Přejít na výpis diskuzí

Ozzy Osbourne

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ozzy je nejlepší

Ozzy je nejlepší,jeho celá rodina,Sharon,my fanoušci víme okom mluvíme *14* Neni lepšího zpěváka a nenávidím ty co říkaj že nikdy neuměl zpívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ať jdou do.......... Ozzy já tě prostě miluju...a pravda jsi bůh *14* ti co se vám to snaží rozmluvit-nejposlouchejte je. Nerozumí muzice,nerozumí vašemu světu

písněte email zdenka.stojdlova@seznam.cz
    • aaron200

Re: Ozzy je nejlepší

jo ozzy je spicka, len nekdy mi neda a rozmyslam z kteri planety prijel , kdyz sem ho slysel poprve predstavil sem si ho jinak.... *5*
      ale to mi bylo 7...:D
      Ozzy forever
  • Ozzy

Podle mě nebude lešpího zpěváka v hard rocku. Má úžasný hlas a obdivuji že se z toho vyhrabal...doopravdy smekám klobouk
  • Narozky

Ozzy má dnes narozeniny, hodně štěstí!
    • Re: Narozky

Happy birthday to you!!!!

čekala jsem že www.ozzy.com udělá nějakou oslavu...pošle nějakej email nebo tak a ono nic *9*
  • sindrom
    všechno nejlepší k narozeninám.
  • Ozzy

No nevím jaké má kdo informace, ale kromě toho, že jeto vynikající hudebník, tak jeto také skvělý člověk a kdyby vás zajímalo jak to vím, tak protože jsem se s ním osobně setkal na koncertě. Také má skvělou manžulku, které desně chutná naše pivo.
    • Re: Ozzy

To, že má Sharon ráda čes.pivo, je sice hezký, ale to nevypovídá o její povaze.
      • Re: Re: Ozzy

O její povaze vypovídá už jen to,že zchránila Ozzymu život.. :)
        • Re: Re: Re: Ozzy

toti neberu..klobouk dolů... nejen to..je to jho anděl
      • Re: Re: Ozzy

jo... je to aBSTINENT .. *3*
    • Re: Ozzy

Ahoj, máš pravdu. Sharon je skvělá. Doopravdy ti závodím že jsi se s ním setkal. Kdyžtak písni. Nemáš fotku?? *4*
  • dotaz

Chtela bych se jenom zeptat,jak se v originalu jmenuje pisnicka,kterou prezpivala Marie Rottrova pod nazvem Lasko,vonis destem? diky moc
  • borec

byl to dost dobrej zpěvák ale škoda že už je tak starej *4* *4* *4*
    • Re: borec

ano je starší,.....co je na tom, když umí pořád dobře zpívat? Co je na tom když mu věříš,... když věříš můžeš žít jeho srdcem....tohle mi připadá jako názor nějakýho debilního puberťáka, který si myslí, že in a "cool" je jen nějakej mladoch nebo pussy cats dolzs- vypadaj jak coury na jevišti. Tohle nejsou hvězdy!!!! A my to víme i ty to víš... *7* Ozzy je a bude...ikdyž nás opustí *9*
      • Re: Re: borec

Souhlasím, že je naprosto pubertální názor, že úžasnej je člověk jenom mladej. Svědčí to o povrchnosti lidí. Pokud mám někoho ráda a fandím mu, tak přece pořád a nezačnu mít radši někoho jiného jen kvůli tomu, že je mu 20. A pozor, mě je 19 a přesto mám takový názor, škoda, že málo lidí mé generace smýšlí podobně.
        Ozzy sice není tak úplně můj šálek čaje, jak se říká, ale prostě nesnáším u kohokoli, aby ho někdo přestal obdivovat jen kvůli věku. Myslím, že je spousta chlapů, kteří jsou borci klidně i ještě starší, vždyť co má být. *13* *13* *3*
        • Re: Re: Re: borec

za to muze to ze kolem je vsude plno zasranyho hiphopu chce to trochu vycistit myslim zety trapky s retezama co utikaj za 50centem brzo odtahnou myslite si vsichni ze metal nevladne jen proto ze na ulici sou vsude nejaky dementi co mlatej babicky ale metal de porad dal co se mne tyce ozzy je pro me uplne bezpodminecne jednicka posloucham ho kazdej den a vzdycky budu i kdyz kolem me budou vsude behat nejaky blazni v kalhotech vetsich nez sou oni sami.metal vladne svetem , hip-hop nechte detem
  • Ahoj

Víte prosím někdo jak se jmenuju písnička v orginále od Ozzyho co nazpívala Marie Rottrová dík
    • Re: Ahoj

Zpívali to black sabbath- album TECHNICAL ECSTASY- píseň : she's gone *15* *15*
      • Re: Re: Ahoj

V Melodii,za totáče vyšel článek a Maruš byla velebena,že je tato skladba lepší než originál!!!To musel být autor asi festově sjetý *1*
      • Re: Re: Ahoj

jej děkan *5*
    • Re: Ahoj

zpívá se tam lásko voníš deštěm...tak nějak :) *14*
  • narozky

*14* narozky....jupí....!!!!!!!!!!!Puivo poteče proudem,... *5*
  • Není to příliš!!!

Proč tak kvalitné herec, jakým Dejdar bezesporu je, se musí pitvořit, jako pro většinuý lidí bezvýznamná hvězdička Ozzy Osbourn a vystupovat na přelomu roku??? to nemáme dost svých významných lidí!?!?
    • Re: Není to příliš!!!

kolego az toho dokazes co toho dokazal Ozzy tak tu neco zvatlej..bezvyznamna hvezdicka?? tahle legenda stala u zrodu metalove hudby, tak pane vyznamnej si o tom nejdriv neco zjisti az pak tu neco zkousej..mimochodem..s klavesnici moc casto nepracujes vid?...
      • Re: Re: Není to příliš!!!

spravne,spravne a este ze to netvrdi taky vo zeppelinech,AC/DC,atp.to buch uz vubec nechapal *5*
        • Re: Re: Re: Není to příliš!!!

presne at na AC DC radci ani nesahne!!1
    • Re: Není to příliš!!!

Buben,to nemáš ze své hlavy až dosáhne Dejdar kvalit Ozzyho přijdˇ a zůčtujeme spolu,ale jako Ozzák je Martin skvělý to zase jo!! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit