-
Ornella Štiková se odmala pohybovala mezi předními umělci a váženými lidmi z diplomatických služeb-jak už jí to rodiče předurčili. Jako malá holčička si zahrála v pořadu Kouzelná škola společně s Dadou Patrasovou a po této zkušenosti se dala na balet. Byla přijata na státní baletní konzervatoř, kde se zaměřila právě na balet a později i na step. Po nějakém čase se musela společně se svojí rodinou odstěhovat do Washingtonu DC a pak i do Moskvy. To vše jí dalo znalost angličtiny a mnoho zkušeností kolem uměleckého světa. Po příjezdu zpět do rodné ...
Vy ani nevíte, co všechno si bulvár dokáže vymyslet *1* *1* *1* -
její matka vrátnou? no, aspoň nějaké poctivé zaměstnání, ještě by to ale chtělo poctivé chování, ale asi si myslí, že když Gott začínal jako elektrikář, tak jí by to mohlo taky projít. jenže zapomíná, že to chce potom něco umět. strkání dcery do postele postarším pánům mezi umění ještě nepatří. možná tak za dob starého Říma,kdy se něco podobného vyplatilo Kleopatře
-
ohnelo zalez aj s tou tvojí vypečenou rodinkou do boudy a neštěkej!!!!!!!!!!!!!!!§ to už se vážne nedá co ty si zač
-
uplně s tebou souhlasím
-
Clariska je Monika Štiková s Ornelou!!!!!!!!!!!! *3* :-DDDD
Večerníček: TEN KDO KRADE také lže, jako Ornela a její vymyšlený životopis - je z chudé rodinky.
Hadříky má od starších pánu za prostituci. -
Podivej se na to takhle ty idiotko,clovek ktery si dovoli napsat vec jako je tahle....
"Že Gábina bude muset makat jak řezačka,aby vydělala Ornelle na alíky? No a co.....Primadona si asi myslela, že když pro sebe urve ženatýho pracháče, tak bude mít sladký medový život. Jsi vedle jak ta jedle Gábi, prachy ti šťastný život nezaručí. O tom ses sama přesvědčila. Když sis Koktu pověsila na krk,tak se teď starej....a žehli jeho chyby.
I ten nejsladší život se může změnit v noční můru. V ukradeném přepychu sis pobývala dost dlouho a teď Ornella. Ten falešný klídek je ten tam. Vůbec se nedivím, že ti to je proti srsti a že se snažíš Ornellu umlčet.
Pokud by se s tebou Kokta rozvedl, tak si z toho vem ponaučení a nebuď tak blbá!"
si nemuze dovolit oponovat nicemu!!!
Ve skutecnosti povazuju za mensi zazrak ze ses po napsani tohohle zvratku vubec nezadusila vlastni debilitou a drzosti.Mozna jsem to prehnala a mozna ne,ale vy slecno/pani nejste na miste aby jste to mohla komentovat.Toto pravo maji vyhrazene lide a vas nemistne psychopaticky komentar o pani Partysove vas z teto kategorie odstranil!
Co se me tyka,slecna Ornella pro me nadale zustane poloprastem uz jen z tech duvodu ze neni dost dobra na to aby vubec byla cistym prasetem. -
No samozrějmě, že my všichni, co je nám Ornella a celá její famílie pro smích jsme podprůměrní chudáčci.. jak jinak.. tak už nás konečně přestanete přestanete krmit těma nesmyslama?
-
Že se Ornella prodává do bulváru mi nevadí. Mě spíš vadí lidi,co jsou do něj zahryznutí a nemůžou bez něj být ani den. Já je beru jako ubožáky. Kdyby tihle lidi bulvár nesponzorovali, tak by neexistoval a Ornella by se do něj nemusela prodávat a vy byste ji tady nemuseli řešit a sprostě jí nadávat.
-
Anonyme, tak jsem to nasla, je to od Tomase z 5.9. A spolecnost, ktera zamestnavala starou, se jmenuje ETF;), Mona a vratna...-) HEEJ, kam se cpete, vy debilove, musite se u mne zapsat!!;)) Zive si to predstavuju.)
-
uz jsi zde popsala klasickeho ctenare bulvaru a psala jsi i o tom, o jakych lidech bulvar pise. Hojne pises o Ornelle a to tak, ze to hranici s posedlosti. Proto jsi, domnivam se, doststecne fundovana, abys mi objasnila, proc slecna Ornella dava rozhovory bulvarnim redaktorum, toci pro ne videa, foti fotky, reaguje na telefonaty? Vnes mi do toho logiku, prosim, a nezapomen pri tom na nic, co jsi kdy zde jiz napsala. Tvuj nazor me vazne zajima, proto me potesi, pokud odpovis. Dekuji.
-
Asi si to budeme muset ověřit, docela mě to zajímá.
Proč by bohatá matka musela pracovat jako vrátná, něco na tom bude divného. Zkusím to zjistit.
Že se toho ještě nechytil bulvár. Statisíce za oblečky, boty a kabelky a máma na to dře ve vrátnici???
Divný
*1* -
A dovoluji si oponovat té hrubé nadávce poloprase. Ornella beztak vypadá líp než polovina lidí zde diskutujících. Takové označení bych si nedovolila říct nikomu, ani kdyby to byla pravda. Je to jen známka něčí podprůměrnosti.
-
Koukám, že budete asi další chudáček, který hltá bulvár každým douškem.:-)) Nevím zda Ornella kradla, ale může se stát, že nějaká slávychtivá prodavačka si tohle vymyslela, protože se jí zachtělo popularity. Vy ani nevíte, co všechno si bulvár dokáže vymyslet. Proč se v tomhle státě bulvární špíně tak daří? Protože to lidi žerou, milujou senzace a lži a nemůžou bez toho být. Jak ubohý národ.
-
Hahahah vypada fakt jak kralík ... Bravoo ,to je on !! Tady za pokladnou najdete 100x hezcí a príjemnejsí holky,nez toto pretrhdílo!! Akorat nemaji ty spravne konexe.....
-
No to vis, ze si to pamatuju, a ten dotycny to psal docela verohodne, i se jmenem podniku...;), to musela byt prca- stara Stikova s tou svoji nevymachanou, prorizlou drzkou, plnou splasku..;), a proc;)?
-
Rád bych podotknul že to je pouze bulvár ktery se vůbec obtěžuje o tomhle polopraseti něco psát a toto zmíněne poloprase toho rádo využívá.Nehledě na to že by po tehle děvce bez bulváru neštěkl ani pes!
Pokud chcete tvrdit že existuje nějaké jiné medium než bulvár které by o ni podávalo zprávy tak si dovolím doporučit okamžitý návrat k realitě :)
Takže pro mě je bezpečné předpokládat že špína kradla!
Jinak ohledně toho proč sem lidi chodí,v mém případě je to jako cesta do zoo.V zoo člověk uvidí divoké prase a případně i jiné tvory,například hyenu.
Díky slečně Štikové máme nyní možnost sledovat život křížence těchto dvou tvorů volně a mimo zajetí v jeho přirozeném prostředí.
Za sebe musím říct že v tomto případě je příroda mocná čarodějka a ja si to prostě nechci nechat ujít *16* -
je to piiiiča a ještě k tomu hnusná jak ta její vyžraná matka *11* *11*
-
Že někoho zabila, tak tomu bych nevěřil.
Že se zabila, protože neumí chodit v botech na podpatcích, tomu bych věřil, ale že někoho zabila, to ne, to určitě ne
*5* -
Nerozumím jedné věci - když jste z Ornelly tak unavení, tak proč čtete zprávy o ní a proč sem lezete? Vážně nechápu. Tak ji ignorujte ne? Hmmm jasně, vyskytla se zprávička, že Ornella krade...to jste předpokládám četli v zaručeně pravdivé bulvární škváře viďte? Bulvár totiž vždycky píše čistou pravdu. Zítra tam bude zpráva, že Ornella někoho zabila. A zase tomu budete věřit a rozebírat to tady. Nechápu, jak někdo může být tak neuvědomělý a věřit tomu, co si bulvární špína vymyslí.
-
Proboha, ať už zavře tu svou nevymáchanou hubu, je blbá, až to bolí, škaredá a vypadá jako králík. To nenarozené dítě už teď lituju - za takovou matku by styděl každý.