-
nejlepšííííííííí!!!!!!!!! !
on je prostě dokonalej!!!!na to kolik mu je zpívá skvěle...je prostě nesmrtelnej i když
měl i svoje "špatný"období tak se z toho dostal a je proste NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!4EVER *14* *14* *3* -
@nn
Ozzy Osborne je nej spěvák Ozzáka Ozzák z comebacku joooo *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
jaaaa
BOZSKYYYY OZZY *4* -
asf
ouu ozzzyyyyy yeaaah!! he doesnt wanna stop! -
božský ozzy
ozzy je ten nejlepší spěvák minulosti současnosti a budoucnosti -
-
Re: božský ozzy
souhlasim...ozzy je bozí...! -
-
Re: Re: božský ozzy
jo jasně Ozzy je fakt boží*3* *5* *4* *1*
-
-
-
všechno nejlepší k narozeninám
-
:D
jo, je to prostě legenda. Nikdy se z historie pravý hudby nevytratí. A mymochodem: Vodka, ty si taky pořádnej chlapák, když čumíš na tu pubertální debilitu Hannah Montana, že? *3*
A ještě jedno sdělení pro naše "milé přátele" Hip-Hop-kretény: Děte si mávat rukama někam pod most a zmlaťtě nějakoubezbranou stařenku, jak jste zvyklí, a nekomentujte věci, o kterých nic nevíte, jako je třeba HUDB! *13* ! -
-
Re: :D
budu působit asi jako blbec ale chtěla bych se zeptat.co je hudba to vím ale co je to hudb? -
Re: :D
nevim co je to hudb ale vim co je to hudba a že hip hop neni hudba *13* *13* kde ste vzali že v hudbě se musí zpívat??????A jak řikáte že si sednem k pc a vyrobíme hudbu tak to sou djové *16* *8* *8* *15* *5* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *14* *4* *10* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: :D
Já zastávám názor, že v hudbě se nemusí zpívat, ale musí ji vytvářet nějací hudebníci a to u Hip Hopu nejde. To že nějakej rádoby drsňák nadává a blábolí nesmysly, ruce mu při tom lítají skoro jako při Tanci svatého Víta a do toho zní elektronický hluk - tak to nemá s hudbou nic společnýho. A techno je ještě horší...
-
-
-
ozzy osbuerne
ozzy určitě jednou umře ale jeho písničky budou pořád žít.Ozzzy je lepší neš te michael jakopson.100% -
-
Re: ozzy osbuerne
debile co to tady píšeš ozzy je mladej,krásnej muž a kurva dobrej zpěvák a neumře *16* *5* *10* ty vole. -
jak zemře Ozzy,metal zemře taky -
-
Re: Re: ozzy osbuerne
už konečně přestaňte kecat o tom co bude když ozzy umře. ozzy neumře. jenom nás tím děsíte. on ozzy už na to sice tak trochu vypadá ale nestrašte s tím, nezakřikujte to a nepřejte mu to. já jsem ráda že žije.on je prostě nejlepší.jelikož je ozzy nejlepší tak mu odpustím i to že zpívá trochu falešně.rači se bavme o tom jestli ještě přijede do česka. oživujte ho! *5* . ozzy je bůh. *4* -
-
Re: Re: Re: ozzy osbuerne
To víš že do česka přijede (když mezitím neumře *3* ). Mě osobně by udělal největší radost, kdyby se ještě jednou, aspoň na jedno jediný turné dali do kupy a přijeli k nám Black Sabbath v původní sestavě - prostě Ozzy, Geezer Butler, Tony Iommi a Bill Ward. To bych byl v sedmým nebi (nebo pekle *5* ? *1* ). -
-
Re: Re: Re: Re: ozzy osbuerne
a nevíš kde bych sehnala plakát randyho rhoadse s ozzym? nebo zakka wyldea s ozzym? -
ahoj tome já jsem martina je mi 16 let jsem rockerka jako blázen předpokládám že ty taky. líbí se mi ty tvoje názory a nejvíc se mi líbí jak píšeš slušně a tak inteligentně chtěla bych se s tebou seznámit. -
ahoj tome to bych si taky moc přála ale ozzy říkal žě to teď momentálně nemá v plánu.ale mě se stejně nejvíc líbí ozzy jsko sám. se sabbathama je taky kurva dobrej ale řekla bych že tam se necítí jako ve vlastní kůži a že si tam nemůže dělat uplně všechno co chce když zpívá sám tak bych řekla že se cítí víc volnější.a i táta to říká. on byl na black sabbath a potom i jenom na ozzyho ještě když byl ozzy se zakkem a říkal táta že samotnej ozzy bez black sabbath byl rozhodně lepší že se se sabathama chová jako debil tak já ti nevim.ale rozhodně bych si taky moc přála vydět black sabbath já vyděla jenom ozzyho a to na řípfestu a byl skvělej nevím jak ho hodnotíš z řípu ty ale já jsem tam málem omdlela jak jsem šílela že vidím OZZYHOlidi vedle mě už chtěli volat rychlou. *1* *4*
-
-
-
-
michael jackson spiva iny zaner ako ozzy , nemuzes odsudzovat tak ako oni nemozu odsudzovat ozzyho...Ozzy je kral ROCKU a jackson POPU jackson je dobry v tom co robi aj ked osobne ho moc nemusim -
-
Re: Re: ozzy osbuerne
sorry to som cel inde napisat len to skopirovalo daco mi blbne
-
-
ozzy neumře!nesmí! je přece nesmrtlnej!!! *14* *9*
-
-
pomozte prosím,nejsem si jistý jde o písničku-jede na motorce,potom je asi v zámku.zpívají on nebo ne.děkuji
-
-
Nebude to spíš Meat Loaf - I'd Do Anything For Love? *3*
http://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc
-
-
ON JE VĚŘÍCÍ?
ON JE VĚŘÍCÍ? -
-
Re: ON JE VĚŘÍCÍ?
Asi je! V každým videoklipu se modlí a drží se za srdce No a v rozhovorech skoro vždycky mluví o Bohu.Takže asi věřící je!
-