-
gitzgkug
marpo je nej borec.olé *3* -
nej lepší raper
Marpo je nej raper má prostě super songy a nějakej Tafrob je proti němu packal. *3* -
Marpo
Marpo je fakt dobrej ale nejvic se mi nanem libi ty texty sou fakt dobry a ja sam osobne si mislim ze je marpo skromnej kluk jen chce dat svi skusenosti jinejm lidem ja se tema textam ridim -
HH
Jo je dobrej akorat uz je moc znamej, ale von vsem jeste ukaze *3* -
Mapro a Chinaski
Tak Marpo teď bude bubnovat s Chinaski? Na to jsem zvědavá. Zržím mu palce. *3* -
-
Re: Mapro a Chinaski
hele tak na to jsem taky moc zvědavá *8*
-
-
Marpo
já nwm co tu polovina vás řeší podle mě je Marpo a Tafrob na stejný vlně. *5* -
ZMRD
Marpo je zmrd, co snad nikdy neslyšel rým. Jeho texty sou vo hovně stejně jako celej českej hip hop. Marpo, PSH, Indy=ZMRDI!!! -
-
Re: ZMRD
TO BYCH CHTĚLA VYDĚT TEBE *1* *1* *1* Ty bys tam vůbec nestoup *9* a natož dal dohromady alespon nakej ten song *9* Ty Woeee radši si vem plíny ty....Zmdrde *10* *10* *10*
-
-
Marpo
Marpo je obyčejný vypatlaný dement blbec jeho potkat na ulici tak neznám vlastní jméno -
Otík :-)
Tak ty člowěk kterýho úplně nejwíc miluju *1* marně čekám zda se ukážeš i w mém městě zatim bohůžel nic... *9* jestli to jde tak se ozwi na email-Melinda09@seznam.cz předem dík pá -
Marpoo
Čus, asi mi to nebudete věřit ale jsem Otíka sestřenka :D Můj dědeček je taky Petřina a proto sem si nechala udělat testy s Marpem a ono to vyšlo:D *15* -
-
Re: Marpoo
*15* *15* *15* -
Re: Marpoo
Tk to těžko nejseš... *1* Ptž moje kámoška je jeho prasestřenice.... *4*
A Ota Má jen Bratrance... *1* Prey
-