-
*6*
-
Je mi tě Ornellko upřímně líto, že děláš špatné věci co Ti radí tvoje matka !! Tahle kauza Ti maximállně uškodí ve Tvém životě!!!!! Probuď se !!!! Život nejsou jen peníze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Clarisko alias Ornelko už nepiš do této diskuze NEHODí SE TO!!!
-
Clarisko alias Ornelko už nepiš do této diskuze lidi tě tady nemají rádi, tak už si to uvědom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ornella =. Clariska = rodinná diskuze = !'nnnnnnnn. €€€€€€$$$$$$ = jde o prachy nebo neeeeeeeeeee???
-
jen aby ses nedivila.
-
Už jen kvůli Ornelle to neudělá! Nesnese porážku! Neustoupí za žádnou cenu, a pokud si to vážně myslíš, jsi stejně naivní jako Ornella..
-
Nejde mi do hlavy Tvé věčné narážky na Gábinu.. nepatří náhodou do diskuze o ní?
-
Hej Gabčo, prý už máš novýho chlápka? Zase prachatýho. Nejsi ty náhodou zlatokopka? :-DDD
-
Šárko, Charlotko, nevím, jestli je to až taaaaak strašně veliká dřina sjet kurzorem myši a přečíst si ten důvod, který jsem napsala. Je to hodně veliká práce viďte??? Asi by se vám ulomil umělej nehet. Ale krafat tady od rána do večera a zavařit klávesnici, to už taková práce není co? :-DDDDDD
-
Tak do měsíce, nejdýl do dvou, podá Gábina žádost o rozvod.
-
No, moc zajímavá diskuze!
Štikovic rodina proti zbytku světa!
No, tady je můj názor.. Ornella je zlatokopka dychtící po úspěchu a zájmu bulváru, nicméně je to 19ti letá holka, proboha! Pokud se na ni dívám z mého pohledu 21leté, nemůžu od ní v tomhle věku čekat nic víc a nic míň, než od sebe.. nedospělé chování a určitá naivita k nám teď prostě bohužel ještě chvilku bude patřit ! V tomhle Ornellu chápu, ale co mi nejde do hlavy jsou její rodiče, kteří ji v tom všem vystupování v médiích podporují! Mají ji chránit před tím vším chránit, a hlavně i před ní samotnou! Už si nadělala takových nepřátel.. až se za tím ohlédne za pár let, bude si rvát vlasy a rodičům moc poďekuje, jak pěkně jí v tom nechali vykoupat! Sdílí někdo podobný názor jako já? -
Ano Sari, to si Clariska mysli, a popravde receno, videt , jak se milenka manzela exhibuje s miminem, to ustoji malokdo... Bohuzel, tim ze vysel najevo tento pomer, mezi Koktou a Stikovou, tim to zdaleka nekonci.... Jeste zbyva 5 mesicu, takze to bude- uz to kope!!!, uz mame zupan, v listopadu si pocteme, jak ji boli zada a kolik. pribrala, v prosinci co dostala, potazmo dostalo dite k vanocum, v lednu budou jmena, v unoru jak se tesi na porod a konecne tu mame brezen!!!! Slava- kdo da nejvic z medii, ten se bude moct koukat. Ornelle mezi nohy, jak se ji tam to male dere na svet a hned se dozvime, co to je, kolik meri a vazi a jak strasny ten porod byl, ze malem zdechla na sale, ale nastesti!!! vse dobre dopadla. Matka i dite jsou v poradku, otec na prasky a baba Stikova bude s kalkulackou premyslet, komu proda prvni zvratky, prdiky a hov.a toho maleho. At taky o nic neprijdeme:)
-
Si trošku dovoluješ na to, že jsi male děcko...
-
Z fotek co jsou na netu lze vidět, že slečna je opravdu šeredná... krásnou modelku jde s fotoshopem udělat skoro z každé. Kdyby si nepatlala ty tmavé stíny, tak vypadá lépe dle mého názoru, alespoň trochu by to pomohlo...
-
Clarisco proč jsi tak sprostá, snad dokážeš na normální slušnou otázku slušně odpovědět, fuj!Děláš ornelle špatnou reputaci když se tak chováš a kopeš do lidi, jen muj názor, smutné. přeji ti pěkný den
-
Děkuji ti , jak hezky mě oslovuješ, lidi tady píšou , že jsi ornella štiková a asi mají pravdu, slušně jsem se zeptala, a ty jsi nedokázala odpovědět jen urážíš , to mi stačí, Nazdar
-
napsala jsem celý odstavec a vážně to nebudu psát znova, sorry.
-
AHA jako myslíš kvůli tomu dítěti, že se jako partyšová zhroutí..ANO ?
-
Vážně se nezlob , nechytám tě za slovo, ale když jsi ted on line , tak to není zas takový problém - jsou to 2 věty , a omlouvám se , že tě to rozčiluje psát znovu a znovu, tak ještě jednou a naposled - jen pro mě, děkuji *3*