-
Předem chci zdělit, že se jí nechci nějak zastávat!! *3*
Zajímalo by mě, co by ste dělali vi! Kdyby ste byly na jejím místě! *7*
Je fakt že Ornellu také moc nemusím a to co provedla nebylo hezké, ale na druhou stranu, není to taky jen její vina *15* Ano byla zamilovaná, ale kdo jí tu hlavu tak zblbnul?Kdo jí sliboval hory doly atd? .... *KOKTA* .... Takže taky musíte na druhou stranu uznat, že za to z jedné stránky nemůže! .... *7* Uprímě? ... já bych si to dítě taky nechala, je to přece taky moje součát *4* .. Ale samozdřejmě že bych napsala takový krávoviny jak ONA do BLESKU nebo tak ... Chápete ?
*15* Jeto hnusný, co dělá, ale Kokta je taky *** ... *5* když to tak řeknu *3* . -
-
umíš hezky pěkně česky - jsi ornela?
-
Teda, to je neco, ta tvoje gramatika!!! Ty se nezastavej nikoho a radsi si zarid doucovani ceskeho jazyka!!! Retarde;(
-
-
LoL *1* Nejen že neumíš česky, ale i to co je dobře považuješ ze špatně *1* Já tam vidím špatně snad jen "prej" Ornellko, já se bavím, fakt stačí aby jsi otevřela pusu a nebo něco napsala a nikdo tě nemusí urážet *14*
-
-
*1* S Tvou gramatikou raději nepiš nic. Ale podle Tvé naivity hádám že ti moc let nebude, tak třeba to doženeš ;) ...prej zamilovaná *1* Ta holka jde od začátku po penězích a nic jiného *14*
-
-
Hub
Kjb -
T
C -
.
. -
napiš něco aleši!
-
Podvodníci a prostitutky
Retardi obtloustlý, lháři a zoufalci -
.
, -
Teď čtu novou zprávu, že Ornella se dala dohromady s Koktou. No, co jsem říkala? A už je to tady...... Předpověď se zase vyplnila. *3*
-
Kolik mi ďas , když ti naklikam 100xdohodiny?
-
H
Nj