-
leon je hezci nez thomas a diego ze vsech *14*
-
-
Si sprosta mas ti vlasne oci alebo srdce ved Leon je velmi protivni. Ale Tomas je mili. A Diego je tak isti ako Leon ale radšej Diego ako Leon
-
-
Jdi spát Leon je absolutně nejhezčí nejroztomilejší nejmilejší a je nejvíc sexy z celý Violetty
-
-
Diego nejhezčí ty si seš cvok leon je absolutně nejhezčí jinak by se o něj v 2sérii holky nesnažili
-
-
Fujj tomase nemam rada na leona se nechyta On ma hubu jak křeček a leon je nadherny ..:-* a vubec se k violettě nehodí
ale leon joo :-** -
-
Tomas sa hodi k Violette pretoze Tomas ju chce od zaciatku. A Tomas je najlepši kamarat Francesky. A Leon ju od zaciatku nemal rad len chcel nanervi robit Tomasovi.
-
-
thomas je lepší než diego leon maxi federiko alex marco drodvwy natomasi nikdo nema bil nejlepším studentem ve studio to řerk aji antoni violetta nevěděla koho chce
-
tomas je hežčí neež leon leon je blbec teplouš
-
-
proč by byl leon teplouš skurej ty sy
-
-
natebe nikdo tomasi si krajší ako leon leon je oškliva namachrovanej milujem ta pablo espinosa
-
I love Pablo.
-
Ahoj Pablo preco si odisiel s violetti hmmmmmmm s chlapcov som ta mala najradsiei vies pekne spievat a si fesak (nic v zlom Mechi) no skoda tak papapaúpapapapppa *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6*
-
Ja miluje Pabla Espinosa!! Ľubim ho lubiiim!
-
Ach už mam toho dost tam leon tu Leon prečo vsetci chcu toho Leona napriklat ja Leona nenavidim lebo je protivni. Aj tak nevihral nikto nevibrala si nikoho ach veť skutočnosti Tini nelubi Pabla a a ani to ho hlupeho Jorgeho viete ake ma ten Jorge velke obočie. Ak niekto ma denik Violettu tak vie že Violetta kcela vždy Tomasa.
-
Super budu 5 časti!