-
nebudu to smolit znova, je to o pár řádků níž. Nebuď tolik líná.
-
no tak to prosím , napiš ještě jednou, moc prosím, já to dohledávat nechci *3*
-
jako myslíš , že Partyšová neustojí to, že ornela porodí, nebo co ? nerozumím *9*
-
nebudu to psát 2x, už jsem to napsala. Tak hledej šmudlo.
-
nerozčiluj se , napiš mi prosím co myslíš tím , že to Partyšová neustojí, prosím napiš to! *14*
-
já už jsem to napsala, stačí se naučit číst
-
Clarriscco? vysvětli nám , prosíme tě pěkně, CO JAKO PARTYSOVA vzdá???? CO JAKO NEUSTOJÍ???? to nás moc všechny zajímá, co tím myslíš, zatím se měj hezky, papapa *3*
-
A co Partyšová jako vzdá?? ? ? ???????prosím odpověd....ta bude asi zajímavá *1*
-
Ornella je, jaká je, ale arogantní a penězchtivá Partyšová není o moc lepší!!!!!!
-
jestli narážíš na mě, tak se podívej do učebnic češtiny a zjistíš, že píšu správnou češtinou. Že ty nemáš ani základku a neovládáš to, to je tvůj problém. Vrať se do první třídy!!!!!! náááádhero.
-
že vzdá manželství s Koktou a nechá se rozvést. I když před kamerou ze sebe dělá hrdinku a předstírá, že je v pohodě, je na ní vidět, že v pohodě není. To je jen taková mediální přetvářka. Dobře jí tak - kosa na kámen narazí. Před Koktou kdysi roztahovala nohy stejně jako Ornella a přebrala ho jeho první ženě. A to se nedělá. A pokud to někdo udělá, tak se mu to vrátí. A Gábince se to už vrací!!!!! Myslela si, že když uloví pracháče, že bude mít život ze zlata. Ale ono ouha!!! Ono se to vrátí jak bumerang, třeba až za pár let, ale vrátí. Spravedlnost existuje. Teď dostala pořádnou facku, tak snad si z toho vezme ponaučení.
-
THE BEST OF : OSUD, KUNDOPAL- tak trapnou přezdívku může vymyslet jen Štiková,KLARISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - dle gramatiky a naivního slovosledu, občas pozměněného soudím asi ornelu nebo moniku štikovou, oni mají jenom základku, tak to dává logiku!!!
-
umíš hezky pěkně česky - jsi ornela?
-
Já se mu ale vůbec nedivím. Je to chlap, má své potřeby tak si třeba jen užil. Ale veřejně se přiznávat k takové... nevím jak to slušně napsat, to už bych taky zapíral *1* Spíše mi přijde trapná Ornellka, jak se snaží těžit z toho, jak veřejně prohlašuje s kým vším spala. Dyt akorát ukazuje na sebe jaká je laciná stepařka...
-
A co má vzdávat? Pokud je chytrá a jako že aspon oproti Ornellce je, tak nechá celou tuhle trapárnu za sebou! Tam jednak nemá důvod a hlavně není o co bojovat. Jak si říká, kdo uteče, vyhraje.
-
slečna jedné věty "no to je jasný,prostě " ! Která se navíc za každým druhým slovem roztlemí a žvejká jako krá.a !
-
Neskutečně pitomá holka *1*
-
Teda, to je neco, ta tvoje gramatika!!! Ty se nezastavej nikoho a radsi si zarid doucovani ceskeho jazyka!!! Retarde;(
-
Tak Štěpánka ji nezeru, bo ten se k takove ficce nedostane bliz, nez ze ho Ornella uvidi na kurtu v TV. Co se tyka Okamury, tam si tak nejsem jista, ze s ni nespal, protoze doufam a chci verit, ze neni tak prohnana, aby si vymyslela souloz s nim. Spis mi prijde, ze ji mel, akorat je mu to ted trapne, tak tvrdi, ze ne. Coz mi prijde dost smutne, mel by byt ferovy chlap a jestli ji pichal, tak by mel zarazit ty nejasnosti a rict nam na rovinu- jo, spal jsem s ni, ale byla to chyba a lituju toho!!!- bo jestli by chtel takhle prezidentovat...
-
Gábina to neustojí, až Ornella porodí a bude s tím prckem v novinách, tak to Gábina vzdá. Možná i dřív.