Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemusím ji.hlavně protože si asi o sobě myslí hodně když je těhotná s Kotkou.a to jenom všude rozhlašuje proto aby si přidala na slávě.fkt mi to přijde ubožácké.ale každej má nsvůj názor a můj názor zní Nemám tě ráda. *10* *10* *10* *10* *10*
  • LoL *1* Nejen že neumíš česky, ale i to co je dobře považuješ ze špatně *1* Já tam vidím špatně snad jen "prej" Ornellko, já se bavím, fakt stačí aby jsi otevřela pusu a nebo něco napsala a nikdo tě nemusí urážet *14*
  • Obavam se, ze tohle nebude Partysova;)
  • Jestli myslis to sparene prase Koktu, tak pochybuju, ten je ve smrti, ze ho smocil zrovna do Ornelly;)
  • Ale no tak Evžene, každej ví, že jsi Gábina v převleku, tak už toho nech, běž radši nakupovat předražený hadry a neopruzuj tady.
  • Lépe bych to nenapsala!
  • ..ctí dát Ohryzele 1000.palec dolů !!! *15*
  • jediný, kdo si na tom posiluje ego, je ten tlusťoch...
  • Tahni na Moravu Olgo-Path !!! Cuzoooo co si mysliiis chceš přes drzkuuuuuuu , neseeerrrrr se do města a vrať se ke hnoji trapko!!! Nikdo o tě nestojí!!!! Seš zbytecna trapka! *1* *16* *1*
  • Ornela = Clariisa = Paroh = Cundopal
  • CLARISA = Ornela
  • *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Hnuuusaacii retardovanyy sviiiiněěě *12* *12* *12*
  • Protože Ornelka delallaaa sexytime,ale svedila ji přitom pochvi-cka,a potom se Monika přejmenovala na KUNDOPALL , ale super jméno pro lék na mikozu!
  • Nechápu proc se KUNDOPALL zúčastňuje diskuze= Monika, protože její rodinu svrdi kundaaaaa! *11* *11* *12*
  • Kundopal udělala ORK.........ornelka (asi. Ji paaalila od Klokty ku.ndicka), proto KUNDOPALL
  • Na zdraví kundopalu!!!!!!!!!!!!
  • CLARISA=ornela a také´´´´´´ paroch a kundopal - JAKO ŽE ORNELU PALÍ KUNNda KUndopal byl Ornella,
    to je neuveritelny!!!!!!!!!!
  • STOP CLARISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • *9* *5* *3* *14* *14* *5* *6* *8* *10* *3* *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit