-
ozzy osbuerne
ozzy určitě jednou umře ale jeho písničky budou pořád žít.Ozzzy je lepší neš te michael jakopson.100% -
-
Re: ozzy osbuerne
debile co to tady píšeš ozzy je mladej,krásnej muž a kurva dobrej zpěvák a neumře *16* *5* *10* ty vole. -
jak zemře Ozzy,metal zemře taky -
-
Re: Re: ozzy osbuerne
už konečně přestaňte kecat o tom co bude když ozzy umře. ozzy neumře. jenom nás tím děsíte. on ozzy už na to sice tak trochu vypadá ale nestrašte s tím, nezakřikujte to a nepřejte mu to. já jsem ráda že žije.on je prostě nejlepší.jelikož je ozzy nejlepší tak mu odpustím i to že zpívá trochu falešně.rači se bavme o tom jestli ještě přijede do česka. oživujte ho! *5* . ozzy je bůh. *4* -
-
Re: Re: Re: ozzy osbuerne
To víš že do česka přijede (když mezitím neumře *3* ). Mě osobně by udělal největší radost, kdyby se ještě jednou, aspoň na jedno jediný turné dali do kupy a přijeli k nám Black Sabbath v původní sestavě - prostě Ozzy, Geezer Butler, Tony Iommi a Bill Ward. To bych byl v sedmým nebi (nebo pekle *5* ? *1* ). -
-
Re: Re: Re: Re: ozzy osbuerne
a nevíš kde bych sehnala plakát randyho rhoadse s ozzym? nebo zakka wyldea s ozzym? -
ahoj tome já jsem martina je mi 16 let jsem rockerka jako blázen předpokládám že ty taky. líbí se mi ty tvoje názory a nejvíc se mi líbí jak píšeš slušně a tak inteligentně chtěla bych se s tebou seznámit. -
ahoj tome to bych si taky moc přála ale ozzy říkal žě to teď momentálně nemá v plánu.ale mě se stejně nejvíc líbí ozzy jsko sám. se sabbathama je taky kurva dobrej ale řekla bych že tam se necítí jako ve vlastní kůži a že si tam nemůže dělat uplně všechno co chce když zpívá sám tak bych řekla že se cítí víc volnější.a i táta to říká. on byl na black sabbath a potom i jenom na ozzyho ještě když byl ozzy se zakkem a říkal táta že samotnej ozzy bez black sabbath byl rozhodně lepší že se se sabathama chová jako debil tak já ti nevim.ale rozhodně bych si taky moc přála vydět black sabbath já vyděla jenom ozzyho a to na řípfestu a byl skvělej nevím jak ho hodnotíš z řípu ty ale já jsem tam málem omdlela jak jsem šílela že vidím OZZYHOlidi vedle mě už chtěli volat rychlou. *1* *4*
-
-
-
-
michael jackson spiva iny zaner ako ozzy , nemuzes odsudzovat tak ako oni nemozu odsudzovat ozzyho...Ozzy je kral ROCKU a jackson POPU jackson je dobry v tom co robi aj ked osobne ho moc nemusim -
-
Re: Re: ozzy osbuerne
sorry to som cel inde napisat len to skopirovalo daco mi blbne
-
-
ozzy neumře!nesmí! je přece nesmrtlnej!!! *14* *9*
-
-
pomozte prosím,nejsem si jistý jde o písničku-jede na motorce,potom je asi v zámku.zpívají on nebo ne.děkuji
-
-
Nebude to spíš Meat Loaf - I'd Do Anything For Love? *3*
http://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc
-
-
ON JE VĚŘÍCÍ?
ON JE VĚŘÍCÍ? -
-
Re: ON JE VĚŘÍCÍ?
Asi je! V každým videoklipu se modlí a drží se za srdce No a v rozhovorech skoro vždycky mluví o Bohu.Takže asi věřící je!
-
-
........
Ozzy je proste jednicka s nenahraditelnym nesmrtelnym hlasom ktory sa inde neda pocut.....a este vobec na koncerte nevyzeral ze by mu bolo 60.....A kde pls pomoste kde si mozem pozriet to s tym netopierom.... *16* *16* *16* -
-
Re: ........
Bohužel, co já vím tak "to s tím netopýrem" tenkrát nikdo nevyfotil ani nenatočil. Hold tenkrát asi moc lidí s foťákem na koncerty nechodilo a že by se každej koncert natáčel taky nehrozilo. Takže smůla. *8*
Konec konců, údajně ani sám Ozzy tenkrát netušil, že je to živej netopýr - myslel si, že na pódium někdo hodil loutku a že je to živej netopýr zjistil až když se mu začal mrskat v hubě - následoval převoz do nemocnice a nějaký injekce *1*
Ale možná se pletu a nějaký fotky nebo video existuje a v tom případě mě někdo informovanější, please opravte.
Jinak můžeš na YouTube zkusit zadat 'Ozzy Osbourne eating a bat', ale myslím si, že ve všech těch videích už zakusuje jen tu loutku... -
-
Re: Re: ........
a Ozzy měl toho netopýra jenom v puse, nebo mu tenkrát opravdu úplně ukousnul hlavu?? řiká se leccos.... *9* -
-
Re: Re: Re: ........
A jen tak pro zajímavost netopýr Ozzymu nezůstal nic dlužen, protože ho v "poslední křeči" dokázal ještě kousnout a kvůli tomu pak Ozzy prodělal očkování proti vzteklině.
Koncert se konal 20. ledna 1982 ve městě Des Moines. -
Re: Re: Re: ........
Pokud vím tak mu tu hlavu tenkrát fakt ukousl.Hold kdo umí ten umí a kdo neumí ten čumí *15*
-
-
-
-
hAPPY birhday
vsechno nej!! -
ozzák
ozzák s kamebeku popřej sovjemu oblíbencovi,ne? *3* -
...
Všechno nej, Ozzy!! A teď řeknu větu, která se nikdy nestane starou a opotřebovanou : Jsi navždy ten nejlepší..!! -
Borec
Otec metalu je nej. *16* -
-
Re: Borec
néééééé! to není pravda otec metalu je ještě lepší než jenom nej!!!! -
-
Re: Re: Borec
*15* *1* *14* *3* *3* *1* *16*
-
-
-
OZZY- number one!!!!
Ozzy je fakt někdo,kdo se zapsal do tvrdé hudby a udal směr všem!Je to osobnost a pojem.....na to co si v životě musel užít,klobouk dolů! *3* -
1 otazka
pls mozu se zeptat?
je pravda ze Ozzy vie hrat na harmoniku?
nejak mi to nesedi *7* -
-
Re: 1 otazka
A nebo na youtube zadej Black Sabbath The Wizard a pravděpodobně jako první video Ti naskočí živák z Ozzfestu 2005. -
-
Re: Re: 1 otazka
diki -
-
Re: Re: Re: 1 otazka
Není zač, když vím, tak rád poradím *3* -
-
Re: Re: Re: Re: 1 otazka
jo, taky dik *4*
-
-
-
-
Re: 1 otazka
Jestli myslíš foukací harmoniku, tak si piš, že umí. Neříkám, že bude nějakej virtuoz, ale posoudit můžeš sám - pusť si skladbu The Wizard od Black Sabbath...
-