-
gr
Já teda uznávám, že Marpo nestojí tak docela za hovno, ale on prostě uráží rap. Studuje vysokou právo, dělá bubeníka Chinaskám, jeho táta je vydavatel a máma právnička. Co takovej člověk dělá v rapu? Nic proti němu nemám, ale on prostě do rapu nepatří... -
-
Re: gr
je good rapař *3*
-
-
fan stránka na FCB
http://www.facebook.com/profile.php ?ref=name&id=1234851578#/pages/Ota- Petrina/101697746385?ref=ts -
Borec
Marpo je borec..nechápu ty lidi co ho pomlouvaj..jeho poslední cédo knockout je úplně báječný..jestli ho nesnášíte..tak sem ani nelezte!! :) -
-
Re: Borec
Souhlasím *3* -
Re: Borec
jo tak to máš pravdu sou to koko.* ty co sem lezou a pomlouvají chci vidět je jak by to zaspívaly *16* *1*
-
-
.Knockout
almub Knockout je the best of CZ scene
je to prostě borec *5* -
...
Marpa moc nemusím , ae ten song Já sám a moje druhý já je fakt BEST *1* -
...
Tak to už je moc. Já Marpa sice hodně nesnášim, ale to, co jsem si právě přečetl, je fakt moc. Tak nejdřív napíše sračku "6 metrů hluboko" kde zmlátí a zabije přítelkyni (Podobnost s Eminem - 97' Bonnie & Clyde čistě náhodná) a pak napíše song, kde odsuzuje domácí násilí (podobnost s Eminem - Love the way you lie opět čistě náhodná) Jenom potvrzuje jakej je kokot!!! -
-
Re: ...
tak proč sem lezeš na jeho stránku když ho nesnášíš? -
Re: ...
:DDDDDDDDDDDDDDDD ježiši,psát může co chce! nezmená že to tak dělá! proč by mlátil holku? *7* dobrý...!
a navíc to byl jenom jeho sen!! musíš si tu písničku poslechnout celou...a hlavně ji pochopit *3*
-
-
nej
pro mě patří k těm nejlšpím.. *3* -
On se narodil stejně jako já jen že já sem se narodila 2004
-
-
Chceš říct tajemství? Já se taky narodil v den, kdy jsem nebyl jediný!
-
Woooow, to je neuvěřitelný, že se ve stejný den narodili dva lidi, to je opravdu k nevíře! Jak úžasné, jak nemožné, jak fantastické, WTF!
-
-
Je jako dvojče mího bratrance ale ůplně :DDD
-
Proste marpo je užasny raper a ten song pro jeho dcerku mega moc užasný *2* *2* *2* *2* *14*