-
na svůj věk si trapná a chceš se pouze medializovat a dělat jiným problémy.To jak se o Tobě píše,že jsi bohatá atd.zajímalo by mě,kde si na to ve svém věku vzala ??? Asi samej bohatej chlap co ??? že Ti není hanba fuj !!!!!!!!!!
-
Podle mě, jenom někdo bez charakteru může vlézt ženatému chlapovi do postele (či pole) a rozhlašovat do celého světa jaké to bylo. Píše se tu, že Ornella je inteligentní a dost toho umí, ale podle tohoto moc inteligence nepobrala. Proč jsme o ní neslyšeli jako o skvělé tanečnici nebo umělkyni, ale jenom jako o milence stárnoucího, manželkou vyživováného obšourníka? Asi to s tou uměleckou dráhou nebude tak žhavé, co? Než se zviditelňovat takovým způsobem, tak budu radši nula, které si nikdo nevšímá a nefotí jí na každém kroku, než rádoby celebrita.
-
Bohužel nechápu, proč do zlatokopek a roznožek všichni nadávají jenom Ornelle, v českém šoubyznysu jsou daleko profláknutější šlápoty, kterým Ornella nesahá ani po kotníky. Navíc, kdo ví, proč ona hraje tohle divadlo, třeba jí Kokta nasliboval hory doly a teď ji odkopnul. Nikdo z nás do té kauzy nevidí pořádně, takže bych ji za to neodsuzovala. Třeba má opravdu být důvod na Koktu hnusná. Představa, že je mi 19, jsem těhotná a otec mého dítěte mi vyhrožuje právníkem a snaží se mě uklidit pod kobereček, není zrovna moc příjemná. Takže já ji i docela chápu.
-
Občas, když sem zavítám a čtu si příspěvky jiných mě to vrátí do dob základky, kdy jsme se hádaly kdo je lepší. Jestli Spice Girls, nebo Kelly Family. Je to zábavné ( doufám, že tím nikoho neurazím ) si tu přečíst různé reakce a názory lidí
-
Netvrdím, že o úrovni vím všechno, ale některé vaše reakce jsou přehnané. Ano, občas i já si sem rýpnu do její osoby. Ale nepomlouvám jí, držím se faktu, který jsem si stejně jako ostatní přečetla v již několikrát zmíněném bulváru, ale zakládám své příspěvky na základě shlédnutí reportáží s ní a řídím se svým selským rozumem, který nedokáže pochopit, proč to ta holka dělá. Je tolik jiných způsobů, jak ze sebe udělat slavnou. Jestliže se opravdu pohybuje odmala mezi slavnými, proč nevyužili známosti s některou z nich a nevkročila do šoubyznysu třeba právě jako moderátorka. Nikdo by jí pak nenadával do roznožek, zlatokopek, apod.
-
a podle mě jsi z Marsu ! *1*
-
Fandím Ornelle, podle mého názoru je hezká a jednou to dotáhne daleko. *5*
-
A Clarisko, NEHRAJ!!! Všichni víme, že Ornelka to tady čte neustále! A ty to za ni píšeš! Nemá co jiného na práci když ji Kloktav nechce! Baf nununu većerníček a dobrou noc!
-
STOP Clarisko, co seš tak zainteresovaná? Dávají Tobě a Tvojí rodině Štikovi vajíčka nebo jiné zpropitné?
Když jseš tady tak aktivní doporičuji Ti sežeň si na ně kontakt a třeba Ti to Ckarisko něco hodí!
Nebo jseš už nyní zaplacená a děláš jim promo tady na diskuzi??!!
Prozrad´ nám své pravé jméno ... clariso *3* -
haha clarissa = ornelka nebo rodina štikojc ...Clar je jako dravá Štika nebo ne přátelé zúčastnění? Typuji matku Štikovou! *3*
-
Ornella souloží s Koktou v poli a chce Jirku Pomeje
A tohle jsme si bohužel fakt nevymysleli.
Poté, co Pepa Kokta zplodil malého Loje Vitona Štiku von Peroxid, manželka Gábina Partyšová ho tahá na vodítku a zabavila mu penis, který mu vrátí až na konci školního roku.
Tak už aspoň víme, jak vznikaj kruhy v obilí. A rodina Štikova očividně ví, jak vznikaj olejový kruhy v benzínu, protože když někdo řekne následující, musí pít benzín. „Sice to leží to všechno jen na mě, ale snáším to dobře, protože mít dítě s Pepou Koktou je mi dáno osudem. Kdysi dávno to mé mamince předpověděla vědma. Mamince by se ke mě ale více líbil Jirka Pomeje, protože má ráda jeho charismatický sametový hlas.“Kokta, Štika, Pomeje. Předtím Tomio Okamura. Až Ornella řekne, že spala s Ivetou Bartošovou, začneme jí platit za PR na náš web. -
..a pravdivě ! Ornella Štiková bude dělat moderátorku Miss Junior
Bohužel ne volby nejhezčího junior salámu.
Jak jsme se milionkrát přesvědčili, kariéru v českém šoubyznysu může udělat každá, co políbila aspoň jednoho senilního lemroucha a pravidelně se ocitá v prodejně cyklistických potřeb, protože si na ceduli přečetla, že se tam prodávaj šlapky.Takže Ornella Štiková roztáhla nohy na Pepu Koktu, on si to spletl s obličejem, a katastrofa byla na světě. Dědička výrobny sádla z druhých brad svojí matky s názvem Štika Prasečí Lůj Vitón – Ideas for life porodí za pár měsíců malého Koktu Štiku. A to je dostatečná kvalifikace na to, aby Ornella moderovala volbu Miss Junior.
Plácly si na to s ředitelkou Miss Junior, kterou kupodivu nedělá Miloš Zapletal. Ornella je totiž prý chytrá, inteligentní a zajímavá dívka, přesně taková, jako by měla být Miss Junior.
Milé dívky, chcete se stát vymletou zlatokopkou, co posílá bulváru fotky z ultrazvuku a všem vypráví, jak jí padesátiletý zkrachovalý seladon s vizáží člena Maxim Turbulenc revival udělal dítě menším penisem, než má lady Gaga? Přihlašte se do Miss Junior! Úplně vidíme ty hesla na plakátech. -
Ornella a hezká ???? *6*
-
Nejtěhotnější HROŠICE ! *15*
-
Napsala jsem, že Ornellu mnozí varují před postiženým dítětem a že je odvážná. A dodávám, že na pesimismus je čas, až se dítě narodí. Rozhodnout se být na startovní čáře v 19ti sama a s miminem chce kus odvahy. A to, že ji máte, Vám lidi závidí. Je Vám 19, jste hezká, máte sexy pohled a výraz a to je věc, kterou buďto máte nebo ne, nedá se naučit a nepomůže k tomu žádná plastika. Přeji vám úspěch a hodně štěstí.
-
A k něm názorům, kdy ji tady nějaký pseudointeligent přeje postižené dítě, k tomu se radši vyjadřovat nebudu, protože bych dostala ban pro porušení slušné diskuze. Jednoduše - tohle může vyslovit člověk na té nejnižší inteligenční úrovni, člověk, který má inteligenci a rozum na stejné úrovni jako hrábě s motykou. Jééééé pardon - to je urážka hrabiček a motyky, i ty jsou inteligentnější a potřebnější než tenhle pseudočlověk.
Takže si tu pomlouvejte Ornellu třeba do soudného dne, je to vaše volba. Diskuze s vámi pomlouvači byla vážně poučná. Přejte jí klidně to nejhorší, co na světě existuje, ono se to ale obrátí proti vám. Tak hodně zdaru. *3* -
ornelo alis clarisko vidím že se bráníš zuby nehty ale stejně ti to nepomůže
-
štiková tak ti nevím to jen hraješ nebo seš vážně tak blbá?
předpokládám že mi odpoví clariska *1* -
Cituj navážení do Ornelly.
-
blbečka zkus dělat z někoho jinýho.... *15* *15*