapitola sama o sobě. Tzv. "modelkou" je dnes kde kdo, ale skutečnou modelkou je málokterá a slečna Ornella mezi skutečné modelky nepatří (vyfotit se u profesionála může v dnešní době kde kdo).
  • Fajn ehm ehm ehm, no to nevím, obtěžuje narod, co to je za cuchtu, proc to zveřejňuje?Fajn bude kdyz bude uz klid a pokoj od tech tloustiku!!!
  • Moniko nech si rozumy a uvědom si že ses *12* kdyz pases deti a tobe mlyny zamelou pořádně!
  • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* bozeeee jak muže mít někdo tak hloupy takové sebevědomí MONIKO!!!
  • Sarko, hodne cestuji a kabelky LV ve světe nosí starší generace a nejvice důchodci. Všíml jsem si ale, že v Čechách LV nosí nejvíce prostitutky a hloupí lidé.
    Pán Kokta je důchodce a koupil jim kabelky,aby odcinil své "pedofilni chování-35 let rozdíl" pry chtěli kabelcicky a saticky z pařížské ulice uz po okamurovi, chteli od něj kreditku hahaha prej milovani ale není hloupej jako Kokta.
    Monice se to ale zalíbilo a vymyslela plan jak pana Koktu vydirat , chce viiiiccccc, a to prez díte!
  • Ornella Štiková je obyčejná blbka, zlatokopka a koza pitomá.
    To bych raději stčil do prasete, než do ní.
    A nakonec, to prase by bylo lepší, než tahleč kráýva.
  • CLARISA = MONIKA stikojc, .....podívejte se jak neustále clarisa napadá gábinu a tezce ji závidí ve stylu 80 let, kabáty a kanáry, vsechny komu se ornela nelibi napadá svymi uboze dulezite trapnymi prizpevky= plne zloby a zavisti ,do diskuze nejen sem , ale take hojne ke gabine....Ta rodina Stikojc je totálně posedla gabinou a neuvěřitelně ji závidí!!!!!
    Monika matka peroxid ma zde na diskuzi několik přezdívek a zuby nehty hlida diskuzi a napadá kazdyho komu se ornela nelíbí.
    Neznám nikoho komu se ornela libi!!!!
    ORNELU jsem videl v centru, ve skutecnosti vypada zoufale, strasak do zeli, fotky jsou dost vyretusovane.
    A dotyčná vypada tak na 35 let, slečna je hodně ošklivá a postavu ma jako chlap s parukou.
    Potom bulvár v ČR není to same jako např bulvár v Německu, tam ma zakladni úroveň ale zde v ČR se dá mluvit o hnoooji a lidi z blesku jsou tezce pod urovni!!! Na západe by si dotyčná prostitutka neskrtla, tam by uklizela v mc donaldu!!!!! Takhle vokate si dělat slavu a to že se sama oplodni mluví za vše!!!!!nemluvě o vymyšleném životopise!!!

*3* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit