Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aspon má trochu úroveň a nějaké vyjadřování! Ornela je trapka, kterou musí fotit profesionál s vyzážistkou, kteří udělí i z takové škatule krásku. Pak stačí aby otevřela v nějakým rozhovoru hubu a je jasné že kdo s ní spal to myslel maximálně jen si užít na jednu dvě noci. Tohle nemůže chtít normální chlap doma *15*
  • *1* S Tvou gramatikou raději nepiš nic. Ale podle Tvé naivity hádám že ti moc let nebude, tak třeba to doženeš ;) ...prej zamilovaná *1* Ta holka jde od začátku po penězích a nic jiného *14*
  • ohnelo je vydět že si uplně vypatlaná *6* všichni víme že si clariska, my nejsme tak hloupý jak ty si myslím , jesdiná hloupoučká kravička seš tu ty
  • bože holka ty si stracená
  • Předem chci zdělit, že se jí nechci nějak zastávat!! *3*
    Zajímalo by mě, co by ste dělali vi! Kdyby ste byly na jejím místě! *7*
    Je fakt že Ornellu také moc nemusím a to co provedla nebylo hezké, ale na druhou stranu, není to taky jen její vina *15* Ano byla zamilovaná, ale kdo jí tu hlavu tak zblbnul?Kdo jí sliboval hory doly atd? .... *KOKTA* .... Takže taky musíte na druhou stranu uznat, že za to z jedné stránky nemůže! .... *7* Uprímě? ... já bych si to dítě taky nechala, je to přece taky moje součát *4* .. Ale samozdřejmě že bych napsala takový krávoviny jak ONA do BLESKU nebo tak ... Chápete ?
    *15* Jeto hnusný, co dělá, ale Kokta je taky *** ... *5* když to tak řeknu *3* .
  • Já Gábině nic nezávidím, určitě ne to, že je to prostitutka z lepší společnosti, která se ničeho neštítí. Vy přestaňte závidět Ornelle, že je slavnější než vy. *1* *1*
  • Ornela = Clariska (přestaň už závidět a pořád omýlat o Gábině)

*16* Ornelko tak už tu máme pravdu o tom jak jsi otěhotněla = nechutné *12*
  • Ornella osočila už 3 mediálně známé muže,že s nima něco měla..jeden se k tomu nevyjádřil (a pochybuju,že jí někdy v životě viděl a možná ani zatím o jejím osočení neví-jde o tenistu Radka Štěpánka,s kterým měla něco mít před čtyřmi lety i když byl v té době už zadaný) a druhý to popřel (Okamura)..a Kokta uvěřil jejím lžím,že bere antikoncepci ! Takže tak..kdyby šlo o jednoho chlapa,mohla to být náhoda,ale když už jich osočuje tolik..a všichni jsou jako na potvoru mediálně známí..náhoda ? Silně pochybuju ! Měla údajně i neznámé partnery a jak vidíte,těmi se nikde v médiích nechlubí..vždy ji šlo údajně jen o majetek,nebo o možnost zviditelnění..ve 20 letech už má člověk většinou trochu jiný projev..pokud není mentálně retardovaný..ten její odpovídá 12letému dítěti..zviditelňovat se snažila už před časem na Okamurovi,což se jí nepovedlo,tak šla po jiné "rybě" ! Jinak včas pochopila,že s jejím obličejem a postavou z ní nikdy modelka nebude,tak zkusila přijít ke slávě poněkud přízemnějším způsobem..Kdyby jí bylo 15 let..ale v jejím věku je kalkul jasný ! A otěhotnět jen kvůli slávě,je opravdu ubohost nejhrubšího zrna ! A lhala,že nenadávala Menzelovi a přitom byl na aha zveřejněn důkaz,telefonát,kde mu nadávala !!
  • Ona se směje za každým druhým slovem,protože je mentálně retardovaná !!
  • Nehorázná trapka, která si ani nezaslouží mít tu nějakej profil! Není vůbec hezká a je to až trapné jak se snaží prosadit přes bulvár s roztaženýma nohama a matka ji v tom plně podporuje, protože ví, že je to nula jako ona *14*
  • Dyt je naprostá blbost aby ji někdo zesměšnoval! Viděl jsem s ní jen jeden rozhovor a zjistil jsem, že ona se sama zesměšní jen otevře usta. Tedy ztrapnit se ona zvádá sama dokonale!
  • Máte pravdu, plně souhlasím....takové koště....to snad neni ani možné...a ještě se její rodiče v tv ukazují a mluví o tom s kým spala.....jsem cizinec...ale tohle jsem teda ještě nezažil.....
  • Vtipná slečna, která už neví do čeho píchnout...éééé kdo by do ní píchnul *15*
  • Jste tu všichni směšní, jak se do ní furt trefujete, ona se tomu akorát směje. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • 19 kurvi.ka podrží zazobaným dědkovi a hned je to celbrita a řeší to noviny. Je to zoufalý v této divné zemi. Kdyby ta 19 kouřila za kilo tak bych do toho šel víc mi plat dělníka nedovolí. Takovejch slepic máme plnou fabriku, jen nejsou tak pitomý, sou hezčí, umí se uživtit slušnou prací a nešukaj starý bohatý "podnikatele".
  • Tak tu mam posledni, zhave info ze vcerejska z overenych zdroju!!- predstavte si, ze kamarad Kokty ( doktor v Naples- Miami), vypravi, ze Kokta se mu sveril, ze se vyprazdnil Ornelce na bricho a ona si to tam sama vpravila!!! To je sila! Nazor, zda je to pravda, si udelejte sami. Ze to nebylo dite z lasky, je asi jasne;)
  • Uztrewqasdj JK LOH zd huhu ji in
  • Lomí Khmérů
  • An dechu blokují
  • *1* *9* *13* *13* *8* *9* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit