Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja milujem Tomasa je pekni a krasni a je lepši ako Leon. Mam Tomasa velmi rada. Leon je zli a hlupi škaredi nehodi sa k Violette. Tomas ju važne miluje a je mili inteligni a pekni hodi sa k Violette
  • Čo si mislite že Leon je lepsi a krajši ako Tomas. Tak ste hlupi. Tomas je ten najlepši na celom svete je mili a pekni. Ja nesluhlasim že Tomas je tak zli ako hovoria ini. Ja mam Tomasa rada
  • violetta5
    holky kdy by něco tak si snimi nepíšete doopravdicky.oni máj twitter a né osobnosti ale nechci nikoho urazit *3*
  • proč už nebude 4 série?
  • tomás nepočuvaj ich pretože si lepší ako leon a máš naň ho.a leon myslý iba na seba a ti nie a vždy sa z leonom pohádaš ale vždy máš pravdu ti a vždy ked tam príde violetta tak leon hovorí že ti si si začal ale vôbec to neni pravda čo leon hovorí je blbí vážne a ti super si lepší ako leon diego federiko maxi brako andres napo a marko.čau PABLO.si super.
  • Nejsi okšklivej ale na JORGEHO NEMÁŠ
  • to těžko 4 serie uz nebude.
    *9*
  • Ančo to si trochu přehnala ale leon je hezci
  • Tomasi si hezkej ale na leona nemáš promin. *4* *4* jo a budeš ve 4 serii otazník
    • máš pravdu na leona nema nikdo
  • Jupiiiii pablo bude ve 4 serii
    • Co že ona bude 4 serie
      • Jasne že ňie. Leon ve 3 serie Violetty požiada o ruku a potom bude koniec. Nebude hrat 4 seria Violetty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit