Přejít na výpis diskuzí

Owen Wilson

OSOBNOST 31.12.2006 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • m.i.s.a.trojanova

Re: MR.CANNON1

Máš recht ten film je fakt boží *15* *1*
  • Owen

je loser!!! *1* Nechápu, jak z něj některé zdejší pipiny můžou být tak hotový. *7*
  • owen

cawec lidicky owen je ten nej nej herec jakeho znam jsem moc rada ze muzu byt ve fanklubu owena pac je to uplne bozi herec........... *14* *14* *14*
  • sebevrazda!

to je vazne hrozny, on se pokusil o sebevrazdu *9* jeste ze ho nasli
  • Model roku

Ten Jeníček je faaaakt dobrej... *5*
  • filmografie

Ahojky,koukám že ve filmografii není vše,co třeba film Nesvatbovi,Noc v muzeu,...
  • Re: Owenek

Máš pravdu,on je nejlepší ze všech! *14* *14* *14* *14*
  • at zije DOKONALOST

ahojec...nooo,takze ja jsem videla s Owenem ted ten novej film VELKA RANA a byla to fakt prdel!!a od ty doby jsem si zacla o nem vsechno zjistovat.je faaaaakt sexy!!postavicka,ksichtik,vsechno!! zacinam si schanet filmy,ve kterych hral.teda blondaky k smrti nesnasim,ale ON je fakt vyjímka!!je naprosto uzasnej,sexy,miláček!!tak se mejte a koukejte ho chvalit-:) *15* *14*
  • owen je nejkrásnější chlapec na světě!!!!!!!!!!!!!!

*4* ano owen je opravdu anděl *14* *4* *14* když ho vidíme tak nám ůplně tečou sliny jsme do něj tak zamilované že jen když se řekne owen wilson tak nás vezou... owen prostě bůh!!! *14* *14* *4* *15* a kdo s námi nesouhlasí tak ať si připraví hubu!!! *16* *8* *10* OWENE MILUJEME TĚ A ZŮSTANEME TI VĚRNÉ NAVŽDY NO............ *1* TYS TAKY ZRATIL-KATE HUDSON PA MILUJEME TĚ ZBOŽŇUJEME TĚ OWENE PAPA *14* *14* *14* *14*
  • Owen Wilson

On je úplně božííííííí já ho snad miluju....viděla jsem ho ve filmu Rytíři ze Šanghaje a nejvíc se mi líbil ve filmu Noc v Muzeu(Night at the museum) *3* *14* *14* *14* Miluju hooo *14*
  • Re: oweeeeeeeeeen

owen wilson je prostě nejlepší už sem se s nim setkala a ráda bych to zopakovala:D *14* *14*
  • film-boxer

caues lidi, mam dojem ze Owen hral v nejakym filmu o boxerech ale nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje, mohli byste pls poradit?? thx
  • nnnnno

Je prostě úžasnej, a nejspíš to bude skvělej chlap *14*
  • on je prostě boží *14* a fakt hezky *14* prostě užasny *3*
  • owen

jo a to je pravda!!víte že jezdí na skejtu??je to profík za girl skateboards a je v mym nejlepšim videu- yeah right!a toho noseblunta a blunta na heňu....to je fakt hustý...je to frajer...
  • A vyděli jste ho ve filmu Zoolander?? Byl tam fakt hustej *3*
  • Suprovej herec i člověk,s ním se seznámit,by bylo vostrý. *5*
  • nejhezčí,....

*14*
  • nemam velmi rada blondakov ale tento ma fakt nieco do seba proste neodolatelny ! fanynky napiste mi! *14* *14*
  • MR.CANNON1

To je teda nejlepší film dívám se na nej každej den--Za Nepřátelskou Linií !!! skvěle !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit