-
:-)
chybí MARLEY A JÁ !! *13* *13* -
Re: owen je nejkrásnější chlapec na světě!!!!!!!!!!!!!!
Nemas na Owena e-mail alebo adresu???
OWEN fakt nekrasnejsi chlapec na svete! *14* *14* -
Marley
a taky chybí.. teda nechci kritizovat bo tak.. ale chybí tam film Marley & Me *14* -
film
Eště jim tam chybí Tvrďák Taylor (Drillbit Taylor) *5* *13* -
Owen
Caute. Podla mna treba tohto cloveka podporit, lebo som sa dozvedel, ze sa chcel zabit. Taka skoda by to bola. Prajem mu len to najlepsie, nech sa dari a nech sa ma coraz lepsie.
P. s. Treba podporit tych, co nemaju sebavedomie a zivot ich nebavi. Tym, co maju sebavedomie velke, ho treba trochu okresat.Tolko moj nazor -
Re: owen
S teBou naprOstou soUHlasim!! *14* oN je tAk úžAsNej... *14* -
owen
owen je fakt super herec a má krásný vlasy! a je vtipnej! teda ja nechapu proč takovy kluci nemužou byt tady v česku takovy borci ach jo *9* tak koukejte sem psat pekne je to milacek roztomilej *15* *14* *3* -
owen
owen je strašně krásnej a má fakt super vlasy *1* *14* *14* a filmy s ním ¨třeba rytíři ze šanghaje nebo starsky & hutch *5* pekny moc ;-) -
:)
Owen je ten nejky herec co znám!! se mi s ním moc líbí tenkrát na východě, rytíři ze šenghaje, a starsky & hutch. *4* *1* *4* -
Owen
Owen prostě nemá chybu..... *14* *14* *14* . Hele, nevíte někdo, jestli nemá náhodou ještě jedno bráchu kromě Luka? -
Re: Own Wilson LOVE!!!!!
zadar já bych o miláčkovi klidně písla.ale ty nemáš profil ne?Tak jak si chceš psát?kdyžtak mám skype a email ale ICQ nemám.tak kdyžtak email:kkkokkkoskkka@seznam.cz a skype kkkokkkoskkka -
Owen Wilson
cawec lidicky owen je ten nej nej herec jakeho znam jsem moc rada ze muzu byt ve fanklubu owena pac je to uplne bozi herec........... -
Ma dobre filmy takove vtpne -
OWENNEK!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Owen
Je to dobry herec -
Own Wilson LOVE!!!!!
Ahoooojky :-D Owen Wilson je ploste ten nejhezci,nejvtipnejsi prote uzasnej herec mam ho moooooc rada musim se divat na kazdy film ve kterem hraje...Skoda ze jsem jeste nevidela film za Nepratelsou linií mooc bych se rada podivala..mno moooc ho lovuju *14* *14* Nechcete kdyztak nekdo písnout hrozne rada bych si s nekym o Owenovi pokecala DEKUJU a LOVE!!!!! -
jů
owen je strasne klasnej a takovej soumen -
Milášek
Owen je nejkrásnější a nejhustější!!!!! Ve filmu vypadá tak krásně *14* a nejen ve filmu *4* *16* -
Owen
*5* uplne bozi herec krom Darling s ruceny omezeny semi vsechny jeho filmy moc moc líbyli -
Re: Owen
neni ty vole je to Borec *16* *16*